Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Παλικάρια μια ερώτηση. Έχω μια συνταγή με S4 η οποία μου έχει κάτσει πολύ καλά και μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί σε όλους σχεδόν τους καιρούς. Έχω παρατηρήσει όμως ότι πολύ νωρίς το πρωί δεν είναι τόσο φονική όσο αργότερα μέσα στη μέρα. Έχω ξεπουπουλιασματα και ζωντανά ενώ βλέπω ότι τα πουλιά έχουν πολλαπλά τραύματα. Μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά θα ήθελα την γνώμη σας πού μπορεί να οφείλεται αυτό.
Xρειάζεσαι ακόμη ένα μόνο φυσίγγι για τις πρωινές ώρες .
Τί συγκεντρωτήρα βάζεις στο 31 γρ ;

Αν θες σου δίνω υλικά με mb36 N.7 να μου φτιάξεις 5 φυσίγγια με μπαφερ
Nαι ρε αυτη τη δουλεια θα κανουμε πέρα δώθε;; :D
Αν ειναι για 5 φυσιγγια, θα σου δωσω λιγο buffer να κανεις δουλεια σου, αφου τα υπολοιπα τα εχεις...

Gualandi sg25
ok. αυτό πού δουλεύει δέν το πειράζουμε .Εννοώ το υφιστάμενο .
Φτιάχνεις ακόμη ένα για πρωινό πάλιν στο 1.45 με 32 γρ με Αquila 22 καί κλείσιμο 0.30
πιό κάτω από το κλείσιμο πού κάνεις τώρα στο υφιστάμενο .Καψύλι ίδιο cx2000

ok. αυτό πού δουλεύει δέν το πειράζουμε .Εννοώ το υφιστάμενο .
Φτιάχνεις ακόμη ένα για πρωινό πάλιν στο 1.45 με 32 γρ με Αquila 22 καί κλείσιμο 0.30
πιό κάτω από το κλείσιμο πού κάνεις τώρα στο υφιστάμενο .Καψύλι ίδιο cx2000
Θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύ.

Εγω θα συμφωνισω με τα υπολοιπα παιδια, διοτι αυτο που σε συμβουλευουν ισχυει...εγω θα το εκανα 1.50×31 και ολα τα αλλα θα τα αφηνα ίδια.
1.45x31 με piston skeet σε 67.4 και 56.4~5 πρωινά το χειμώνα σε τσιχλοκοτσυφα κανένα θέμα, βέβαια τα είχα με καψυλι uee.

Παλικάρια μια ερώτηση. Έχω μια συνταγή με S4 η οποία μου έχει κάτσει πολύ καλά και μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί σε όλους σχεδόν τους καιρούς. Έχω παρατηρήσει όμως ότι πολύ νωρίς το πρωί δεν είναι τόσο φονική όσο αργότερα μέσα στη μέρα. Έχω ξεπουπουλιασματα και ζωντανά ενώ βλέπω ότι τα πουλιά έχουν πολλαπλά τραύματα. Μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά θα ήθελα την γνώμη σας πού μπορεί να οφείλεται αυτό.

Καλημερα Βασιλη μου !!! :)
Με καλυψαν οι προλαλησαντες ...
Αλλο θελω να σε ρωτησω....Πως καταφερες και εβγαλες τετοιο φυσιγγιο βρε φιλε ???
Πολυ σπανια περιπτωση σε φυσιγγιο με διβασικη πυριτιδα φιλε!!! :)

1.45x31 με piston skeet σε 67.4 και 56.4~5 πρωινά το χειμώνα σε τσιχλοκοτσυφα κανένα θέμα, βέβαια τα είχα με καψυλι uee.
Ησουν σε 67,5 καλυκα κ uee...;)
Mικροτερος χωρος καυσης.
Πως καταφερες και εβγαλες τετοιο φυσιγγιο βρε φιλε ???
Και το βυσμα του παιζει ρολο θεωρω.
Εμφραξη αξιολογη κ δυναμη ο S.G....ασχετα αν δεν τον γουσταρω εγω, διοτι δεν μου τερειαζει.

Καλημερα Βασιλη μου !!! :)
Με καλυψαν οι προλαλησαντες ...
Αλλο θελω να σε ρωτησω....Πως καταφερες και εβγαλες τετοιο φυσιγγιο βρε φιλε ???
Πολυ σπανια περιπτωση σε φυσιγγιο με διβασικη πυριτιδα φιλε!!! :)
Καλημέρα και ευχαριστω για την απάντηση. Τι να σας πω κ. Νίκο αυτό έχω παρατηρήσει χειμώνα καλοκαίρι. Να είμαι αγουροξυπνημένος κάθε φορά και να μένω πίσω δεν το νομίζω. Θα γεμίσω 2 κουτάκια με χαμηλότερο κλείσιμο προσαρμόζοντας και το βύσμα για να δω αντίδραση.

Status
Not open for further replies.
Back