Ο Καρδαράς είναι ένα νούμερο μικρότερος σε σχέση με το αναγραφόμενο.
Εγώ τον έχω για ίδιο. Όπου βάζω Gualandi 22 μπορώ να βάλω και καρδάρα 22, Giovanni 22, ... Μόνο στο Θώδη θα έβαζα 24Ο Καρδαράς είναι ένα νούμερο μικρότερος σε σχέση με το αναγραφόμενο.
Μέ τον V zero όπως έγραψε κι' ο Νίκος βγάζει φοβερή ντουφεκιά φτάνει νασαι καλό ντουφέκι καθότι κλειστή .Στα 28 την έστησα 2000 1,45 Χ 28 Spark 57,5
57,8Ηλία στα 57, 5 τα ρελιάζεις;
Μια χαρά τα γράφωΜαλλον Καρδαρα 22 βαζεις...δεν μπορει στο 1.70χ33 να εχεις βυσμα 21 κ στο 1.65χ32 βυσμα 24...μαλλον μπερδευτικες Λιάκο.
Super dynamic ντουφεκιά Νικόλα .Στο 7 δεν θα είναι λίγο ζωρισμενο;
Καλησπερα Βαγγο!!Καλησπέρα. Έκανα μια σκέψη να γεμίσω με mb36 616 1,90x36 με bioretabille 18 8* στα 57,40mm αλλά σε νούμερο 8 !!! Το γεμίσω σε Νο 6 και είναι μια χαρά στο 8 θα είναι εντάξει??? Πόσο μπορεί να ανέβουν τα bar???
100,150 μπαρ παραπανο.αλα θαχεις θεμα στης παραμορφοσης λογο μισοταπας και ψιλων σκαγιωνΚαλησπέρα. Έκανα μια σκέψη να γεμίσω με mb36 616 1,90x36 με bioretabille 18 8* στα 57,40mm αλλά σε νούμερο 8 !!! Το γεμίσω σε Νο 6 και είναι μια χαρά στο 8 θα είναι εντάξει??? Πόσο μπορεί να ανέβουν τα bar???
Καλησπέρα Γιάννη. Το θέλω για ένα φίλο καλό που κυνηγούσε με το cheditte la Regina που δεν βγαίνει πλέον και ήταν με μισοταπα και 36γραμμαρια σε Νο 8. Κυνηγούσε με αυτό μπεκάτσες και δεν υπάρχει πλέον...... Ίσως μια λύση είναι να το κάνω σε νούμερο 7,5 νικελ100,150 μπαρ παραπανο.αλα θαχεις θεμα στης παραμορφοσης λογο μισοταπας και ψιλων σκαγιων
Εντάξει γεμίζω και με σιπε αλλά η mb36 πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες πυριτιδες για Μεσαια βάρη....... Τη χρονιά που μας πέρασε αν και δεν συνηθίζω να κυνηγάω με τόσα γραμμάρια,την έφτιαξα για πέρδικα cx2000 mb36 1,87x17gr No7+20 gr No6n 6* 57,80 δύο κουτιά για μένα και από δύο σε δύο καλούς φίλους πέρδικα δες και έδωσε ρέστα ούτε φυσίγγι δεν πήγε χαμένο.....Ειναι απο τις πυρίτιδες που απεχθάνομαι .περνω το θάρρος να σε ρωτήσω βρε Βαγγέλη εκεί στα Γιάννενα με τοση υγρασία και κρύο τη της βρήκες? Εγω θα το εστηνα με σιπε στα 36 και ρελι με γουαλαντι 21 και 2000.
Το La Regina ηταν με Drago×36 κ gualandi διασπορεα...ή μηπως κανω λαθος;;;Καλησπέρα Γιάννη. Το θέλω για ένα φίλο καλό που κυνηγούσε με το cheditte la Regina που δεν βγαίνει πλέον και ήταν με μισοταπα και 36γραμμαρια σε Νο 8. Κυνηγούσε με αυτό μπεκάτσες και δεν υπάρχει πλέον...... Ίσως μια λύση είναι να το κάνω σε νούμερο 7,5 νικελ
Αυτό Κώστα ήταν μεταγενέστερο έχεις δίκιο..... Το πρώτο όμως ήταν μεσοταπα.....Το La Regina ηταν με Drago×36 κ gualandi διασπορεα...ή μηπως κανω λαθος;;;