Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και με ΤΕΚΝΑ....για λιγο αργοτερα...οταν σφιξει λιγο ο καιρος !!!

View attachment 53394

View attachment 53395

Με σβυσμα ΙΜΠΕΡΙΑΛ..

View attachment 53396

Και το σεταπ στον στοχο δοκιμης...

View attachment 53398
View attachment 53399

Τον καλύτερο δεκαπενταύγουστο περνάς.
Βαρέθηκα τις θάλασσες και του ιδρώτες. Μακάρι να ήμουνα στους κάλυκες και τα καψύλια μου τώρα .pray to God.
Αυτή τη λοξα που σας έχει κολλήσει με τα αλεύρια δεν τη καταλαβαίνω :rolleyes:

Τον καλύτερο δεκαπενταύγουστο περνάς.
Βαρέθηκα τις θάλασσες και του ιδρώτες. Μακάρι να ήμουνα στους κάλυκες και τα καψύλια μου τώρα .pray to God.
Αυτή τη λοξα που σας έχει κολλήσει με τα αλεύρια δεν τη καταλαβαίνω :rolleyes:

Δεν ειναι ''λόξα''......Αρχισε να βαζεις αλευρι...και θα δεις τις διαφορές !!!

1 & 3 έχει το πλάγιο Κωστή. Για τη δεξιά κάνη μόνο το θέλει. Από τα 10 μέτρα όσο πιο πολύ ανοίξει τόσο πιο καλά θα τον βοηθάει....
Οκ εδω εισαι...

12/65,5
616 SIPE 1.65×34 Diana 14 + Couvete No:5 αποκεντρωτήρας Ηλιοπουλος ΡΕΛΙ στα 60.00mm

Υ.Γ. Τράβα του κ μια V0 να δούμε που βρισκετε... .big smile. @ΝίκοςΠ λαμβάνει...;;; :D

Last edited:
Επειδή τελειώσαν τα direct του πατέρα μου γέμισα ένα φυσιγγι που θέλει για κοντινές τουφεκιές με sipe στο 1,55 x 34 γραμμάρια ν6 , καψούλι 615
bior 18 (+ χαρτάκι cal 20) και αποκεντρωτηρα σε κάλυκα fiocchi t3 67 αρι με τελικό ύψος 62 mm.
Θα το ρίχνει με πλάγιο baikal.
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό τον συνδυασμό;
View attachment 53380
Εγώ θα το γέμιζα στο 1,60 αν ήταν s4 θα το άφηνα 1,55 αλλά την sipe τσιμπάτη λίγο

Οκ εδω εισαι...

12/65,5
616 SIPE 1.65×34 Diana 14 + Couvete No:5 αποκεντρωτήρας Ηλιοπουλος ΡΕΛΙ στα 60.00mm

Υ.Γ. Τράβα του κ μια V0 να δούμε που βρισκετε... .big smile.
Ρε κανόνισε να θέλει καινούργια δόντια ο πατέρας μου μετά....θα σου στείλω τον λογαριασμό στο λέω... :D :D :D
Έχω diana αλλά όχι 14....

Εγώ θα το γέμιζα στο 1,60 αν ήταν s4 θα το άφηνα 1,55 αλλά την sipe τσιμπάτη λίγο
Θα δω τι διασπορά θα δώσει Νίκο στο 1,55 και αναλόγως ίσως αυξήσω την πυρίτιδα....
Σκέφτηκα ότι με gualandi βύσμα και fiocchi κάλυκα ίσως δώσει κάτι παραπάνω σε ταχύτητα. Αν το είχα για την καραμπίνα θα το ανέβαζα απευθείας στο 1,60 γιατί δε με ενοχλεί αν έχει παραπάνω ανάκρουση.

Έχω diana αλλά όχι 14....
Ωραια....αν εχεις Diana 16 ή 18 παρε χαρτοκοπτη κ κοψε στα 14mm...βεβαια, ετσι ισως χρειαστει κ χαρτακι cal.12 πανω απο το Couvete ΑΝ δεν την κοψεις ακριβώς...θα στο διξει κ η ογκομετρία....μπουμπούνα το...

Θα δω τι διασπορά θα δώσει Νίκο στο 1,55 και αναλόγως ίσως αυξήσω την πυρίτιδα....
Σκέφτηκα ότι με gualandi βύσμα και fiocchi κάλυκα ίσως δώσει κάτι παραπάνω σε ταχύτητα. Αν το είχα για την καραμπίνα θα το ανέβαζα απευθείας στο 1,60 γιατί δε με ενοχλεί αν έχει παραπάνω ανάκρουση.
Aν εχει 18,2 οπως ηgerystone που εχω δεν θέλει πολλα ζορισματα στο καψυλι.αν εχεις διασπορεα θωδη 20αρι παρε μονο τον σταυρό και δοκιμασε.

Aν εχει 18,2 οπως ηgerystone που εχω δεν θέλει πολλα ζορισματα στο καψυλι.αν εχεις διασπορεα θωδη 20αρι παρε μονο τον σταυρό και δοκιμασε.
18,4 έχει Κώστα. Επειδή όμως και η 155 η δικιά μου έχει κι αυτή 18,4 έχω παρατηρήσει αυτό που γράφεις. Έχω διασπορέα Θώδη αλλά δεν το σκέφτηκα να βγάλω ογκομετρια. Στα 3 άστρα δεν κάνει το κενό στη μέση με τον αποκεντρωτηρα απ' ότι είχα δει.

Α
Και με ΤΕΚΝΑ....για λιγο αργοτερα...οταν σφιξει λιγο ο καιρος !!!

View attachment 53394

View attachment 53395

Με σβυσμα ΙΜΠΕΡΙΑΛ..

View attachment 53396

Και το σεταπ στον στοχο δοκιμης...

View attachment 53398
View attachment 53399
Απόδοση εεεεεεεεξτρα έξτρα φουλ‼️κάνε μας μια μέρα τη χάρη ρε Νίκο, έτσι για να έχουμε πλήρη εικόνα‼️αυτό πχ το φυσίγγιο ριξτο με κύλινδρο η βελτ.κ φουλ‼️
Πόσο παραπάνω θα δώσει το φουλ κ πόσο λιγότερο ο βελτιωμένος ‼️

1 & 3 έχει το πλάγιο Κωστή. Για τη δεξιά κάνη μόνο το θέλει. Από τα 10 μέτρα όσο πιο πολύ ανοίξει τόσο πιο καλά θα τον βοηθάει....

Στρατο εαν θελεις να ανοιξει η τουφεκια στα 10-15 μετρα...Βαλε την ντιανα επανω στην πυριτιδα...
Ελικα απο θωδη 18 ή 20 αναλογα την ογκομετρια και σκαγια σε 2 νουμερα 17+17 γραμμαρια σε στρωσεις
τα χοντρα κατω ΠΧ 5 +6 - ή 6+7 αναλογα για ποιο θηραμα το θελεις.... ρελιασε 65,4 - 60 με τζαμακι.
SIPE - CX2000 -1,60X34....ντιανα 16 χιλιοστα -ελικα θωδη 18 .
O αναποδος αποκεντρωτηρας δεν θα σου δωσει αυτο το ανοιγμα....και θα εχεις και ''λουκουμα'' εαν δεν
του βαλεις σκαγια απο πανω , και κατω απο τζαμακι φιλε !!

Οκ εδω εισαι...

12/65,5

Υ.Γ. Τράβα του κ μια V0 να δούμε που βρισκετε... .big smile. @ΝίκοςΠ λαμβάνει...;;; :D

Λαμβανει Κωστή μου.....''ριχτο'' φιλε !!! :)

Α

Απόδοση εεεεεεεεξτρα έξτρα φουλ‼️κάνε μας μια μέρα τη χάρη ρε Νίκο, έτσι για να έχουμε πλήρη εικόνα‼️αυτό πχ το φυσίγγιο ριξτο με κύλινδρο η βελτ.κ φουλ‼️
Πόσο παραπάνω θα δώσει το φουλ κ πόσο λιγότερο ο βελτιωμένος ‼️

Το Σαββατοκυριακο που μας ερχετε.....Πρωτα ο Θεος....υγεια να εχουμε...και θα την κανω την δοκιμη
φιλαρα μου !!!:)

Σιπε και Ελικα.
Στρατο εαν θελεις να ανοιξει η τουφεκια στα 10-15 μετρα...Βαλε την ντιανα επανω στην πυριτιδα...
Ελικα απο θωδη 18 ή 20 αναλογα την ογκομετρια και σκαγια σε 2 νουμερα 17+17 γραμμαρια σε στρωσεις
τα χοντρα κατω ΠΧ 5 +6 - ή 6+7 αναλογα για ποιο θηραμα το θελεις.... ρελιασε 65,4 - 60 με τζαμακι.
SIPE - CX2000 -1,60X34....ντιανα 16 χιλιοστα -ελικα θωδη 18 .
O αναποδος αποκεντρωτηρας δεν θα σου δωσει αυτο το ανοιγμα....και θα εχεις και ''λουκουμα'' εαν δεν
του βαλεις σκαγια απο πανω , και κατω απο τζαμακι φιλε !!
Αυτό που μ αρέσει με τη σιπε είναι ότι όλοι την έχουν δουλέψει είτε για να βγάλουν συγκεντρωτικα φυσίγγια είτε διασποράς. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει χατίρι σαν υλικό.
Απ' ότι βλέπω θα χρειαστεί να της δώσω λίγο γκάζι ακόμα...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!

Οκ εδω εισαι...

12/65,5

Κωστή μου V0 δεν μετραω....Επισεις δεν μετραω ουτε διασπορας .
Το εχω σαν ''αρχη'' φιλε !!!

Αυτό που μ αρέσει με τη σιπε είναι ότι όλοι την έχουν δουλέψει είτε για να βγάλουν συγκεντρωτικα φυσίγγια είτε διασποράς. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει χατίρι σαν υλικό.
Απ' ότι βλέπω θα χρειαστεί να της δώσω λίγο γκάζι ακόμα...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!
Ρε βαλε σιπε και στην σαλατα,για ολα κανει .big smile. .my man.

Status
Not open for further replies.
Back