Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Προχθες, στο απογευματινό, με το @Dimitris F εριχνα το ταπεινό cx2000 D20 1.55×30 Taskof 22 No8½ 57.30mm (2στάδια)....ψημένες επεφταν εντος βελινεκούς με 3*....μάλιστα, μια τσίχλα την ευχαρηστείθηκα, οπως έπεσε....πρεπει να ηταν 35-40m με καλοζυγησμένη βολη...αααχχχ ρε D20, θα μας λήψεις!!!
Ποντάρω περισσοτερο στον Τασκώφ και στο 8,5 παρά στην D20.
Eίναι βυσματάρα.

Ποντάρω περισσοτερο στον Τασκώφ και στο 8,5 παρά στην D20.
Eίναι βυσματάρα.
Ναι οκ....θα συμφωνίσω..
500gr D20 την εκαψα σχεδον σε αυτη τη συνταγή....εχω ενα κουτακι ακομη!!
Ο Τασκώφ δουλευει αρκετα καλα στα οπλα μου, γι'αυτο κ τον προτειμώ!!

Ναι οκ....θα συμφωνίσω..
500gr D20 την εκαψα σχεδον σε αυτη τη συνταγή....εχω ενα κουτακι ακομη!!
Ο Τασκώφ δουλευει αρκετα καλα στα οπλα μου, γι'αυτο κ τον προτειμώ!!
Κάνει καλή έμφραξη χωρίς διαφυγές.

Κάνει καλή έμφραξη χωρίς διαφυγές.
Κοίτα, κραταω μια πισινή για την έμφραξη η αληθεια ειναι...κι εγω αυτο νομιζα πριν παρω ταχογράφο....στον ταχογραφο όμως, με τις μεγαλου όγκου πυρίτιδες δουλευει πολυ καλύτερα απ'ότι εχω παρατηρήσει, παντα στα ιδια σεταπ αλλα με διαφορετικες βυσματώσεις... γι'αυτο το λεω....απο θεμα χρηστικότητας, ειμαι πολυ ικανοποιημένος φυσικά....
Αυτο που εχω αποθηκεύσει κ εχω εμπεδώσει στο κεφαλι μου, ειναι πως λογο χοντρής σε τοιχοματα φουστας, ίσως, λέω ίσως να μη διαστέλετε οσο πρεπει τελικα η φούστα του.......στο κυνήγι πάντος τους προτειμώ...

Οι τζιοβανι,οι sg και του καρδαρα κανουν την καλητερη εμφραξη ,και η κορυφη ειναι η φρι σοτ τις σεντιτ
Μιας κ ανεφερες του Καρδαρά, οσες φορες δουλεψα σεταπ με βυσματωσεις κ ειχα καρδαρά βυσμα, απο ταχύτητες, εμεινα με το στομα ανοιχτο....ποιο σκληρα πεταλα να ειχαν τα βυσματα αυτα, θα ηταν απο τα κορυφαία....

Μιας κ ανεφερες του Καρδαρά, οσες φορες δουλεψα σεταπ με βυσματωσεις κ ειχα καρδαρά βυσμα, απο ταχύτητες, εμεινα με το στομα ανοιχτο....ποιο σκληρα πεταλα να ειχαν τα βυσματα αυτα, θα ηταν απο τα κορυφαία....
Είναι εξερετικο Κώστα και δουλευτή σε ολλους τους αυλους

Οι τζιοβανι,οι sg και του καρδαρα κανουν την καλητερη εμφραξη ,και η κορυφη ειναι η φρι σοτ τις σεντιτ
Ηλιόπουλο και Τασκώφ θα έλεγα εγώ....καρδάρα και sg σπάνια χρησιμοποιώ δεν μου ταιριάζουν εύκολα ογκομετρίες.
Καλά αυτoί που δεν μου ταίριαξαν ποτέ σε setup είναι οι biorentabile.

Ηλιόπουλο και Τασκώφ θα έλεγα εγώ....καρδάρα και sg σπάνια χρησιμοποιώ δεν μου ταιριάζουν εύκολα ογκομετρίες.
Καλά αυτoί που δεν μου ταίριαξαν ποτέ σε setup είναι οι biorentabile.
Ο υασκοφ αποκλειεται να κανει τοσο καλη εμφταξη απλα ειναι σκληρο βυσμα και βγαζει καλες τουφεκιες ! Τα ιδια και ο ντραγκο

Ο υασκοφ αποκλειεται να κανει τοσο καλη εμφταξη απλα ειναι σκληρο βυσμα και βγαζει καλες τουφεκιες ! Τα ιδια και ο ντραγκο
Η φούστα από τους drago είναι η μόνη που ανοίγει για να καλύψει τα κενά.
Το βλέπεις και αν το πιέσεις.
Γι'αυτό δίνει δυνατές τουφεκιές και σε κρύο.

Η φούστα από τους drago είναι η μόνη που ανοίγει για να καλύψει τα κενά.
Το βλέπεις και αν το πιέσεις.
Γι'αυτό δίνει δυνατές τουφεκιές και σε κρύο.
Εχεις δει πολους ντραγκο να μην ειναι καταμαυροι μετα την τουφεκια ; Γιατι εγω θα εχω δει και 2-3 !! Ενω αυτα τα βυσματα που λεω δεν μαυριζουν σχεδον καθολου !!

Αν θέλεις να δουλέψεις τα bior 14 έχω σε 8βολο με κανονικό κάλυκα.
615 καψύλι - 12/70 κάλυκας
2,45 γρ m92s
πλαστικό τζαμάκι(αυτό που ρελιάζεις)
biorietabile 14
φύλλο ακτινογραφίας 2,2x18 χιλιοστά
8 μπίλιες 11/0
2,3 γρ. αλεύρι
χαρτάκι από Α4
κλείσιμο στα 58 χιλιοστά
σε ευχαριστω

Οι drago μπαινουν πανευκολα μέσα στον κάλυκα ενώ ο Τασκώφ θέλει να εφαρμόσεις πίεση.
Ο drago 20 όντως είναι πολύ σκληρός,όχι όμως και όλη η οικογένεια drago.
Oτάν εχω setup με διβασικές ή τροποιημένες και το βύσμα δεν ξυρίζει τον κάλυκα πάντα ξεχειλώνω προηγουμένως την φούστα ώστε να πατήσει σωστά και να μην διαφευγουν φυλλίδια πυρίτιδας.
Οσες φορές το κάνω αυτό παρατηρώ πως το βυσμα δεν βγαίνει τόσο καπνισμένο,δουλέυει ακόμη και στον Θώδη.

Οι drago μπαινουν πανευκολα μέσα στον κάλυκα ενώ ο Τασκώφ θέλει να εφαρμόσεις πίεση.
Oτάν εχω setup με διβασικές ή τροποιημένες και το βύσμα δεν ξυρίζει τον κάλυκα πάντα ξεχειλώνω προηγουμένως την φούστα ώστε να πατήσει σωστά και να μην διαφευγουν φυλλίδια πυρίτιδας.
Οσες φορές το κάνω αυτό παρατηρώ πως το βυσμα δεν βγαίνει τόσο καπνισμένο,δουλέυει ακόμη και στον Θώδη.
Αυτό κάνω και εγώ, τη ξεχειλωνω τη φούστα με μια πενσουλα και είναι τζέτ. Και της προάλλες αναρωτιομουν αν κάνω καλά η κάνω μαλακίες.:)

Μονο ο 14 αρης ειναι λιγοτερο σκληρος ! Εγω πιστευω οτι το ξεχιλομα της φουστας που κανετε δεν ειναι μονιμο !! ( μεχρι να ριχτει το φυσιγγι δλδ) απλα βοηθαει στο να μην εχεις διαφηγη πυρητηδας την ωρα που γεμιζεις το φυσιγγι !! Αυτο βεβαια μπορει να βοηθαει κατα τη βολη εφοσον ειναι ολλη μεσα στη φουστα

Ο θώδη, εχει πολυ ριχή φουστα...δυσκολο να κρατησει μνήμη πιστευω....

Ο θώδη, εχει πολυ ριχή φουστα...δυσκολο να κρατησει μνήμη πιστευω....
Ναι μπορεί να μην κράτηση μνήμη, αλλά όταν γεμίζεις γκρανουλαρ και τα αφήσω έτσι, θα φτάσει στα σκάγια, οπότε κάτι πρέπει να τους κάνω κάτι. .think.

Ναι μπορεί να μην κράτηση μνήμη, αλλά όταν γεμίζεις γκρανουλαρ και τα αφήσω έτσι, θα φτάσει στα σκάγια, οπότε κάτι πρέπει να τους κάνω κάτι. .think.
Εγώ βάζω έναν giovani στη granular που πάει "βεντούζα"..........

Status
Not open for further replies.
Back