Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εγώ τους έχω ανηξη την τρύπα πισο και βάζο τα κλασικά καψηλια,αλααα,μέσα θα βαλης πηθμενιο από κλασικό μπαφηλα το μέσα,θα του βαλης λίγη λόγκο και θα το πατισης μέσα,ο λόγος οτη είναι φλατ μέσα ο μπαφηλας με αποτέλεσμα το καψιλη να βγενη πόλη πιο πάνω από την μπαρουτη.καλημπραρισμα θελη όλος μετά,θα τον λαδονης καλά και μετά καλημέρα.πος θα τους κλίνης από πάνω?????

Εγώ τους έχω ανηξη την τρύπα πισο και βάζο τα κλασικά καψηλια,αλααα,μέσα θα βαλης πηθμενιο από κλασικό μπαφηλα το μέσα,θα του βαλης λίγη λόγκο και θα το πατισης μέσα,ο λόγος οτη είναι φλατ μέσα ο μπαφηλας με αποτέλεσμα το καψιλη να βγενη πόλη πιο πάνω από την μπαρουτη.καλημπραρισμα θελη όλος μετά,θα τον λαδονης καλά και μετά καλημέρα.πος θα τους κλίνης από πάνω?????

Last edited:
Το να κλείσει απο πάνω είναι το πιο εύκολο, με κερί, όπως στο βίντεο. Το καλυμπράρισμα είναι αδύνατον να κάνω.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Το κλείσιμο με κερί δεν το προτιμο βάζο σιλικόνη ζεστή,ξερελιαζη πιο δύσκολα

Καλησπερα........
Κατι για "του εκ συσταδην μαχη"........
Αστειευομαι βεβαια..,
Η Χρηση του συγκεκριμενου φυσιγγιου ειναι για δικανο ελαφρυ ,για "ωρα αναγκης " σε τυχαια συναντηση με αγριογουρονο.......
Κατι απλο δηλαδη για κοντινες αποστασεις....
Cx 2000 mb36 2,05x9 βολια 11/0 κουβετ+ μαλλινη ρελι στα 63,00mm απο 68,50mm1000001129.jpg1000001128.jpg

Μου πε ένας τσοπάνης που διαβάζει τα μερομήνια,θα κάνει πολύ χειμώνα φέτος....🤣🤣
Προς δοκιμή λοιπόν,κάποια στιγμή το χειμώνα....
Κάλυκας μάγκνουμ κουρεμένος ακριβώς 70mm, cx2000,psb2 special 2.1, s.g.magnum,40 gr #2 και ρέλι στα 65 ακριβώς!
Περιμένοντας το χιονιά...

Attachments

• IMG_20240920_131601.jpg
    IMG_20240920_131601.jpg
    266,3 KB · Προβολές: 47
  • IMG_20240920_131547.jpg
    IMG_20240920_131547.jpg
    133,9 KB · Προβολές: 47
Ωραίο το φυσίγγι σου, ωραίος και ο Λαναράς!
Τι σκάγια έβαλες και για τί θήραμα προορίζεται;
#2 "απλά".
Πρώτα δοκιμή,μετά χρήση...
Αν και ότι έχω παντρέψει με s.g.magnum και ρέλι πήγε καλυτερα από τις προσδοκίες μου!
Στα χέρια μου για κανά παπί,μέρα...

Last edited:
Μου πε ένας τσοπάνης που διαβάζει τα μερομήνια,θα κάνει πολύ χειμώνα φέτος....🤣🤣
Προς δοκιμή λοιπόν,κάποια στιγμή το χειμώνα....
Κάλυκας μάγκνουμ κουρεμένος ακριβώς 70mm, cx2000,psb2 special 2.1, s.g.magnum,40 gr #2 και ρέλι στα 65 ακριβώς!
Περιμένοντας το χιονιά...
Και γιατι δεν το εκανες με θωδη 16 σε απλο καληκα αστερι ! Τα ιδια αποτελεσματα θα παρεις !!
Υγ:Πιο καλα δουλευει το 616 με τις ισπανικες η το 688

Status
Not open for further replies.
Back