Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπερα παιδες.......
Πλησιαζει η εναρξη του αγριοχοιρου και ειπα να δοκιμασω την m92s σε βολια 12/0...
Καλυκας super fiocchi 12/76 αφρεζαριστος
Καψουλι 615
M92S 2,30x8 βολια επιχαλκωμενα 12/0
Βυσματωση κουβετ+ μαλλινη γνησια 10mm
Bufer πλαστικο 2,30 gr.
Κλεισιμο 6* 64,00 mmView attachment 91063
Βαγγέλη, γνωρίζεις ταχυτητα; θα ανεβαίνεις καθόλου σε πυρίτιδα;

Βαγγέλη, γνωρίζεις ταχυτητα; θα ανεβαίνεις καθόλου σε πυρίτιδα;
Δεν το εχω μετρησει ακομη το συγκεκριμενο.....
Η πυριτιδα ειναι νομιζω αρκετη ......
Το υπολογιζω στο 420 με 430 m/sec και πιστευω οτι ειναι αρκετη για βολια 12/0....

Δεν το εχω μετρησει ακομη το συγκεκριμενο.....
Η πυριτιδα ειναι νομιζω αρκετη ......
Το υπολογιζω στο 420 με 430 m/sec και πιστευω οτι ειναι αρκετη για βολια 12/0....
Άμα είναι 420 σίγουρα θα είναι αρκετή. Εαν το μετρήσεις (δε διαθέτω χρονογράφο) ενημέρωσε μας.

Καλησπερα παιδες.......
Πλησιαζει η εναρξη του αγριοχοιρου και ειπα να δοκιμασω την m92s σε βολια 12/0...
Καλυκας super fiocchi 12/76 αφρεζαριστος
Καψουλι 615
M92S 2,30x8 βολια επιχαλκωμενα 12/0
Βυσματωση κουβετ+ μαλλινη γνησια 10mm
Bufer πλαστικο 2,30 gr.
Κλεισιμο 6* 64,00 mmView attachment 91063
Δε θα χρειαστεί πιο ισχυρό καψούλι ειδικά για χειμώνα;

Το εχω κυνηγησει περυσι με αλλο βυσμα ,το bior palletoni 18 και νομιζω οτι ειναι πολυ ισχυρο φυσιγγι.........
Βαγγελη 615 στα χαμηλοτερα βαρη της και μαληστα σε δραμια !!! Και σε 76 αρη καληκα ; Αυτο κανονικα θελει 688 ! Αν το μετρησεις θα δεις τι θελει !! Και του εβαλες και μαληνη ενω το δουλευες με πλαστικη ταπα !
Αυτο αν εχει 380μ/δ μπορει να λεω και πολλα !

Είναι τα 7/0 6,2 φίλε υπάρχει κάποιο σεταπ για αυτά με αυτήν την πυρίτιδα;ας βάλω κ ποιο λίγα.ευχαριστω πολύ !!!!!!!
Δεν εχω φτιαξει με την συγγεκριμενη τετοια φυσιγγια αλλα θα εβαζα 0,10 παραπανω απο την δοση για 32γρ πχ αν ειναι 1,65 χ32 θα το εκανα 1,75χ 32 με οτι βυσμα μου φερνει την ογκομετρια εκει που θελω

Βαγγελη 615 στα χαμηλοτερα βαρη της και μαληστα σε δραμια !!! Και σε 76 αρη καληκα ; Αυτο κανονικα θελει 688 ! Αν το μετρησεις θα δεις τι θελει !! Και του εβαλες και μαληνη ενω το δουλευες με πλαστικη ταπα !
Αυτο αν εχει 380μ/δ μπορει να λεω και πολλα !
Δοκιμη κανω .........
Θα δειξει.......

Δεν εχω φτιαξει με την συγγεκριμενη τετοια φυσιγγια αλλα θα εβαζα 0,10 παραπανω απο την δοση για 32γρ πχ αν ειναι 1,65 χ32 θα το εκανα 1,75χ 32 με οτι βυσμα μου φερνει την ογκομετρια εκει που θελω
Η δοση της ειναι 2,00 x 40 και λογω του οτι την εχω παει στο 2,30 χρησιμοποιησα 615.........

Η δοση της ειναι 2,00 x 40 και λογω του οτι την εχω παει στο 2,30 χρησιμοποιησα 615.........
Βαγγελη η απαντηση απο πανω ειναι για αλλον σηναδελφο!!
Αλες τριβες εχουν 38 γρ σκαγια και αλλες 38 γρ δραμια ! Εγω πιστευω οτι θα εχεις ημητελη καυση !

Βαγγελη η απαντηση απο πανω ειναι για αλλον σηναδελφο!!
Αλες τριβες εχουν 38 γρ σκαγια και αλλες 38 γρ δραμια ! Εγω πιστευω οτι θα εχεις ημητελη καυση !
Πόσο να την βάλω συνάδελφοι;τα δράμια είναι τα 7/0 36 γραμμάρια τα 27 να βάλω 26 να έρθω στα 34 γραμμάρια κ πόσοPSB 1;ας δώσει κάποιο σεταπ κάποιος έμπειρος!ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Και ανακατευονταςView attachment 91064 τα διαφορα υλικα βρηκα ξεχασμενα δυο σακουλακια των δεκα μονοβολα deer και ειπα να τα αξιοποιησω.......
Cheditte cx2000 sipe 1,80
Ρελι 58,50mm
Τα έχεις δοκιμάσει Βαγγέλη να δεις ευθυβολια??

Status
Not open for further replies.
Back