Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Είχα πάντα μια έμφυτη αντιπάθεια στα πολύπλοκα στην ογκομετρία σετάπ.
Χαίρομαι πολύ που επιβεβαιώνεις τις ενστικτώδεις επιφυλάξεις μου.
Πάντα προτιμούσα το απλό: πυρίτιδα-πλαστικό-σκάγια και τίποτα άλλο.
Ακόμα και οι μάλλινες που σου αρέσουν εμένα με ενοχλούνε, για αυτό πολύ αραιά κάνω.

Η γνησια μαλλινη εχει περισσοτερη ''δουλεια'' στο στησιμο απο το βυσμα...
Αλλα αυτο που βγαζει η μαλλινη σε κατανομη....στο βυσμα δυσκολα το ''πιανεις''....
Μετα μην ξεχνας οτι αποσπωμενος με μαλλινη και ποτηρι...δυσκολα θα βρει ''αντιπαλο''....!!!! ;)
Οποτε...αξιζει ο κοπος για το στησιμο της !!:)

Εγώ θεωρώ τα πλαστικά ( βύσματα, κάλυκες) όταν βέβαια είναι φτιαγμένα σωστά, πολύ ανώτερα από όλα τα παραδοσιακά υλικά, και σε επιδόσεις και σε σταθερότητα. Χρειάζεται όμως μεγαλύτερο ψάξιμο για να βρεις το πλέον κατάλληλο, λόγω μεγάλης ποικιλίας και εξειδίκευσης.

Βαστήξ' βρε πως κάνεις έτσι ... θα σου πει.

Μην ασχολησαι Βασιλη μου.... Δεν θα του πω,,,,,Δεν αξιζει ο κοπος φιλε !!:)
Εχω αναβασμενες πανω απο 250 -300 δοκιμες...ας ψαξει να βρει τα σωστα σεταπ ....
Αυτος ψαχνει πατημα για να μας κανει μπαχαλο...δεν θελει σεταπ... :cool:

περιμενω την απαντηση σου Κυρ Νικο , αφου λες οτι το δικο μου σεταπ ειναι στρακα τρουκα 🙏 η τα εχεις κλειδωμενα για εμενα 🔐
Ρε συ LAKIS,Nικος η όπως αλλιώς σε λενε,τι περιμένεις σαν την αλεπού που περίμενε του κριαριού τ'.......??
Έχεις συνταγή που σου δουλεύει και προς τιμήν σου την κοινοποιησες!
Γιατί ρωτάς και περιμένεις απάντηση?
Αν θέλεις κάτι διαφορετικό,κάνε δοκιμές!
Τι πιο απλό?

Καλημέρα σας παιδιά...Θέλω να γεμίσω τον διασπορεα της b&p με mb 36 που θεωρείται είναι ποιο σωστό στο 1,90χ36 η 1,95χ36 στα 57,50?

Απο την τις θερμοκρασιες και που θα το ριξεις...+ το Νρο των σκαγιων ειναι το τι δοσολογια θα βαλεις..
Για μπεκατσα το θελεις...ή πρωτο για περδικα ??

Θέλεις να σου στείλω μερικούς να κάνεις τις δοκιμές σου;
Έτσι και αλλιώς όλοι επωφελούμαστε από τα συμπεράσματά σου.

Οχι φιλε μου....Ταλαιπωρια μεγαλη...Ισως βρω απο εδω....ΙΣΩΣ...λεω ισως και να εχω...αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Θα κοιταξω να σιγουρευτω....
Παντα παιρνω ποσοτητες...για να μην μου λειψουν....σχεδον απο ολους και σε ολα τα νουμερα !!!
Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα !!

ΥΓ. Εαν δεν βρω στην αποθηκη ...ή καποιον φιλο εδω...και ουτε στο εμποριο....θα σε ενοχλησω !!! :)

Καλημέρα σας παιδιά...Θέλω να γεμίσω τον διασπορεα της b&p με mb 36 που θεωρείται είναι ποιο σωστό στο 1,90χ36 η 1,95χ36 στα 57,50?
616-1,9-37 πηγαίνει καλά επίσης... επειδή είναι πρώτη τουφεκιά δεν τα το φόρτωνα εγώ προσωπικά πολύ για πέρδικα που το θες

Status
Not open for further replies.
Back