Τεραστια ΗλιαΓια την ΨΥΧΗ γράφω … μην πάει ο νους αλλου!!!!!

Τεραστια ΗλιαΓια την ΨΥΧΗ γράφω … μην πάει ο νους αλλου!!!!!
Γιάννη σε ευχαριστώ πάρα πολύ, σου είμαι ευγνώμον.Δεν το λες πουθενά και δεν υπάρχει θέμα!
Σιγά τις ώρες!
Σε μια ωρίτσα με τον ταποκοφτη κόβεις όλο το φύλο.
Ο συγκολλητής πρέπει να ήταν μεγάλος μάγκας.
Έτσι εξηγείται ότι βρήκε κέντρα.Τορναδορος ειναι....
Άντε να χαθείς κ είχα μαζέψει ότι ξύλο υπήρχε στο σπίτι να πάω να τον επισκεφτώ μην ήταν το τυχερό μουΓια την ΨΥΧΗ γράφω … μην πάει ο νους αλλου!!!!!
Κανε μια προσπάθεια μην σε Πάρο στον λεμο μου!!!!Άντε να χαθείς κ είχα μαζέψει ότι ξύλο υπήρχε στο σπίτι να πάω να τον επισκεφτώ μην ήταν το τυχερό μου![]()
Έλα εσύ λεβέντη μου κι η τύχη σου θα έχει χαμόγελο από αυτι σ'αυτι!Άντε να χαθείς κ είχα μαζέψει ότι ξύλο υπήρχε στο σπίτι να πάω να τον επισκεφτώ μην ήταν το τυχερό μου![]()
Τα κλασικά με mb32 1,65*32 aquila22 και 1,70*33diamnde21 αυτό δεν καταλαβενη τίποτα ούτε ζεστές ούτε κρύα
Συνεχίζουμε ΑΝ το αποφασίσετε, με καμια τρυγονισυνταγούλα για καλοκαίρι στην έναρξη...
Ενα σεταπ γλυκό, που εχει δουλεψει σε εναρξη έιναι το εξης:
(T2 N.S) 68.5
CX2000 D20 1.55×30 Τασκώφ 22 Νο:8 (6*) στα 57,3mm
(2 στάδια). V 1.5 400 m/s
(Τ2 CH.) 67,5
CX2000 G3000 1.60×31 Tασκώφ 22 +1 χαρτ. Cal.20 No8 56.2mm (2 σταδια). V 1.5 401 m/s
Είχα πάντα μια έμφυτη αντιπάθεια στα πολύπλοκα στην ογκομετρία σετάπ.Επισεις τα πολλα ''τζουρτζούλια'' μεσα στο φυσιγγιο δεν του δινουν καμια σταθεροτητα ..βυσμα + φελλος+
χαρτακια....αντε γεια....την μια ετσι την αλλη γιουβετσι...
Τοτε ρε καπετανιε τι ασχολιθηκες με τα πυτουρα ;; Πλαστικο βυσμα και τελειωσες !!! Υπαρχουν ενα σορο για ολλα τα γουστα ! Το μονο κακο ειναι οτι πιανουν ποοοολυυυυ χωρο !!Είχα πάντα μια έμφυτη αντιπάθεια στα πολύπλοκα στην ογκομετρία σετάπ.
Χαίρομαι πολύ που επιβεβαιώνεις τις ενστικτώδεις επιφυλάξεις μου.
Πάντα προτιμούσα το απλό: πυρίτιδα-πλαστικό-σκάγια και τίποτα άλλο.
Ακόμα και οι μάλλινες που σου αρέσουν εμένα με ενοχλούνε, για αυτό πολύ αραιά κάνω.
Αμάν-Αμάν μου έθιξε το πίτουρο!Τοτε ρε καπετανιε τι ασχολιθηκες με τα πυτουρα ;; Πλαστικο βυσμα και τελειωσες !!! Υπαρχουν ενα σορο για ολλα τα γουστα ! Το μονο κακο ειναι οτι πιανουν ποοοολυυυυ χωρο !!
Δεν ισχύει στα μικρά διαμετρήματα. Οι επιλογές σε βύσματα είναι πολύ λιγότερες από ότι στο 12άρι.Πλαστικο βυσμα και τελειωσες !!! Υπαρχουν ενα σορο για ολλα τα γουστα !
Αντι για πυτουρο πλακωσε και τριψε βυσματα !!!!Αμάν-Αμάν μου έθιξε το πίτουρο!
Καντήλι καίει ένας καημός
Θα γίνει απόψε χαλασμός!
Το 95% των φυσιγγίων μου είναι με πλαστικό βύσμα.
Το πίτουρο έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα έναντι μάλλινων, ντιάνα, φελλούς, χαρτάκια και μαμακίες. Καμία περιπλοκότητα. Μόνο πίτουρο και δυο χαρτάκια και φτιάχνεις ότι ύψος θέλεις. Δηλαδή έχοντας πίτουρα και χαρτάκια έχεις όλα τα ύψη που σου χρειάζονται. Όχι να τρέχεις στη Νίκαια κάθε φορά για να βγει το σετάπ.
Επίσης αυτό που λες παρακάτω:
Δεν ισχύει στα μικρά διαμετρήματα. Οι επιλογές σε βύσματα είναι πολύ λιγότερες από ότι στο 12άρι.
ποιο λες για καλοκαιρι με κρανουλαρ , μβ32 ,Για πανηγυρια γαμους και βαπτισεις μια χαρα ειναι....μπαμ θα κανουν....
Και να το τεκμηριωσω...για να μην πετατε υλικα.
Οταν κλεινουμε σε ρελι με χαρτακι...η δοσολογια πρεπει να ειναι στο +0,05 ασχετα με την εποχη..
Επισεις τα πολλα ''τζουρτζούλια'' μεσα στο φυσιγγιο δεν του δινουν καμια σταθεροτητα ..βυσμα + φελλος+
χαρτακια....αντε γεια....την μια ετσι την αλλη γιουβετσι...
Τον χειμωνα αυτη η δοσολογια δεν στεκει.....και δεν σε σωνει η αλλαγη μονο στο καψουλι...
Αυτη ειναι η γνωμη μου....και μην θεωρηθει αντιπαραθεση...
ΥΓ. Το CX2000-1,45X30 σε ρελι με τζαμακι βγαζει V1,5-364m/s...και εαν ειναι και απο το καινουργιο ΛΟΤ της
granular.....εχετε γεια βρυσουλες... τα συμπερασματα δικα σας παλικαρια!!