Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
20230311_205135.jpgΈστησα αυτά τα δύο, με PSB2 special. Το ένα με Θώδη 16 super και το άλλο με drago 14. Και τα δύο εχουν 1,95×36+1,5 αλεύρι. Πρέπει να δοκιμαστούν. Σε προηγούμενη δοκιμή με 2,00×36+1,5 (Θώδη 16), πήρα στα 36,5 μ. συγκέντρωση 67%. Μετά από συμβουλή φίλου θα τα δοκιμάσω και με 1,95 και με drago 14. Ελπίζω να πάνε καλύτερα.

View attachment 68282Έστησα αυτά τα δύο, με PSB2 special. Το ένα με Θώδη 16 super και το άλλο με drago 14. Και τα δύο εχουν 1,95×36+1,5 αλεύρι. Πρέπει να δοκιμαστούν. Σε προηγούμενη δοκιμή με 2,00×36+1,5 (Θώδη 16), πήρα στα 36,5 μ. συγκέντρωση 67%. Μετά από συμβουλή φίλου θα τα δοκιμάσω και με 1,95 και με drago 14. Ελπίζω να πάνε καλύτερα.
Άλλαξε μιλωνα είναι β' διαλογής το αλεύρι😁😁😁😅😅😅😂😂🤣🤣

View attachment 68282Έστησα αυτά τα δύο, με PSB2 special. Το ένα με Θώδη 16 super και το άλλο με drago 14. Και τα δύο εχουν 1,95×36+1,5 αλεύρι. Πρέπει να δοκιμαστούν. Σε προηγούμενη δοκιμή με 2,00×36+1,5 (Θώδη 16), πήρα στα 36,5 μ. συγκέντρωση 67%. Μετά από συμβουλή φίλου θα τα δοκιμάσω και με 1,95 και με drago 14. Ελπίζω να πάνε καλύτερα.
Στα 2 γρ ήταν δυνατό κ σκόρπισε δηλ;
Πόσα χιλ το έκλεισες;

Και αυτό το φυσίγγι τι μας δίνει μεγάλη συγκέντρωση,μέτρα?

Δοκιμασμενα ολα Παναγο. Το καλυτερο αμορτισερ μεσα στον LB6 ειναι ο φελλος !!!!
Παντα για τα γουστα τα δικα μου λεω.....Ουτε αμορτισερ απο μπιοριεταμπιλε καλ 20 ουτε γνησια
μαλλινη ταπα κομμενη σε καλ 20 - Ουτε ο ΑΖ μου εδωσε αυτο που ηθελα...
Μονο ο φελλος εκανε τα ''κεφια'' μου !!!

Δοκιμασμενα ολα Παναγο. Το καλυτερο αμορτισερ μεσα στον LB6 ειναι ο φελλος !!!!
Αν έχει μια στιβάδα Ν7 μολύβδινα ο φελλός από κάτω ναι...Κοβεις γρ γομωσης από πάνω. Περισσοτερα μέτρα πριν την αδρανοποίηση του κυαθιου θείου...

Αν έχει μια στιβάδα Ν7 μολύβδινα ο φελλός από κάτω ναι...Κοβεις γρ γομωσης από πάνω. Περισσοτερα μέτρα πριν την αδρανοποίηση του κυαθιου θείου...

Πολυ σωστα !!!

Γράψε τα ίδια στα Ελληνικά.:)

Βαζουμε αντιβαρο κατω απο τον φελλο για να μην τουμπαρει ο LB6 Βασιλη...

Έτσι νομίζω και εγώ. Θα το δοκιμάσω και με Ζ2Μ15. Κάποιο θα ταιριάξει.

Εγω drago....και Αγιος ο Θεος.....Βεβαια παιζει ρολο και η δοσολογια....
Αυτο που ξερω καθε βυσμα στην ιδια δοσολογια δινει την δικη του κατανομη και συγκεντρωση..
Θελει δοκιμες για να παρεις αυτο που θελεις....
Δοκιμασε GT15 ή 18....δεν ξερω με ποιο θα βγει η ογκομετρια....
Ο GT18 μου εδωσε 71% στα 50 μετρα με φουλ τσοκ.

Έτσι νομίζω και εγώ. Θα το δοκιμάσω και με Ζ2Μ15. Κάποιο θα ταιριάξει.

Ηρθε και αυτη στα χερια μου . Για την PSB2 σπεσιαλ λεω.....αλλα θελω χρονο μεχρι την ''ξεσκονισω''...
Μεχρι την εναρξη της σεζον που μας ερχετε....θα εχω αρκετα και δοκισμενα σεταπ φιλε !!!

Status
Not open for further replies.
Back