gvp9000
Banned
Μπορείς να τον βάλεις φωτογραφία?
https://idiogomosishop.gr/3.-diasporeis/cal-12/tbd-dispersor-cal12-100-tem./

Μπορείς να τον βάλεις φωτογραφία?
Τον πουλάνε αυτόν?Ο αποκεντρωτηρας που χρησιμοποιεί το Direct ειναι.
Δεν είναι του direct .Ο αποκεντρωτηρας που χρησιμοποιεί το Direct ειναι.
Ναι...στην Κομοτηνη μόνο.Τον πουλάνε αυτόν?
Κανονικότατος διασπορέας είναι, όχι αποκεντρωτήρας.
Αποκεντρωτήρας είναι ο Gualandi
Ανάποδα,Κανονικότατος διασπορέας είναι, όχι αποκεντρωτήρας.
Αποκεντρωτήρας είναι ο Gualandi
Του direct είναι πιο κοντός και έχει διαφορετική τρύπα πάνω . Όταν τους παράγγειλα νόμιζα και εγώ το ίδιο.Δεν είναι του direct .
Το παρατήρησα ότι τον έβαλες ανάποδα και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει κενό στο κέντρο η τουφεκιά.Ανάποδα,
V2 στα 20 . Σε κανονάκι.V2 στα πόσα μέτρα ?
Bar πως μέτρησες ?
Ακριβώς επειδή δεν κάνει κενό στα κέντρο , έχει τέλεια κατανομή και σκοτώνει . Αυτός είναι ο λόγος που το έβαλα . Έχω κάνει πολλές δοκιμές για να καταλήξω σε αυτό.Το παρατήρησα ότι τον έβαλες ανάποδα και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει κενό στο κέντρο η τουφεκιά.
Συνιστάται να μπαίνει έτσι ή εσύ το προτίμησες ;
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες.Ακριβώς επειδή δεν κάνει κενό στα κέντρο , έχει τέλεια κατανομή και σκοτώνει . Αυτός είναι ο λόγος που το έβαλα . Έχω κάνει πολλές δοκιμές για να καταλήξω σε αυτό.
Ναι. Ουσιαστικά είναι μια αντιγραφή του πρωτότυπου , που είχε δημιουργήσει ο STOKAS με δικές μου παραλλαγές ...Πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
Επάνω το έχεις κλείσει ρελιαστά να φανταστώ;
Αν ήθελες να κλείσεις το φυσίγγι αστέρι, θα έβαζες πάλι τον διασπορέα αυτόν ανάποδα;Ναι. Ουσιαστικά είναι μια αντιγραφή του πρωτότυπου , που είχε δημιουργήσει ο STOKAS με δικές μου παραλλαγές ...
Αυτός θέλει ρέλι , αν έχεις βέβαια έμπνευση δοκίμασέ το. Αν θέλεις σώνει και καλά αστέρι δοκίμασε τον διασπορέα του θώδη . Δεν ανοίγει τόσο αλλά σκοτώνει αλύπητα αν στήσεις σωστά .Αν ήθελες να κλείσεις το φυσίγγι αστέρι, θα έβαζες πάλι τον διασπορέα αυτόν ανάποδα;
Στα 15 μέτρα και έχει ανοίξει 90εκ. Πόσο πιο πολύ να ανοίξει;Αρκερα καλη για 4*...θα μπορουσε κ πιο ανοιχτη ακομη...![]()
Με 5 άστρα παραπάνω, αυτό λέει.Στα 15 μέτρα και έχει ανοίξει 90εκ. Πόσο πιο πολύ να ανοίξει;
Α ναι. Σωστά.Με 5 άστρα παραπάνω, αυτό λέει.