Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτό με τις παραλίες έβγαλε στην επιφάνεια όλο το πουτ ......νιό πού
έκρυβαν καλά μέσα τους οι περισσότερες καί τώρα το fashion trend
τους το απελευθέρωσε .
Τίναυτό ρε παιδιά ; Ψάχνεις να βρείς καλυμμένο κώλο .
Ας το καλό πιά ,ειδικά οι παντρεμένες .
Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα πουτανιας....χαλαρά ήθη απλά‼️η γυναίκα ήταν κ θα είναι φασιον βικτιμ κ ακολουθεί ο άνδρας κυνηγός‼️ με την στρινγκια ....στον κωλο‼️στα 23 ήμουν στην Κω ,το τι βυζομπαλο κ κωλαρια στην παραλία από σκανδιναβες ,χαμός ‼️ ήμουν σε καθεστώς σοκ... επί 8 μέρες‼️πήγα 88 κιλά έφυγα 78‼️

Έλα ντε... Πάμε στην παραλία να ηρεμήσουμε και να δούμε καμία φώκια να κυνηγάει το μικρό της με τάπερ κεφτεδάκια και πετάγεται το πουτανι με τον κώλο έξω!Αισχος!
Ντ πειρλαβενς μειτά μι τσ κιφτεδεις να γιλάει ου κόσμους η δεν ντ πειρλαβενς‼️
Αλλά πάλι,πολλοί οι κώλοι λίγοι οι κεφτέδες‼️

Για να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη (τη λαλακία μου δηλαδή), από την αρχή μου φάνηκε περίεργη η ενοχοποίηση της διβασικής πυρίτιδας για αποτυχημένες βολές αυτή την εποχή τις πρωινές ώρες. Το ακριβώς αντίθετο θα περίμενα από μία διβασική να ακούσω. Να έχει υπέροχα σκοτώματα το πρωί με την πρωινή υγρασία, και να γίνεται λίγο υστερική αργότερα με τους 30 βαθμούς και όχι υγρασία.
Καμία πυρητιδα δεν σκωτονη μόνη της η από το όνομα είτε είναι μονοβασηκι είτε διβασηκες.. ολλα είναι θέμα πάντρεματος υλικών και κανης όπλου

Έλα ντε... Πάμε στην παραλία να ηρεμήσουμε και να δούμε καμία φώκια να κυνηγάει το μικρό της με τάπερ κεφτεδάκια και πετάγεται το πουτανι με τον κώλο έξω!Αισχος!
:):):) Όχι ρε φίλε δέν λέω αυτό .
Αυτό που θέλω να τονίσω καί προσωπικά με εξέπληξε είναι η σχεδόν καθολικότητα υιοθέτησης του στρίγκ .

Μια δοκιμη με S4 και αποσπωμενο πατο..+ γνησια μαλλινη ταπα....
Δεν ειναι τιποτα το ''ιδιαιτερο'' απλα για να επανελθουμε στο θεμα μας !!

εικόνα_Viber_2022-01-17_11-13-51-648.jpg

εικόνα_Viber_2022-01-17_11-13-59-826.jpg

Λογικα και εαν ηταν ισορροπημενο το σεταπ....το ποσοστο συγκεντρωσης επρεπε να ειναι πανω
απο 85%. και να αγγιζε το 90%.
Αλλα βγαζω και γω φολες....και απο αυτες μαθαινω...και προσπαθω να γινω καλυτερος!! :)

Τ
Μια δοκιμη με S4 και αποσπωμενο πατο..+ γνησια μαλλινη ταπα....
Δεν ειναι τιποτα το ''ιδιαιτερο'' απλα για να επανελθουμε στο θεμα μας !!

View attachment 54097

View attachment 54104

Λογικα και εαν ηταν ισορροπημενο το σεταπ....το ποσοστο συγκεντρωσης επρεπε να ειναι πανω
απο 85%. και να αγγιζε το 90%.
Αλλα βγαζω και γω φολες....και απο αυτες μαθαινω...και προσπαθω να γινω καλυτερος!! :)
Τέτοια φόλα σουρωτηρι πρώτη φορά βλέπω.

Τ

Τέτοια φόλα σουρωτηρι πρώτη φορά βλέπω.

Aσε τα ''σάπια''.....το ξερεις πολυ καλα οτι το στησιμο αυτο επρεπε να εχει ενα 90% γεματο....Ασχετα
εαν εαν η αποτυπωση ειναι ''καλή''....
Τετοιες αποτυπωσεις βγαινουν με ''απλα'' βυσματα και στησιματα...
Ο αποσπωμενος ειναι σε αλλη κατηγορια....φυσιγγιων...

Λοιπον παλικαρια.....Βασιλης ( gvp 900 ) λαμβανει ???

Εκλεισα με Α1 απλη...Καλυκας CHEDDITE - CX2000-1,60X32-SG19 -N7- 8*- 68,5 - 57. Κ.Α.Χ. 11,4
χιλιοστα....κλεισιμο με χρηση 3του σταδιου .
Θα τα ριξω το πρωι ( πιστευω με 100% υγρασια ) και το μεσημερι με οποιο ποσοστο υγρασιας και
αν εχουμε....
Δεν θα εξαντλησουμε αυριο το θεμα υγρασιας.....ωστοσο πιστευω οτι θα εχουμε μια πρωτη εικονα !!
Θα βαλω στοχο ...θα μετρησω αρχικες ταχυτητες ( οχι μενουσες αυριο ) και διατρηση !!
Τυχον αντιρρησεις...... διαφωνιες και διορθωσεις.... μεχρι τις 9 το βραδυ...:)

ΥΓ, Βασιλη μου ( Vasilis ) και το δικο σου το σεταπ αυριο θα το μετρησω. Συγνωμη αλλα δεν προλαβα
σημερα φιλε μου !!! :)

εικόνα_Viber_2022-08-24_18-17-26-140.jpg

εικόνα_Viber_2022-08-24_18-17-39-254.jpg
εικόνα_Viber_2022-08-24_19-31-41-346.jpg

Για έμφραξη, χειμωνιάτικη, ποιά τάπα πιστεύεται είναι καλύτερα ; =
το διπλό χαρτάκι overpowder
η τάπα obturators
η τάπα couvette
10 χιλ. φελλός
τάπα από φλατζόχαρτο
Στέφανε αν υποθέσουμε ότι τον χειμώνα οι πιέσεις στα φυσίγγια μας πέφτουν (σε πολύ κρύο) κανένα από αυτά που αναφέρεις. ....εγώ θα έβαζα gualandi βύσμα ή φούστα.
Αυτή είναι η γνώμη μου....

Για έμφραξη, χειμωνιάτικη, ποιά τάπα πιστεύεται είναι καλύτερα ; =
το διπλό χαρτάκι overpowder
η τάπα obturators
η τάπα couvette
10 χιλ. φελλός
τάπα από φλατζόχαρτο
Βαζεις φουστα ηλιοπουλου κ τελειωσες.

Στέφανε αν υποθέσουμε ότι τον χειμώνα οι πιέσεις στα φυσίγγια μας πέφτουν (σε πολύ κρύο) κανένα από αυτά που αναφέρεις. ....εγώ θα έβαζα gualandi βύσμα ή φούστα.
Αυτή είναι η γνώμη μου....
Κι' όμως το gualandi βύσμα το χειμώνα με πούλησε.Για τον χειμώνα εδώ, μείον θερμοκρασία ή κοντά στο μηδέν.

Λοιπον παλικαρια.....Βασιλης ( gvp 900 ) λαμβανει ???

Εκλεισα με Α1 απλη...Καλυκας CHEDDITE - CX2000-1,60X32-SG19 -N7- 8*- 68,5 - 57. Κ.Α.Χ. 11,4
χιλιοστα....κλεισιμο με χρηση 3του σταδιου .
Θα τα ριξω το πρωι ( πιστευω με 100% υγρασια ) και το μεσημερι με οποιο ποσοστο υγρασιας και
αν εχουμε....
Δεν θα εξαντλησουμε αυριο το θεμα υγρασιας.....ωστοσο πιστευω οτι θα εχουμε μια πρωτη εικονα !!
Θα βαλω στοχο ...θα μετρησω αρχικες ταχυτητες ( οχι μενουσες αυριο ) και διατρηση !!
Τυχον αντιρρησεις...... διαφωνιες και διορθωσεις.... μεχρι τις 9 το βραδυ...:)

ΥΓ, Βασιλη μου ( Vasilis ) και το δικο σου το σεταπ αυριο θα το μετρησω. Συγνωμη αλλα δεν προλαβα
σημερα φιλε μου !!! :)

View attachment 54117

View attachment 54118
View attachment 54119
Βάρα τα αλύπητα !!!!
weather1
.hunter..love.

Κι' όμως το gualandi βύσμα το χειμώνα με πούλησε.Για τον χειμώνα εδώ, μείον θερμοκρασία ή κοντά στο μηδέν.
Μήπως έφταιγε το σετ απ;
Αν συγκρίνουμε την έμφραξη που κάνουν οι κουβετ τα χαρτάκια και τα υπόλοιπα με ένα καλής ποιότητας βύσμα είναι η μέρα με τη νύχτα. Από αυτή την άποψη το λέω.

Status
Not open for further replies.
Back