Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτό ακριβώς κάνω Κώστα.
Απλά δεν έχω ταχογράφο και μου μπήκαν υποψίες για πιο λόγο ο Στέφανος να πρέπει να ανεβάσει τόσο πολύ την πυρίτιδα για να βγάλει ταχύτητες. Εγώ θέλω γύρω στα 390m/s να έχω και πίστευα ότι εκεί έπεφτα με την παραπάνω δοσολογία.
Με το δικο μου το μυαλο κ μεχρι εκει που μου κόβει, θα υποθεσω, πως για να φορτωσει 2.00×34 τη Drago S σε Νο6, δεν ειναι θεμα ταχυτητων τόσο, αλλα τα χοντρα σκαγια, θελουν καλό κλώτσο για να σκορπίσουν.....

Υ.Γ. Εντομεταξυ, ειπα να παρω πριν καιρο 500gr για δοκιμη, αλλα το αμέλησα.

Έφτιαξα κάτι με προορισμό το κυνήγι πέρδικας..........
Nobel sport 12/70 688 mb36 1,95x36 No7 bioretabille 18 6* 57,50 mm
Το επόμενο θα είναι ίδιο αλλά σε κάλυκα fiocchi με καψουλι 616 .
Το δεύτερο πιστεύω ότι μπορεί να είναι καλύτερο......... Ιδωμέν.......View attachment 80533
Ευάγγελε στο 1,85χ35 cx2000 παίρνω 410m/s.......προφανώς με λιγότερα bar από το 1,95x36.
Βέβαια ο biorentabille δεν θα ταιριάξει.Θέλει freeshot η' την μισοταπα της B&P.

Το 615 είναι ένα πολύ καλό καψουλι βασικά πολύ σταθερο
αυτο που θα πρεπει να γνωρίζεται όσοι το δουλεύουν είναι ότι έχει φλόγα με μεγάλο εύρος με αποτελέσμα να καίει της μπαρουτες καλύτερα από το 686.
Αν το συνδυάσεις με κωνικά πυθμένια και διβασικες πυριτηδες κάνη το κάτι παραπάνω.
το θέμα είναι που θα βρείτε της διβασικες.

αυτο που θα πρεπει να γνωρίζεται όσοι το δουλεύουν είναι ότι έχει φλόγα με μεγάλο εύρος με αποτελέσμα να καίει της μπαρουτες καλύτερα από το 686.
Αν το συνδυάσεις με κωνικά πυθμένια και διβασικες πυριτηδες κάνη το κάτι παραπάνω.
Το δουλευω πολυ το 615...ακομη κ σε μονοβασικες.

...σχεδόν μόνιμο το έχω το 615 με την ΜΒ Χ 32 την S4N και την G3000 φέτος στο 16αρι!... :)...

Την S4 την καίει καλά το 615 στο 16άρι ή κάνει από καμιά τσούφια στο κρύο;
...μια χαρά την καίει χειμώνα - καλοκαίρι, βέβαια εδώ στα Δωδεκάνησα δεν εχουμε μεγάλα κρύα Στέφανε...:)...

...μια ενδεικτική τουφεκιά... :) ...

S4n - Cal.16 - 1 -.jpg

Το 615 τι συμπεριφορά έχει στο κρύο το έχει δοκιμάσει κάποιος?? Σκέφτομαι να το βάλω με την Σιπε
Το καψούλι της.

Υ.Γ. Ποσα (gr Sipe) μου δινεις, να σου πω πληροφοριες μεχρι κ σεταπ.....yel.

Εκείνο φίλε κάνει κηδείες 2χρονια τώρα
Μπραβο ρε Πάνο, χαίρομαι!!!!

Λοιπον, όλως τυχαίως, εχω στημένο ίδη ενα στο σπιτι, παλι ρελιαστο με 615 σε Νο7 ×33 αλλα με συγκεντρωτηρα...αν μπορεις, κανε λιγο υπομονη να το δοκιμασω την κυριακη σε ταχογραφο κ πινακα κ επειτα, να το ποσταρω κι εδω στην ομάδα....λιγο υπομονη.

Το 615 τι συμπεριφορά έχει στο κρύο το έχει δοκιμάσει κάποιος?? Σκέφτομαι να το βάλω με την Σιπε
Καλησπέρα Παναγιώτη........
Με ζεστό καιρό η σε "φορτωμένα σεταπ" σε σκάγια πηγαίνει μια χαρά στην sipe.......
Το cal 16 όμως είναι τελείως διαφορετικό.....
Εκεί όπως και στο cal 20 και cal 28 επιβάλλεται το 615!!!!
Εκεί δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πιο ισχυρό καψουλι ........

33 το πολύ 34 σκέφτομαι σε Ν6 Ν7 το θέλω για την πέρδικα
Παναγιώτη ένα ρελιαστό φυσίγγι όχι πολύ γρήγορο... ότι πρέπει για πέρδικα.
sipe 34 gr ρελι.jpg
Ελπίζω να σε καλύπτει το νούμερο του τσοκ και η απόσταση.
66,5 είναι οι κάλυκες από το εργοστάσιο... Αν θες μπορείς να το κατεβάσεις λίγο ακόμα στο ρέλιασμα... μην το φοβηθείς.

Παναγιώτη ένα ρελιαστό φυσίγγι όχι πολύ γρήγορο... ότι πρέπει για πέρδικα.
View attachment 80692
Ελπίζω να σε καλύπτει το νούμερο του τσοκ και η απόσταση.
66,5 είναι οι κάλυκες από το εργοστάσιο... Αν θες μπορείς να το κατεβάσεις λίγο ακόμα στο ρέλιασμα... μην το φοβηθείς.
Αυτό Στράτο το δοκίμασες στο κυνήγι?

Status
Not open for further replies.
Back