Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Γιατί θήραμα το θέλεις; Τί νούμερο σκαγιών θα βάλεις;
Αν δε μπει αλεύρι μπορεί να κλείσει σε 70άρι κάλυκα.
Είναι απαραίτητο το αλεύρι @Παπ. Ν για το παραπάνω φυσίγγι;
Για το πιο δύσκολο υδρόβιο ,την χήνα .Θελω να έχω 5 φυσίγγια στη φυσιγγιοθηκη μου .Το έχω φτιάξει με 4/0 νίκελ που βγάζουν 70 τεμαχια στα 38 γρ ...κλείνει ψηλά όπως είπα στα 58,3 αλλά η εικόνα που δίνει είναι ωραιότατη καθώς και V1 398 m/s....παρόλα αυτά δεν θέλω να κλείνω τόσο ψηλά το πατημένο βυσμα δεν μου αρέσει και συνεχίζω να ψάχνομαι...IMG_20230208_091426.jpgIMG_20230328_182619.jpg

Μια χαρα ειναι η πυριτηδα και στα γραμμαρια της μην αποθαρινεις τον κοσμο Νικο !!

Επειδη ειπα οτι εμενα δεν μου ''λεει'' σαν πυριτιδα...δεν σημαινει τιποτα Μητσο...
Ο καθε ενας μας εχει τις προτιμησεις του...φιλε !!!

Για το πιο δύσκολο υδρόβιο ,την χήνα .Θελω να έχω 5 φυσίγγια στη φυσιγγιοθηκη μου .Το έχω φτιάξει με 4/0 νίκελ που βγάζουν 70 τεμαχια στα 38 γρ ...κλείνει ψηλά όπως είπα στα 58,3 αλλά η εικόνα που δίνει είναι ωραιότατη καθώς και V1 398 m/s....παρόλα αυτά δεν θέλω να κλείνω τόσο ψηλά το πατημένο βυσμα δεν μου αρέσει και συνεχίζω να ψάχνομαι...View attachment 75536View attachment 75535
Τεζα είσαι!(από πάτημα)
Αφου την θέλεις γι'αυτό το θήραμα,θα ρίξεις σε ζορικες καιρικές συνθήκες...
Τα 400μ/δ γι'αυτό το "σκάγι"και γι'αυτες τις συνθήκες δεν το λες και "γκαζωμενο"...
Το "ψηλά"δεν βλέπω τον λόγο που δεν σ'αρεσει...
Εσύ ξέρεις!🙂
Ωραία είναι η τουφεκιά σου σαν αποτύπωση!
Μέτρα και τσοκαρισμα,αν θέλεις?

Για το πιο δύσκολο υδρόβιο ,την χήνα .Θελω να έχω 5 φυσίγγια στη φυσιγγιοθηκη μου .Το έχω φτιάξει με 4/0 νίκελ που βγάζουν 70 τεμαχια στα 38 γρ ...κλείνει ψηλά όπως είπα στα 58,3 αλλά η εικόνα που δίνει είναι ωραιότατη καθώς και V1 398 m/s....παρόλα αυτά δεν θέλω να κλείνω τόσο ψηλά το πατημένο βυσμα δεν μου αρέσει και συνεχίζω να ψάχνομαι...View attachment 75536View attachment 75535
Αφου θελεις τοσο χοντρα κοψε τα πτεριγια του συγγεντρωτηρα και δουλεψε τον σαν μισοταπα

Τεζα είσαι!(από πάτημα)
Τα 400μ/δ γι'αυτό το "σκάγι"και γι'αυτες τις συνθήκες δεν το λες και "γκαζωμενο"...
Εσύ ξέρεις!🙂
Είναι 40 μέτρα με kicks .30

Δοκίμασε και σε 12/76 όπως είπε και ο Γιάννης.

Θα επιδράσει αρνητικά στην συγκέντρωση???Έχεις εμπειρία από τέτοια δοκιμή???
Με το kicks,πιθανότατα να πας προς το χειρότερο επειδή θα ξυρίσει σκάγια κι όχι κυαθιο...
Σε θεωρητικό επίπεδο...
Αν δεν δοκιμάσεις,δεν θα δεις!

Τεζα είσαι!(από πάτημα)
Εσύ ξέρεις!🙂

Για μενα χωρις αντιπαραθεσης...κατι μετραει λαθος..
Το σεταπ βγαινει σε 12/70....Εβγαλα ογκομετρια και με ΘΩΔΗ 16 και GT15...ME DRAGO14 εχει 10 χιλιοστα κενο χωρο..και γιαυτο το αμορτισερ του drago ειναι υπερβολικα πατημενο !!!!

PSB2 SPES. 2Χ70Boλια 4/0. Mε 11χιλιοστα κενο χωρο και τα 2 βυσματα..
ΘΩΔΗ 16

εικόνα_Viber_2023-07-25_22-42-34-483.jpg

GT15.

εικόνα_Viber_2023-07-25_22-42-48-863.jpg

Για μενα χωρις αντιπαραθεσης...κατι μετραει λαθος..
Το σεταπ βγαινει σε 12/70....Εβγαλα ογκομετρια και με ΘΩΔΗ 16 και GT15...ME DRAGO14 εχει 10 χιλιοστα κενο χωρο..και γιαυτο το αμορτισερ του drago ειναι υπερβολικα πατημενο !!!!

PSB2 SPES. 2Χ70Boλια 4/0. Mε 11χιλιοστα κενο χωρο

IMG_20230725_231233.jpgIMG_20230725_231345.jpg

Εχεις δικιο...Απο κεκτημενη ταχυτητα εκανα τραγικο λαθος και εβγαλα ογκομετρια με λαθος πυριτιδα.
Με τη σωστη πυριτιδα δεν ειναι αυτος ο πραγματικος κενος χωρος...
Το μπαφερ σου εχει μεταβαλλει την ογκομετρια...ετσι το βλεπω εγω...
Εχω αυτην την ογκομετρια ενα χιλιοστο περισσοτερο κενο χωρο.

εικόνα_Viber_2023-07-25_23-29-40-466.jpg

Status
Not open for further replies.
Back