Ναι... Μέτρια διασπορά, λιγότερη από ελικοειδή διασπορεα, αλλά κρατάει ωραία κατανομή σίγουρα μέχρι τα 30 μέτρα...Ευχαριστώ Άρη..Το έχεις δοκιμάσει??
Ναι... Μέτρια διασπορά, λιγότερη από ελικοειδή διασπορεα, αλλά κρατάει ωραία κατανομή σίγουρα μέχρι τα 30 μέτρα...Ευχαριστώ Άρη..Το έχεις δοκιμάσει??
Σε τι νούμερο Παναγιώτη και για ποιο θήραμα?????? Εάν είναι για μπεκάτσα είσαι πολύ ψηλά ...... Το 1,80x36 σε ψιλά σκάγια με καψουλι 688 και διασπορεας Θώδη είναι μια χαρά.........Καλημέρα σας παιδιά...Θέλω να γεμίσω τον διασπορεα της b&p με mb 36 που θεωρείται είναι ποιο σωστό στο 1,90χ36 η 1,95χ36 στα 57,50?
Πολυ καλο κ με νορμαλ ταχυτητες.616-1,9-37 πηγαίνει καλά επίσης... επειδή είναι πρώτη τουφεκιά δεν τα το φόρτωνα εγώ προσωπικά πολύ για πέρδικα που το θες
Για πέρδικα Βαγγέλη με Ν7Σε τι νούμερο Παναγιώτη και για ποιο θήραμα?????? Εάν είναι για μπεκάτσα είσαι πολύ ψηλά ...... Το 1,80x36 σε ψιλά σκάγια με καψουλι 688 και διασπορεας Θώδη είναι μια χαρά.........
Για πέρδικα γέμισε την στο 1,90-1,95 x36 No 7 και bioretabille 18 καψουλι 616 κλείσιμο 6* 57,00 mmΓια πέρδικα Βαγγέλη με Ν7
Άρη αυτό το κλείνεις σε ρελιαστο??616-1,9-37 πηγαίνει καλά επίσης... επειδή είναι πρώτη τουφεκιά δεν τα το φόρτωνα εγώ προσωπικά πολύ για πέρδικα που το θες
Όχι αστέρι στα 57,5-6 όπως αυτά που έγραψες κ εσύ... Απλά με αυτό το κάψουλι κ αυτη τη δοσολογία δουλεύει καλά στην πράξη σε σχέση με τα άλλα που ανέφερες...Άρη αυτό το κλείνεις σε ρελιαστο??
Ευχαριστώ Άρη!!!Όχι αστέρι στα 57,5-6 όπως αυτά που έγραψες κ εσύ... Απλά με αυτό το κάψουλι κ αυτη τη δοσολογία δουλεύει καλά στην πράξη σε σχέση με τα άλλα που ανέφερες...
Όχι αστέρι στα 57,5-6 όπως αυτά που έγραψες κ εσύ... Απλά με αυτό το κάψουλι κ αυτη τη δοσολογία δουλεύει καλά στην πράξη σε σχέση με τα άλλα που ανέφερες...
Με τον διασπορεα της b&p που ρώτησε ο ΠαναγιώτηςΜε τι βυσμα το κλεινεις αυτο Αρη ??
εχω και εγω Νικολα F2X32 και την γεμιζω με ιδια σεταπ με την ΜΒ32 , και στο 20αρι , ενα πολυ καλο σεταπ στο GAL 20 ειναι σε αστερι , καλυκα φιοτσι 615 με 1,25 χ26 με συγκερωτηρα ζμν 22 στα 59,50ΜΒ32
θεωριτικα Είναι ποιο ζωηρή , είναι πολύ καλή
ΜΒ32
θεωριτικα Είναι ποιο ζωηρή , είναι πολύ καλή
ΜΒ32;
Ναι και ναι.Είναι ικανά τα μονοβολα 28 γραμμαρίων για την άμεση καταβολή μεγάλων αγριόχοιρων???????
Έχουν την απαιτούμενη ενέργεια????
Βαγγελη πουλανε τετοια μονοβολα για ιδιογομωση?Καλημέρα παίδες...... Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς γέμισε μόνοβολο breneke bronze 28 γραμμαρίων και breneke rubin sabot επίσης 28 γραμμαρίων.......
Προτεινόμενα από την εταιρεία ως μόνοβολο υψηλής ακρίβειας και μεγάλων αποστάσεων...........
Σεταπ για αυτά τα μονοβολα........ Ποια πυρίτιδα και πόσο??????
Εγώ πειραματιζόμενος γέμισα το bronze με mb32 1,95 gr.........
Είναι ικανά τα μονοβολα 28 γραμμαρίων για την άμεση καταβολή μεγάλων αγριόχοιρων???????
Έχουν την απαιτούμενη ενέργεια????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!