Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εγώ σας ευχαριστώ όλους. Δυστυχώς πέρα από έτοιμα σετ απ φίλων (αντιγραφή), δεν έχω χρόνο να πειραματιστώ, ώστε να μου γινουν κτήμα όλα αυτά. Γι' αυτό οι πληροφορίες σας, είναι πολύτιμες για μένα.

Βασιλη με τι Νρο σκαγια το εχεις αυτο το σεταπ φιλε ??

αν κλεινεις με 2 σταδια ο θωδης λογικα θα παταει σωστα ειναι και μαλακο βυσμα !!! δοκιμασε και τον ντραγκο 14 μπορει να σου βγαινει καλητερα
Στα 58 χιλ θα ειναι καλα απο οτι ειδα στα 57,5 που το εκλεισα ειχε καβαλησει τα ποδαρακια του αλλα και παλι εγω θα το δοκιμαζα γιατι σκονουν πατημα οι psb ,αν πας σε 76 αρη καλυκα οπωσδηποτε ισχυρο καψουλι και δοκιμασε με ζ2μ η ντραγκο

Το κοίταξα και με νο4 και με νο3. Έχω και ένα παρόμοιο σετ απ του Teo, το οποίο όμως και εκείνο αφήνει μικρό κενό χώρο.

Με του ΤΕΟ το στησιμο δεν βγαινει....
Βγαινει ομως με steel 32+4 χιλιοστα φελλο μεσα στο ποτηρι δλδ να εχει συνολο 6χιλιοστα αμορτισερ για να
μην την ''ακουσεις''....σε καλυκα 68,8 και οριακα στα 11 χιλιοστα και τα σκαγια ολα μεσα στο ποτηρι .

εικόνα_Viber_2023-04-04_19-00-56-803.jpg
εικόνα_Viber_2023-04-04_19-01-05-624.jpg
εικόνα_Viber_2023-04-04_19-01-12-099.jpg
Τα σκαγια που εχω βαλει και εβγαλα ογκομετρια ειναι Ν4.
Για πεταλα κτλ κτλ...το κανονιζεις εσυ !!
Στα 57,3-5 χιλιοστα τελικο υψος πιστευω οτι θα παει καλα !!
Δεν ξερω εαν σηκωνει ''στριμωγμα'' αυτη η πυριτιδα...Λογικα το λιγο πατημα της το θελει...

Τα τρία σετ απ (36 γρ Νο 5 νίκελ), που ανέβασα πριν λίγες μέρες με την psb2 special (βλητικές δοκιμές σελ. 324) ενώ στα 36,5 μ έδωσαν ωραίες βολές, στα 50 μ που τα έριξα με Νο 4 νίκελ, δεν έδωσαν καλές συγκεντρώσεις. Οπότε, ή θα την φτιάξω με Νο 5 - Νο 6 για αποστάσεις μέχρι 40 μ, ή θα την φορτώσω σε τίποτα 76 μμ κάλυκες, να δω τι θα κάνει και εκεί. Μου έχει σπάσει τα νεύρα η ρουφιάνα.

Τα τρία σετ απ (36 γρ Νο 5 νίκελ), που ανέβασα πριν λίγες μέρες με την psb2 special (βλητικές δοκιμές σελ. 324) ενώ στα 36,5 μ έδωσαν ωραίες βολές, στα 50 μ που τα έριξα με Νο 4 νίκελ, δεν έδωσαν καλές συγκεντρώσεις. Οπότε, ή θα την φτιάξω με Νο 5 - Νο 6 για αποστάσεις μέχρι 40 μ, ή θα την φορτώσω σε τίποτα 76 μμ κάλυκες, να δω τι θα κάνει και εκεί. Μου έχει σπάσει τα νεύρα η ρουφιάνα.
Μετράς και ταχύτητες?

Μετράς και ταχύτητες?

Εχω μετρησει εγω οταν την δοκιμασα σε μερικα σεταπ.... Μανωλη !!
Εμενα με απογοητευσαι...μεχρι τα 35-40 μετρα παει καλα...Στα 50 μετρα σκετη απογοητευση..
Ταχυτητες αναλογα το σεταπ...απο V1,5-398 εως 415μ/δ.

Εμένα εντελώς απάτητο βγαίνει γύρω στα 8,5 με 9 χιλιοστά. Η μεζούρα μου είναι 11 χιλιοστά.View attachment 69835

Του Μητσαρα....εχει ''πουστερλέ'' καλυκα...γι'αυτο πηγε ποιο βαθια η μεζουρα... :D

Μονο με sg12 τον πρασινο εχεις οριακα 11 χιλιοστα...με κανενα αλλο βυσμα σε αυτην την δοσολογια...σας το
εγραψα πριν !!!!

Του Μητσαρα....εχει ''πουστερλέ'' καλυκα...γι'αυτο πηγε ποιο βαθια η μεζουρα... :D

Μονο με sg12 τον πρασινο εχεις οριακα 11 χιλιοστα...με κανενα αλλο βυσμα σε αυτην την δοσολογια...σας το
εγραψα πριν !!!!
Το εχω πατησει ειπαμε τεζα και μετα το αφησα ελευθερο !!! Ο sg αφηνει ακομα λιγοτερο απο τον θωδη !! Ας το κανει σε 12/76/688 η uee 2,2χ38+2 με ντραγκο 20 στα 64

Το εχω πατησει ειπαμε τεζα και μετα το αφησα ελευθερο !!! Ο sg αφηνει ακομα λιγοτερο απο τον θωδη !! Ας το κανει σε 12/76/688 η uee 2,2χ38+2 με ντραγκο 20 στα 64

Σε 12/76...θα ξεκινουσα απο τα 42 που εχει οριο...Οχι βεβαια με την δοσολογια που εγραψες...για να δω
τι κανει....και μετα εαν αξιζε θα κατεβαινα σε γραμμαρια...
Αυτο θα εκανα εγω..

Εμένα εντελώς απάτητο βγαίνει γύρω στα 8,5 με 9 χιλιοστά. Η μεζούρα μου είναι 11 χιλιοστά.View attachment 69835
Αφού θέλεις συγκεντρωτική τουφεκιά γιατί δεν πας κατευθείαν σε tubo-k , και τον κόβεις όσο χρειάζεται ώστε να προεξέχουν τα σκάγια;

Status
Not open for further replies.
Back