Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Νίκο το έχω κάνει αυτό με τον Ηλιόπουλο ακριβώς έτσι και μάλιστα πατημένο στο 57,00....... Και γω χρησιμοποιώ τρίτο στάδιο σε όλα αν και δε νομίζω ότι εκεί είναι το θέμα......... Το θέμα είναι στην συγκεκριμένη πυρίτιδα......

Με νεο λοτ εχεις 1 χιλοστο περισσοτερο κενο χωρο...με το παλιο λοτ εχεις 12,5 χιλιοστα ενω με το
καινουργιο 13,5....
Κανονικα εγω θα το εκλεινα στα 56,5....
Εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με τα λοτ....γι'αυτο λεω δεν μπορω να βοηθησω...πριν κανω καποιες δοκιμες
στο λοτ που θα μου ερθει ...

Εκτος την ×32 ειναι αλλες 2 ακομη Λευτέρη...
Η Granular S ×34 (1.60×34).
Και η Granular S ×36 (1.75×36).
Πυρίτιδα που έχει εύρος 2 με 4 γραμμάρια, την θεωρώ χαμηλής ποιότητας, αυτό είναι χαρακτηριστικό των γαλλοιταλικων κυρίως πυρίτιδων. Κάποτε μία πυρίτιδα γρήγορη γέμιζε από 21 έως 32 , ή μία μεσαίας προοδευτικοτητας από 28 έως 38, έτσι θα έπρεπε να προσφέρονται. Από αυτές που φέρνανε εδώ μόνο η sipe είχε τέτοια ελαστικότητα, όπως και η παλιά πολωνική sọkọl. Πρέπει να πείσουμε κανένα καπετάνιο να φορτώσει κάνα κοντεινερ με δύο, τρεις αμερικάνικες, γιατί αλλιώς την βάψαμε. Ή να ψαχτουμε με αυτόν τον Σέρβο που είχε αναφέρει ο Δημήτρης, αλλιώς όπως λένε κάποιοι εδώ μέσα θα πηγαίνουμε τα όπλα την μία σε κανέναν μάστορα για μαγικό tuning,την άλλη σε κάναν παπά για ξεματιασμα.

Εκτος την ×32 ειναι αλλες 2 ακομη Λευτέρη...
Η Granular S ×34 (1.60×34).
Και η Granular S ×36 (1.75×36).

Οπως τα λες....Αλλα αυτην την στιγμη μονο 32αρα εισαγεται...
Παρελαβα την την δικη μου...και πηρα ρωτησα...και ισχυει αυτο που εγραψα.

Γιατί να γεμίσεις 6+1 ή 8+1 ; Ή εμπιστεύεσαι τα δραμια και γεμίζεις 6βολα ή 8βολα, ή αν τα θεωρείς ανεπαρκή γεμίζεις με μονοβολο. Έτσι κι αλλιώς τα δραμια είναι ίσως η μόνη κατηγορία όπου οι πολύ ψηλές ταχύτητες δικαιολογουνται, το ίδιο και τα μονοβολα, αν τα βάλεις μαζί βαραίνει υπερβολικά ή γόμωση και ακυρώνεται όλη η προσπάθεια.

Μπορεί κάποιος να μου πει setup για 6+1 και 8+1 ή 9+1 μονόβολο-δραμια με m92s; Τι δράμια και τι μονόβολο να βάλω;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
20230502_170319.jpg20230502_171046.jpg20230502_172431.jpg
Πρόταση είναι......δεν το έχω δοκιμασει....684-2.20-Brenneke 28-11/0-74.5 66.5

Γιατί να γεμίσεις 6+1 ή 8+1 ; Ή εμπιστεύεσαι τα δραμια και γεμίζεις 6βολα ή 8βολα, ή αν τα θεωρείς ανεπαρκή γεμίζεις με μονοβολο.
Το μονόβολο εμπιστεύομαι μόνο αλλα δεδομένο ότι δεν έχω εμπειρία στον αγριόχοιρο δεν ξέρω αν μπορώ να το υποστήριξω σκοπευτικά. Οπότε θέλω να έχω και τα δυο μέσα στο φυσίγγι μου. Πιο πολύ όμως απο περιέργεια ρωτάω για να στήσω ένα να δω πως θα πάει.

View attachment 71505View attachment 71506View attachment 71507

Πολυ βαρυ Γιωργο μου....Δεν θα βγαλει ταχυτητα και θα την ''ακουσει'' φιλε !!
Το συνολο του βαρους βολια + μονοβολο δεν πρεπει να ξεπερναει τα 44 εαν θελει να δουλεψει με μια
ταχυτητα V1,5-430-440m/s.

εικόνα_Viber_2023-03-25_17-32-28-743.jpg

View attachment 71505View attachment 71506View attachment 71507
Είσαι αρχηγός. Αυτό αν και πολλά γραμμάρια φαίνεται πολύ super.
Το συνολο του βαρους βολια + μονοβολο δεν πρεπει να ξεπερναει τα 44 εαν θελει να δουλεψει με μια
Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως αντι 11/0 βάλω 8/0 ώστε να πέσει λίγο το βάρος και ίσως να βάλω και αλεύρι στα δράμια αν και δεν νομίζω να χρειάζεται.

Είσαι αρχηγός. Αυτό αν και πολλά γραμμάρια φαίνεται πολύ super.

Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως αντι 11/0 βάλω 8/0 ώστε να πέσει λίγο το βάρος και ίσως να βάλω και αλεύρι στα δράμια αν και δεν νομίζω να χρειάζεται.

Για γουρουνι ειναι....τα 8/0 βολια θα του κανουν ''αερα''.....Το καλυτερο μικροτερο σε βαρος μονοβολο
και τα βολια 11/0.

Το μονόβολο εμπιστεύομαι μόνο αλλα δεδομένο ότι δεν έχω εμπειρία στον αγριόχοιρο δεν ξέρω αν μπορώ να το υποστήριξω σκοπευτικά. Οπότε θέλω να έχω και τα δυο μέσα στο φυσίγγι μου. Πιο πολύ όμως απο περιέργεια ρωτάω για να στήσω ένα να δω πως θα πάει.
Πολύ πιθανών να είναι αργό.....αν καταφέρεις και το φτάσεις γύρω στα 400 m/s...... από τα 10 έως τα 30 μέτρα (Εκει γίνονται οι περισσότερες βολές στο γουρουνι) θα του γαμη@ης τα πρεκια.

Πολύ πιθανών να είναι αργό.....αν καταφέρεις και το φτάσεις γύρω στα 400 m/s...... από τα 10 έως τα 30 μέτρα (Εκει γίνονται οι περισσότερες βολές στο γουρουνι) θα του γαμη@ης τα πρεκια.

Ειναι πολυ βαρυ σου λεω....Θα την ακουσει....και θα την ''ακουσει'' καλα και στα 400μ/δ....
Το δοκιμασα και ξερω...
ΠΟΙΟς τα εχει αυτα τα βληματα ?? Απο που τα πηρες Γιωργο ??

View attachment 71512
Πρόταση είναι Νικόλα......θέλει λίγο να ασχοληθείς.

Ειναι πολυ βαρυ σου λεω....Θα την ακουσει....και θα την ''ακουσει'' καλα και στα 400μ/δ....
Το δοκιμασα και ξερω...
ΠΟΙΟς τα εχει αυτα τα βληματα ?? Απο που τα πηρες Γιωργο ??
Από Κομοτηνή Νίκο.....αλλά τα έχω κάμποσο.....δεν ξέρω αν έχει ακόμη.

Από Κομοτηνή Νίκο.....αλλά τα έχω κάμποσο.....δεν ξέρω αν έχει ακόμη.

Πρόταση είναι Νικόλα......θέλει λίγο να ασχοληθείς.

Εαν θελει να ασχοληθει....Να παρει DEER 32 βλημα...να του αφαιρεσει βαρος απο τον πατο του...να το
κανει 24 γραμμαρια και να κλεισει με 6 βολια 11/0 =22,5+24 =44,5 γραμμαρια βαρος...
Ετσι και ταχυτητα θα βγαλει....και το κυριοτερο δεν θα την ακουσει φιλε !!!

Ευχαριστω φιλε...θα παρω να μαθω εαν εχει ακομα !!

Status
Not open for further replies.
Back