Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα! Μετά από καιρό είπα να κλείσω μερικά φυσιγγια ρελιαστα σε κάλυκα σεντιτ Τ1 που είχα μια σακούλα αχρησιμοποίητα(δεν είχα δουλέψει ποτέ Τ1) για τσίχλες.
Ενώ έκλεισα καμία δεκαριά παρατήρησα ότι φούσκωνε ο παφυλας.
Το ίδιο σετ απ το έκλεινα όλη τη σεζον σε Τ2 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Φταίει το ύψος του μεταλλου ή να έχουν κάποιο ελάττωμα;

Βάλε φωτογραφία
Κυριε Λευτέρη, δεν έβγαλα φωτογραφια και είμαι εκτός σπιτιού.
Σκέψτειτε ότι στρογγυλέψε ελάχιστα η βάση του κάλυκα, εάν τα ακουμπήσεις σε λεία επιφάνεια δεν πατάει κανονικά ο κάλυκας,οπως εάν είναι κενός.

Κυριε Λευτέρη, δεν έβγαλα φωτογραφια και είμαι εκτός σπιτιού.
Σκέψτειτε ότι στρογγυλέψε ελάχιστα η βάση του κάλυκα, εάν τα ακουμπήσεις σε λεία επιφάνεια δεν πατάει κανονικά ο κάλυκας,οπως εάν είναι κενός.
Αυτό μου το κάνουν και εμένα μετά την τουφεκιά ,όχι κατα το γέμισμα τους. Νομίζω ότι επειδή οι Τ1 προορίζονται για σκοπευτικά ελαφριά και φτηνά φυσίγγια δεν έχουν παχύ-σκληρό μέταλλο και για αυτό συμβαίνει. Εγώ τα βάζω στον καλυμπραδόρο και πιέζοντας τα στρώνουν.

Αυτό μου το κάνουν και εμένα μετά την τουφεκιά ,όχι κατα το γέμισμα τους. Νομίζω ότι επειδή οι Τ1 προορίζονται για σκοπευτικά ελαφριά και φτηνά φυσίγγια δεν έχουν παχύ-σκληρό μέταλλο και για αυτό συμβαίνει. Εγώ τα βάζω στον καλυμπραδόρο και πιέζοντας τα στρώνουν.
Δεν τους είχα πιάσει στα χέρια μου αν και τους είχα καιρό.
Σιγουρα είναι πιο ευαίσθητοι... σκέφτομαι ότι ζορίστηκαν λίγο περισσότερο επειδή έκλεισα με κουβετ και Diana.
Δεν θα το ρισκάρω, απλά μου έκανε εντύπωση και ήθελα να δω εάν έχει συμβεί και σε άλλους.

Δεν τους είχα πιάσει στα χέρια μου αν και τους είχα καιρό.
Σιγουρα είναι πιο ευαίσθητοι... σκέφτομαι ότι ζορίστηκαν λίγο περισσότερο επειδή έκλεισα με κουβετ και Diana.
Δεν θα το ρισκάρω, απλά μου έκανε εντύπωση και ήθελα να δω εάν έχει συμβεί και σε άλλους.
Και σε μ'ενα εχει συμβεί...γενικα ειναι συνηθες φενομενο στους Τ1.

Status
Not open for further replies.
Back