Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ναι μπορεί να μην κράτηση μνήμη, αλλά όταν γεμίζεις γκρανουλαρ και τα αφήσω έτσι, θα φτάσει στα σκάγια, οπότε κάτι πρέπει να τους κάνω κάτι. .think.
Και πολυ καλα κανεις....κι εγω στα βυσματα που βλεπω πως εχουν διαφυγες αεριων, τα τσιμπαω σε πυρίτις....χε χε χε......θελουν δε θελουν, θα ξεχυλώσουν....χα, σατανάαααα....😈

Μονο ο 14 αρης ειναι λιγοτερο σκληρος ! Εγω πιστευω οτι το ξεχιλομα της φουστας που κανετε δεν ειναι μονιμο !! ( μεχρι να ριχτει το φυσιγγι δλδ) απλα βοηθαει στο να μην εχεις διαφηγη πυρητηδας την ωρα που γεμιζεις το φυσιγγι !! Αυτο βεβαια μπορει να βοηθαει κατα τη βολη εφοσον ειναι ολλη μεσα στη φουστα
Συμφωνουμε οτι δεν μπορεί να αποκτήσει μνήμη ετσι ευκολα το πλαστικό...παρ'ολα αυτά το βύσμα βγαίνει λιγότερο καπνισμένο.

Αυτό κάνω και εγώ, τη ξεχειλωνω τη φούστα με μια πενσουλα και είναι τζέτ. Και της προάλλες αναρωτιομουν αν κάνω καλά η κάνω μαλακίες.:)
Εγώ τις ξεχειλώνω στην ακμή του γραφείου....θέλει λίγη πίεση παραπάνω αλλά γίνεται δουλειά.

Ενδεικτική δοκιμή psb 5.
Nobel T2 68.5 σε 58
2 στάδια,11 κενός χώρος
Τα υπόλοιπα τα γράφω πάνω.
Μηδέν κλώτσημα, άνετα και στα 57.5.
Με ζεστό (εχθές το απόγευμα) καιρό, με τεσσάρι τσοκ, κατέρριψα 2 μακρινές τσιχλίτσες.Καθαρά πουλιά χωρίς αίμα!

Attachments

• IMG_20240213_170641.jpg
    IMG_20240213_170641.jpg
    225,4 KB · Προβολές: 73
Ενδεικτική δοκιμή psb 5.
Nobel T2 68.5 σε 58
2 στάδια,11 κενός χώρος
Τα υπόλοιπα τα γράφω πάνω.
Μηδέν κλώτσημα, άνετα και στα 57.5.
Με ζεστό (εχθές το απόγευμα) καιρό, με τεσσάρι τσοκ, κατέρριψα 2 μακρινές τσιχλίτσες.Καθαρά πουλιά χωρίς αίμα!
οπως εισαι ξεκινα παραγωγη με τον θωδη

Τα ελληνικά βύσματα είναι εξερετικα, μπορούν να μας καλύψουν σε όλες της επιλογές μας
Έχω μεγάλη ποικιλία από βύσματα, ποτε δεν βρήκα διαφορα με τα ιταλικά πάντα έκανα την δουλειά μου και μετά ελληνικά, και σε πολλές περίπτωσης τα ελληνικά έχουν περισσότερες επιλογές στα ύψη.

Ξέρει κάποιος με τι πυρίτιδα ήταν τα παλιά κοντορ βορίου Ελλάδας ;;
Θα επιμείνω στην παλια psb 2 κ θα συμφωνήσω με τον Κώστα που σου είχε απαντήσει τότε...

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-329
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-332

Είχα διαβάσει πως αυτος ο συγκεντρωτήρας (που χρησιμοποιήθηκε πριν τον giovanni στα φυσίγγια του Δορκα) ήταν κ αυτός κατασκευασμένος από τον Μαυρόπουλο...

Ποιά είναι αυτά?
Δεν θυμάσαι τίποτα...
Και είχες κάνει κ like τότε..
Τι φαΐ εφαγες σήμερα γιόκα μου?? .yelling.

Θα επιμείνω στην παλια psb 2 κ θα συμφωνήσω με τον Κώστα που σου είχε απαντήσει τότε...

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-329
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-332

Είχα διαβάσει πως αυτος ο συγκεντρωτήρας (που χρησιμοποιήθηκε πριν τον giovanni στα φυσίγγια του Δορκα) ήταν κ αυτός κατασκευασμένος από τον Μαυρόπουλο...

Δεν θυμάσαι τίποτα...
Και είχες κάνει κ like τότε..
Τι φαΐ εφαγες σήμερα γιόκα μου?? .yelling.
Το είχα ξεχάσει ότι το είχα ξαναγράψει, μπράβο Τάσο σε ευχαριστώ πάρα πολύ..love.

Το κατάλαβα...

Να εντάξετε από ένα αυγό στην καθημερινή σας διατροφή για ενίσχυση μνήμης...yelling.
Καρακάξα ειναι μωρε;;;;;;;;
Το είχα ξεχάσει ότι το είχα ξαναγράψει, μπράβο Τάσο σε ευχαριστώ πάρα πολύ..love.
Το βυσμα, στο Condor-Mac ειναι το παλιο του Καρδαρα....ετσι τα εβγαζε καποτε.

Το βυσμα, στο Condor-Mac ειναι το παλιο του Καρδαρα....ετσι τα εβγαζε καποτε.
Αυτό το ειχα διαβάσει από Αιγινιτη όταν παρουσιασε το Rottweil plus αρχές δεκαετίας '90 με το ίδιο βύσμα...

Θυμάμαι που είχες βρει το ίδιο στο παλιό star hellas 36γρ οπότε μπορεί όντως να ήταν δικο του η να αντέγραψαν κ οι δυο....

Και επειδή είναι παλιός στον χώρο πιστεύω πως θα έφτιαχνε κ άλλα βύσματα που δεν κυκλοφορουν τώρα άλλα τα έχουμε συναντήσει σε παλιά φυσίγγια χωρίς να ξέρουμε από που προέρχονται..

Κάποτε το έψαχνα άλλα δεν βρηκα κατι εκτός από αυτή την διαφήμιση δεκαετίας '80..

IMG_20240226_152117.jpg

Γιατι κανείς δε γεμίζει ψιλά σκάγια πάνω απο τα 34γραμμάρια ; Γιατί δεν υπάρχουν φυσιγγια 40γραμμαρίων πχ με νούμερο 9 σκάγια ; Είναι θέμα κόστους ; Είναι θέμα ασφάλειας του φυσιγγίου ;

Γιατι κανείς δε γεμίζει ψιλά σκάγια πάνω απο τα 34γραμμάρια ; Γιατί δεν υπάρχουν φυσιγγια 40γραμμαρίων πχ με νούμερο 9 σκάγια ; Είναι θέμα κόστους ; Είναι θέμα ασφάλειας του φυσιγγίου ;
Δεν υπάρχει πρακτικός λόγος.
Η πληθώρα των σκαγιων σε ψιλό νούμερο,με τα συνήθη βάρη,είναι υπεραρκετή για τα θηράματα που απευθύνεται.
Τα 40 γραμμάρια σε #9 είναι σίγουρος δρόμος για τον οδοντίατρο.

Status
Not open for further replies.
Back