Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας παιδιά...Θέλω να γεμίσω τον διασπορεα της b&p με mb 36 που θεωρείται είναι ποιο σωστό στο 1,90χ36 η 1,95χ36 στα 57,50?
Σε τι νούμερο Παναγιώτη και για ποιο θήραμα?????? Εάν είναι για μπεκάτσα είσαι πολύ ψηλά ...... Το 1,80x36 σε ψιλά σκάγια με καψουλι 688 και διασπορεας Θώδη είναι μια χαρά.........

F2 X 32 1,60X30 no 8 1/2
Κάλυκας RIO 68,50
Βύσμα μαυροπούλος 22
ΚΕΧ 13mm τελικό 56,80
Εντελώς απάτητο

Νικολα αυτη η F2 X32 τι λεει σαν πυριτιδα....Δεν την εχω δουλεψει καθολου....Με ποια μοιαζει ?? ΠΧ. Α1 -
Γκρανουλαρ...με καποια αλλη ....Σε αποδοση εννοω φιλε !!

ΜΒ32
θεωριτικα Είναι ποιο ζωηρή , είναι πολύ καλή
εχω και εγω Νικολα F2X32 και την γεμιζω με ιδια σεταπ με την ΜΒ32 , και στο 20αρι , ενα πολυ καλο σεταπ στο GAL 20 ειναι σε αστερι , καλυκα φιοτσι 615 με 1,25 χ26 με συγκερωτηρα ζμν 22 στα 59,50

Καλημέρα παίδες...... Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς γέμισε μόνοβολο breneke bronze 28 γραμμαρίων και breneke rubin sabot επίσης 28 γραμμαρίων.......
Προτεινόμενα από την εταιρεία ως μόνοβολο υψηλής ακρίβειας και μεγάλων αποστάσεων...........
Σεταπ για αυτά τα μονοβολα........ Ποια πυρίτιδα και πόσο??????
Εγώ πειραματιζόμενος γέμισα το bronze με mb32 1,95 gr.........
Είναι ικανά τα μονοβολα 28 γραμμαρίων για την άμεση καταβολή μεγάλων αγριόχοιρων???????
Έχουν την απαιτούμενη ενέργεια????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!

Καλημέρα παίδες...... Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς γέμισε μόνοβολο breneke bronze 28 γραμμαρίων και breneke rubin sabot επίσης 28 γραμμαρίων.......
Προτεινόμενα από την εταιρεία ως μόνοβολο υψηλής ακρίβειας και μεγάλων αποστάσεων...........
Σεταπ για αυτά τα μονοβολα........ Ποια πυρίτιδα και πόσο??????
Εγώ πειραματιζόμενος γέμισα το bronze με mb32 1,95 gr.........
Είναι ικανά τα μονοβολα 28 γραμμαρίων για την άμεση καταβολή μεγάλων αγριόχοιρων???????
Έχουν την απαιτούμενη ενέργεια????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!
Βαγγελη πουλανε τετοια μονοβολα για ιδιογομωση?

Status
Not open for further replies.
Back