Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.

Νομίζω ότι το V20 μπερδεύεται με το V10.

Τα 300m/s είναι πολλά για #9 στην απόσταση των 20m, με το πρόγραμμα βγαίνουν περίπου 250m/s.
Στα 10m βγαίνουν περίπου 310m/s άρα είναι κοντά στα 299m/s.

Γιώργο μπορείς να ρωτήσεις για το V2 αν είναι στα 20m ή στα 10m ?
Θα ξαναρωτήσω , γιατί έχει βάση αυτό που λες.

ΟΚ...Και κατανοητο οσον αφορα το κανονακι..
Για τα αποτελεσματα μονο με δευτερη μετρηση σε αλλο κανονακι...δλδ πιασε το αυγο και κουρεψε το...και
λεω για V20.
To V1,5-- Το τσεκαρεις και με απλο ταχογραφο...
Δωσε μου ΕΑΝ θελεις τελικο υψος ρελιασματος...και κλεισιμο...εννοω εαν ρελιαζεις επανω στο βυσμα η σε
κατι αλλο -τζαμακι - χαρτακι...να σου πω εαν το V1,5-401m/s ειναι σωστο ή οχι .
Επισεις μεταξυ των δυο φελλων τι εχεις βαλει.
Με λιγα λογια αναλυτικο σεταπ ωστε να στησω το ιδιο φυσιγγιο..
Κάλυκας διάφανος cheddite Τ3 με 2000 καψούλι κομμένος στα 65,4 χιλιοστά . Πυρίτιδα ΜΒ32 1,75 μετά GUALANDI OBTURATOR ΤΑΠΑ SFS Η12 34 γρ. σκάγια Νο 9 την τάπα και κλείσιμο στα 60 χιλιοστά .

Κάλυκας διάφανος cheddite Τ3 με 2000 καψούλι κομμένος στα 65,4 χιλιοστά . Πυρίτιδα ΜΒ32 1,75 μετά GUALANDI OBTURATOR ΤΑΠΑ SFS Η12 34 γρ. σκάγια Νο 9 την τάπα και κλείσιμο στα 60 χιλιοστά .

ΟΚ. Το βυσμα το εχεις αναποδα...Επανω σε αυτο ρελιαζεις ??

ΟΚ. Το βυσμα το εχεις αναποδα...Επανω σε αυτο ρελιαζεις ??
Ερώτηση:
Εάν χρησιμοποιήσω το βύσμα του Θώδη, το κόκκινο, με κομμένο το αμορτισέρ, και κρατήσω όλα τα άλλα τα ίδια, θα εχω παρόμοιο αποτέλεσμα?
Ευχαριστώ

Ερώτηση:
Εάν χρησιμοποιήσω το βύσμα του Θώδη, το κόκκινο, με κομμένο το αμορτισέρ, και κρατήσω όλα τα άλλα τα ίδια, θα εχω παρόμοιο αποτέλεσμα?
Ευχαριστώ
Θέλει προσοχή να κόψεις το ποτηράκι που έχει χαμηλά , γιατί αν δεν το κόψεις καλά πάει μπάλα όσα σκάγια είναι μέσα και είναι επικίνδυνο. Κάνει για μπεκάτσα και γουρούνι ταυτόχρονα που έλεγε και ένας φίλος😅. Πάντως αν έχεις την υπομονή και το κάνεις σωστά είναι αντίστοιχο σε αποτέλεσμα.

Ερώτηση:
Ευχαριστώ

Αποδοση δεν μπορεις να εχεις την ιδια,,,..Ο διασπορεας του Γιωργου εχει 3 πτερυγια ..ο Θωδη 4.
Σε Ταχυτητες θα εισαι κοντα εαν το στησεις οπως ο Γιωργος με την μονη διαφορα τον Θωδη.

Ερώτηση:
Ευχαριστώ
Συνηθως το στησιμο με diana η sfs ή fsf κ ΠΑΝΩ σκετο ελικα θώδη, η κατανομη παει μπαλα στα 15m...αρχιζει κ ανοιγει στα 20m.

Η τελευταία είναι λίγο πιο ανοιχτή!
πολύ ωραίες επιλογές υλικων αριστο , για μενα τι θα βαλεις απο την φουστα και κατω παιζει τον σημαντικότερο ρολο δεν εχεις συμβόλαιο με την μπεκάτσα που θα σηκωθεί, αρκει να την ξερενει αν ειναι μες τις προδιαγραφές του ,στο λεω γιατι πολλα ειναι αυτα που πιάνουν ολο το χαρτι αλλα στο τερεν σκοτώνουν τις ψείρες τους.

πολύ ωραίες επιλογές υλικων αριστο , για μενα τι θα βαλεις απο την φουστα και κατω παιζει τον σημαντικότερο ρολο δεν εχεις συμβόλαιο με την μπεκάτσα που θα σηκωθεί, αρκει να την ξερενει αν ειναι μες τις προδιαγραφές του ,στο λεω γιατι πολλα ειναι αυτα που πιάνουν ολο το χαρτι αλλα στο τερεν σκοτώνουν τις ψείρες τους.
Κανένα παράπονο από τα φυσίγγια, αλλά από πια άποψη το λές,κενών ή δύναμης; Φέτος εριξα 1.55x33 n8-9 ανάμεικτα με κουβετ, diana και έλικα χωρίς φουστα. Ντουφεκισα μια αρκετά μακρυά και δεν είδα να πεφτει, την έψαξα προς την πορεια της και την ξαναβρήκα και ένα σκαγι της είχε σπάσει το κόκκαλο της φτερουγας στη βάση της ανήμπορη να πεταξει, δεν περίμενα τόσο μακριά να της σπάσει κόκκαλο (391 4*)!

Status
Not open for further replies.
Back