Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ο Καρδαράς είναι ένα νούμερο μικρότερος σε σχέση με το αναγραφόμενο.
Εγώ τον έχω για ίδιο. Όπου βάζω Gualandi 22 μπορώ να βάλω και καρδάρα 22, Giovanni 22, ... Μόνο στο Θώδη θα έβαζα 24

Αν αντί για Καρδάρα έβαζες Gualandi τί θα χρησιμοποιούσες.

Στο 7 δεν θα είναι λίγο ζωρισμενο;
Super dynamic ντουφεκιά Νικόλα .
Σωστή όμως επισήμανση-διευκρίνιση .

Y.Γ Να πώ ότι αυτό ρυθμίζεται καί με το ύψος τελικού κλεισίματος .
Στο πιό ψηλόσκάγι νο.7 μπορείς να μείνεις λίγο πιό ψηλά .Όμως
όπως τόδωσα δοκιμασμένο δίδει ωραία ανοικτή ντουφεκιά .

Last edited:
Καλησπέρα. Έκανα μια σκέψη να γεμίσω με mb36 616 1,90x36 με bioretabille 18 8* στα 57,40mm αλλά σε νούμερο 8 !!! Το γεμίσω σε Νο 6 και είναι μια χαρά στο 8 θα είναι εντάξει??? Πόσο μπορεί να ανέβουν τα bar???
Καλησπερα Βαγγο!! :)

Εγω, λογο ψιλου σκαγιου (Νο8) θα επρατα, ως εξης:
Cx2000 ΜΒ36 1.85×36 Bioretabile 18 (8*) στα 57,8mm ΩΣ τα 58.00mm....λογο πληθωρας σκαγιων, θα ειναι ποιο ισοροπημενο σε bar ΚΑΙ κατανομη..διοτι μη ξεχνας, πως εχεις μισοταπα κ τα σκαγια ΑΝ και ψιλα, θα ειναι εκτεθειμενα στο στομιο της καννης...οποτε θα υπαρξουν πιο πολλες παραμορφώσεις...αυτο ειναι το δικο μου σκεπτικο στην προκειμενη περιπτωση για να βγει ενα ικανοποιητικο σε κατανομη & μαλακό φυσιγγι....!!

Καλησπέρα. Έκανα μια σκέψη να γεμίσω με mb36 616 1,90x36 με bioretabille 18 8* στα 57,40mm αλλά σε νούμερο 8 !!! Το γεμίσω σε Νο 6 και είναι μια χαρά στο 8 θα είναι εντάξει??? Πόσο μπορεί να ανέβουν τα bar???
100,150 μπαρ παραπανο.αλα θαχεις θεμα στης παραμορφοσης λογο μισοταπας και ψιλων σκαγιων

100,150 μπαρ παραπανο.αλα θαχεις θεμα στης παραμορφοσης λογο μισοταπας και ψιλων σκαγιων
Καλησπέρα Γιάννη. Το θέλω για ένα φίλο καλό που κυνηγούσε με το cheditte la Regina που δεν βγαίνει πλέον και ήταν με μισοταπα και 36γραμμαρια σε Νο 8. Κυνηγούσε με αυτό μπεκάτσες και δεν υπάρχει πλέον...... Ίσως μια λύση είναι να το κάνω σε νούμερο 7,5 νικελ

Ειναι απο τις πυρίτιδες που απεχθάνομαι .περνω το θάρρος να σε ρωτήσω βρε Βαγγέλη εκεί στα Γιάννενα με τοση υγρασία και κρύο τη της βρήκες? Εγω θα το εστηνα με σιπε στα 36 και ρελι με γουαλαντι 21 και 2000.

Ειναι απο τις πυρίτιδες που απεχθάνομαι .περνω το θάρρος να σε ρωτήσω βρε Βαγγέλη εκεί στα Γιάννενα με τοση υγρασία και κρύο τη της βρήκες? Εγω θα το εστηνα με σιπε στα 36 και ρελι με γουαλαντι 21 και 2000.
Εντάξει γεμίζω και με σιπε αλλά η mb36 πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες πυριτιδες για Μεσαια βάρη....... Τη χρονιά που μας πέρασε αν και δεν συνηθίζω να κυνηγάω με τόσα γραμμάρια,την έφτιαξα για πέρδικα cx2000 mb36 1,87x17gr No7+20 gr No6n 6* 57,80 δύο κουτιά για μένα και από δύο σε δύο καλούς φίλους πέρδικα δες και έδωσε ρέστα ούτε φυσίγγι δεν πήγε χαμένο.....

Καλησπέρα Γιάννη. Το θέλω για ένα φίλο καλό που κυνηγούσε με το cheditte la Regina που δεν βγαίνει πλέον και ήταν με μισοταπα και 36γραμμαρια σε Νο 8. Κυνηγούσε με αυτό μπεκάτσες και δεν υπάρχει πλέον...... Ίσως μια λύση είναι να το κάνω σε νούμερο 7,5 νικελ
Το La Regina ηταν με Drago×36 κ gualandi διασπορεα...ή μηπως κανω λαθος;;;

Status
Not open for further replies.
Back