Δεν πίνω καφέ, πάμε παρακάτω.Ελαφρύς καφές το πρωί.
Δεν πίνω καφέ, πάμε παρακάτω.Ελαφρύς καφές το πρωί.
Τουλαχιστον δεν πινει μιλκο οπως κανουν καποιοι....Ελαφρύς καφές το πρωί.
Xρειάζεσαι ακόμη ένα μόνο φυσίγγι για τις πρωινές ώρες .Παλικάρια μια ερώτηση. Έχω μια συνταγή με S4 η οποία μου έχει κάτσει πολύ καλά και μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί σε όλους σχεδόν τους καιρούς. Έχω παρατηρήσει όμως ότι πολύ νωρίς το πρωί δεν είναι τόσο φονική όσο αργότερα μέσα στη μέρα. Έχω ξεπουπουλιασματα και ζωντανά ενώ βλέπω ότι τα πουλιά έχουν πολλαπλά τραύματα. Μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά θα ήθελα την γνώμη σας πού μπορεί να οφείλεται αυτό.
0,05 εννοείς γιατί αν βάλω την S4 στο 1,95 θα με γράφουν στις ειδήσεις!! Να βάλω 688 λες; Το cx2000 έχω τωρα.Αλαξε καψηλη πθο δηνατο.η αυξησε πυρητιδα 0,5
Gualandi sg25Xρειάζεσαι ακόμη ένα μόνο φυσίγγι για τις πρωινές ώρες .
Τί συγκεντρωτήρα βάζεις στο 31 γρ ;
Ναι 688 ενοητε 0,05 οχη 0,500,05 εννοείς γιατί αν βάλω την S4 στο 1,95 θα με γράφουν στις ειδήσεις!! Να βάλω 688 λες; Το cx2000 έχω τωρα.
Nαι ρε αυτη τη δουλεια θα κανουμε πέρα δώθε;;Αν θες σου δίνω υλικά με mb36 N.7 να μου φτιάξεις 5 φυσίγγια με μπαφερ
ok. αυτό πού δουλεύει δέν το πειράζουμε .Εννοώ το υφιστάμενο .Gualandi sg25
Θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύ.ok. αυτό πού δουλεύει δέν το πειράζουμε .Εννοώ το υφιστάμενο .
Φτιάχνεις ακόμη ένα για πρωινό πάλιν στο 1.45 με 32 γρ με Αquila 22 καί κλείσιμο 0.30
πιό κάτω από το κλείσιμο πού κάνεις τώρα στο υφιστάμενο .Καψύλι ίδιο cx2000
Θα το δοκιμάσω! Ευχαριστω πολύ.Ναι 688 ενοητε 0,05 οχη 0,50![]()
Εγω θα συμφωνισω με τα υπολοιπα παιδια, διοτι αυτο που σε συμβουλευουν ισχυει...εγω θα το εκανα 1.50×31 και ολα τα αλλα θα τα αφηνα ίδια.Θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύ.
Αυτό φταίει !!!Δεν πίνω καφέ
1.45x31 με piston skeet σε 67.4 και 56.4~5 πρωινά το χειμώνα σε τσιχλοκοτσυφα κανένα θέμα, βέβαια τα είχα με καψυλι uee.Εγω θα συμφωνισω με τα υπολοιπα παιδια, διοτι αυτο που σε συμβουλευουν ισχυει...εγω θα το εκανα 1.50×31 και ολα τα αλλα θα τα αφηνα ίδια.
Παλικάρια μια ερώτηση. Έχω μια συνταγή με S4 η οποία μου έχει κάτσει πολύ καλά και μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί σε όλους σχεδόν τους καιρούς. Έχω παρατηρήσει όμως ότι πολύ νωρίς το πρωί δεν είναι τόσο φονική όσο αργότερα μέσα στη μέρα. Έχω ξεπουπουλιασματα και ζωντανά ενώ βλέπω ότι τα πουλιά έχουν πολλαπλά τραύματα. Μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά θα ήθελα την γνώμη σας πού μπορεί να οφείλεται αυτό.
Δες αν έχεις άκαυτη πυρίτιδα μέσα στην κάνη αν όλα είναι καλά τότε βάλε 0,05 παραπάνω πυρίτιδα0,05 εννοείς γιατί αν βάλω την S4 στο 1,95 θα με γράφουν στις ειδήσεις!! Να βάλω 688 λες; Το cx2000 έχω τωρα.
Ησουν σε 67,5 καλυκα κ uee...1.45x31 με piston skeet σε 67.4 και 56.4~5 πρωινά το χειμώνα σε τσιχλοκοτσυφα κανένα θέμα, βέβαια τα είχα με καψυλι uee.
Και το βυσμα του παιζει ρολο θεωρω.Πως καταφερες και εβγαλες τετοιο φυσιγγιο βρε φιλε ???
Καλημέρα και ευχαριστω για την απάντηση. Τι να σας πω κ. Νίκο αυτό έχω παρατηρήσει χειμώνα καλοκαίρι. Να είμαι αγουροξυπνημένος κάθε φορά και να μένω πίσω δεν το νομίζω. Θα γεμίσω 2 κουτάκια με χαμηλότερο κλείσιμο προσαρμόζοντας και το βύσμα για να δω αντίδραση.Καλημερα Βασιλη μου !!!
Με καλυψαν οι προλαλησαντες ...
Αλλο θελω να σε ρωτησω....Πως καταφερες και εβγαλες τετοιο φυσιγγιο βρε φιλε ???
Πολυ σπανια περιπτωση σε φυσιγγιο με διβασικη πυριτιδα φιλε!!!![]()