Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εδώ ότι σκουπίδια, φυτοφάρμακα απόβλητα υπάρχουν τα σκορπιζουν στα ποτάμια και στα ρεματα, και δεν ενδιαφέρεται κανείς, μια κατάσταση απελπιστική. Η εικόνα θυμίζει ντοκιμαντέρ από υποβαθμισμενες περιοχές του τρίτου κόσμου, δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αδιαφορεί, δεν αντιλαμβάνεται τις συνέπειες και γίνονται όλο και χειρότεροι, δεν υπάρχει ελπίδα. Είναι ελεεινό το επίπεδο της κοινωνίας μας και η υποτιθέμενη ευφυΐα του Νεοέλληνα αναλώνεται σε υποκρισία και λαμογιες. Απορώ αυτοί που σκίζονται για την απαγόρευση των μολυβδινων έχουν επιλεκτική όραση ;
Λευτέρη, λυπάμαι πολύ της προάλλες μανουργιασα με έναν γείτονα που έχω κοντά στο χωράφι μου, τον συναντάω στο δρόμο, έρχονταν με το αμάξι του και εγώ με το δικό μου, βλέπω ανοίγει το παράθυρο του πετάει μια σακούλα με σκουπίδια, τον σταματάω του λέω στο σπίτι σου δεν έχεις κάδο ;; Μου λέει στο δικό σου χωράφι τα πετάω ;; Τι να πεις. Το άλλο τους φταίει το μολύβι, αλλά δεν τους φταίει τα λιπάσματα που περιέχουν νιτρικά, που είναι Ν 1 υπεύθυνα για καρκίνο στον άνθρωπο.:confused:

Αν έχει μια στιβάδα Ν7 μολύβδινα ο φελλός από κάτω ναι...Κοβεις γρ γομωσης από πάνω. Περισσοτερα μέτρα πριν την αδρανοποίηση του κυαθιου θείου...
Αλέξανδρε τι συμβαίνει με το στήσιμο αυτό όταν βγει ο lb6 από το στόμιο ; Τον. lb6 τον αφήνεις ακοφτο ;

Δοκιμασμενα ολα Παναγο. Το καλυτερο αμορτισερ μεσα στον LB6 ειναι ο φελλος !!!!
Παντα για τα γουστα τα δικα μου λεω.....Ουτε αμορτισερ απο μπιοριεταμπιλε καλ 20 ουτε γνησια
μαλλινη ταπα κομμενη σε καλ 20 - Ουτε ο ΑΖ μου εδωσε αυτο που ηθελα...
Μονο ο φελλος εκανε τα ''κεφια'' μου !!!
Καλό ακούγεται αυτό..Αλλο που δεν ξέρω πως να το στήσω αυτό

Αλέξανδρε τι συμβαίνει με το στήσιμο αυτό όταν βγει ο lb6 από το στόμιο ; Τον. lb6 τον αφήνεις ακοφτο ;
Δεν πειράζεις το μήκος του.Κοβεις 6 πέταλα βάθους 5mm.Ριχνεται με τσοκ 4* για λιγότερο σιδέρωμα του κυαθιου.

παει μονοβολο για καμποσα μετρα
Αυτό θέλουμε, και ανάλογα πόσο γρήγορα θέλουμε να ανοίγει κάνουμε πιο πολλά και βαθιά κοψίματα, γιαυτό έχω την απορία που χρησιμεύει το αντίβαρο. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αναποδογυρισει και πάει σαν κανονικό μονοβολο, αλλά δεν έχω δοκιμάσει αρκετά για να ξέρω. Σκέφτομαι μία ιδέα που μου ήρθε από το flitecontrol της federal, να κάνω τομές στον lb6 όχι από τα χείλη προς τα κάτω ,αλλά από την μέση προς τα κάτω, το έχει δοκιμάσει κανείς ;

Αυτό θέλουμε, και ανάλογα πόσο γρήγορα θέλουμε να ανοίγει κάνουμε πιο πολλά και βαθιά κοψίματα, γιαυτό έχω την απορία που χρησιμεύει το αντίβαρο. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως αναποδογυρισει και πάει σαν κανονικό μονοβολο, αλλά δεν έχω δοκιμάσει αρκετά για να ξέρω. Σκέφτομαι μία ιδέα που μου ήρθε από το flitecontrol της federal, να κάνω τομές στον lb6 όχι από τα χείλη προς τα κάτω ,αλλά από την μέση προς τα κάτω, το έχει δοκιμάσει κανείς ;

Το εκανα και το δοκιμασα....ΙΣΩς να μην το εκανα σωστα....Το αποτελεσμα απογοητευτικο...Δεν το
ξανα δοκιμασα ουτε το εψαξα περισσοτερο...Λευτερη .

Σκέφτομαι μία ιδέα που μου ήρθε από το flitecontrol της federal, να κάνω τομές στον lb6 όχι από τα χείλη προς τα κάτω ,αλλά από την μέση προς τα κάτω, το έχει δοκιμάσει κανείς ;
Το είχα ανεβάσει πριν αρκετό καιρό.Ο μαύρος χάρος που έλεγε ο θείος.

με το να δοσεις βαρος στον συνγκετροτηρα τον κανεις να ταξιδέψει περισσότερα μετρα με τα σκάγια τα κοψίματα πρέπει να ειναι πολλα και μικρα κατα την γνωμη μου οσο ποιο λιγα και μεγαλα τοσο το φέρνεις σε κοινο βυσμα,τα κοψίματα απο την μεση και κατω απο μονα τους δεν μπορούν να κρατήσουν σταθερη την πορεια του , οσο το βαρος του παραμενει ιδιο η απόσταση που τον βρίσκεις μετα την οποια δοκιμη ειναι περίπου το ιδιο.

με το να δοσεις βαρος στον συνγκετροτηρα τον κανεις να ταξιδέψει περισσότερα μετρα με τα σκάγια τα κοψίματα πρέπει να ειναι πολλα και μικρα κατα την γνωμη μου οσο ποιο λιγα και μεγαλα τοσο το φέρνεις σε κοινο βυσμα,τα κοψίματα απο την μεση και κατω απο μονα τους δεν μπορούν να κρατήσουν σταθερη την πορεια του , οσο το βαρος του παραμενει ιδιο η απόσταση που τον βρίσκεις μετα την οποια δοκιμη ειναι περίπου το ιδιο.
Όταν κόβεις φλαπς στον Lb6 από την μέση και κάτω με τάσεις προς τα έξω θες μεμβράνη (αντινογραφια) εσωτερικά.Δεν κόβεις πέταλα στα χείλια του.Αυτο το βύσμα φρενάρει και αποδεσμεύει τα σκάγια πριν την αδρανοποίηση του.Δινει πιο κοντή ουρά και καλές συγκεντρώσεις.Οτι κάνει ένα τσοκ φρένου με απλά φυσίγγια δηλαδή.

Αυτό είναι ακριβώς στην λογική του φλαιτ κοντρόλ ,αν όμως αντί για τομές σε σχημα Λ κάνουμε απλές χαρακιές 1 εκατοστό από τα χείλη προς την φούστα τι αποτέλεσμα θα έχουμε ; Θα αναποδογυριζει το βύσμα ή όχι;

Status
Not open for further replies.
Back