Ρώτησα ταχύτητες για να δούμε μήπως χρειάζεται να αλλαχθεί κάτι. Μετά τα 35-40 μέτρα δηλαδή τι παθαίνει και είναι απογοήτευση; Έχει μεγάλη διασπορά; Δεν έχει διάτρηση; Η πυρίτιδα εφόσον βγάζει μια ικανοποιητική V1,5 στα 415m/s τότε έχει δώσει επαρκή ενέργεια στα σκάγια ακόμη και για τα 50+ μέτρα. Οπότε αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι είτε αναβάζει αρκετές πιέσεις η πυρίτιδα και παραμορφώνει τα σκάγια και για αυτό δεν πάνε καλά πάνω από τα 35 μέτρα, είτε δεν φταίει η πυρίτιδα αλλά κάτι στο στήσιμο στο setup του φυσιγγίου με αποτέλεσμα να παραμορφώνονται ξανά τα σκάγια. Δοκιμάστε σε πιο μεγάλο μήκος κάλυκα με πιο μακρύ βύσμα για να έχει μεγαλύτερο αμορτισέρ και μικρότερες πιέσεις, η μειωστε τα γραμμάρια της γόμωσης η μειωστε την συμπίεση του αμορτισέρ κατά το κλείσιμο. Αν δεν σας βγαίνει η ογκομετρια κλείστε στρογγυλό ρελι και ξαναδοκιμάστε να δούμε αν βελτιώθηκε κάπως το setup. Η πυρίτιδα φαίνεται να έχει δύναμη πάντως εφόσον φτάνει σε νορμάλ setup τα 415m/s. Από εκεί και πέρα κάτι δεν πάει καλά με το υπόλοιπο setup.
Μανωλη δεν υπαρχει πυριτιδα που εαν ασχοληθεις μαζι της δεν θα την βρεις...
Το θεμα ειναι εαν αξιζει τον κοπο...
Να ξερεις αυτο που θεωρουμε εμεις ''λογικο''...δεν συμβαινει παντα στα φυσιγγια και στα σεταπ...
Το λογικο για μενα ειναι ...ενα σεταπ ΠΧ με 400μ/δ που βγαζει 76,5% στα 35 μετρα με 3*αστρα...να δωσει στα
50 μετρα με φουλ τσοκ ενα τουλαχιστον 50% εως 55%....Εμ' δεν ειδα κατι τετοιο....4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ σεταπ
δοκιμασα και σε ΟΛΑ πηρα απο 42 εως 44,5 % στα 50 μετρα με φουλ τσοκ...
Να ηταν ολα μου τα σεταπ λαθος ??? Να το δεχτω....οκ...το σεταπ που εδωσε 76,5% στα 35 μετρα....γιατι το ΙΔΙΟ
σεταπ μου εδωσε μονο 44,5% στα 50 μετρα ??
Τι εφταιξε ??
Ο Βασιλης στα ιδια σεταπ με επινικελωμενα σκαγια εβγαλε ενα 85% ( νομιζω )στα 35 μετρα....Τι εβγαλε στα
50 μετρα που κατα τα γραφομενα του απογοητευτικε και αυτος ???
Λογικα λοιπον με 85% στα 35 μετρα...εχεις ενα 65% χαλαρα στα 50 μετρα...πραγμα που δεν νομιζω το
επιασε ο Βασιλης και εκει ισως οφειλετε η απογοητευση του...η στην κατανομη...
Μετα δεν ειναι να βγαλεις μονο ενα 65% στα 50 μετρα....παιζει ρολο και η κατανομη....Στις δικες μου δοκιμες
ολες οι αποτυπωσεις στα 50 μετρα ....ηταν για βαλεις τα κλαματα και απο συγκεντρωση και απο κατανομη..
εγω δεν θα ασχοληθω αλλο με την πυριτιδα...χαρας το κουραγιο για δοκιμες οσων την εχουν αγορασει !!!
Απο τις δοκιμες που εκανα....ειπα μεσα μου...Που εισαι βρε ευλογημενη ΜΒ36 !!!!
Και η ''ευλογημενη'' ΜΒ36....
Ευχομαι να κανω λαθος...και να δω μια τετοια τουφεκια με την PSB2 ΣΠΕΣΙΑΛ !!!!