Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παίδες!!!!
Χρειαζομαι τη βοήθεια σας. Φτιάχνω το εξής σεταπ που μου πηγαίνει εξαιρετικά.
Cheditte t4 cx2000 mb36 1,80x35 No 7 giovani 20 6* 57,80.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν υπάρχουν συγκεντρωτηρας giovani 20. Ποιος είναι ο κατάλληλος να τον αντικαταστήσει????
Sg 19 ,drago 20 Τασκωφ 22 η κάτι άλλο????
Από άποψη ογκομετριας και απόδοσης????

Δεν ξεκινησα ακομα...Το επιχειρησα μια φορα στο πεδιο βολης του στρατου. Πολυ ανωμαλο το εδαφος
δεν μπορεσα να ευθυγραμισω τους ταχογραφους....ειχα αμφιβολιες...Τα μαζεψα και εφυγα...
Ετοιμαζω δικο μου μερος...
Δεν χρειάζεται να ευθυγρμίσεται τέλεια τους ταχογράφους. Ο πρώτος όπως τον βάζεται όταν κάνετε τις δοκιμές σας και ο δεύτερος απλά τουφεκίστε τον. Εννοείται προστατευμενος από μπροστά. Έτσι το έκανα εγώ όταν είχα δανειστεί τον δεύτερο για αυτήν την δουλειά αν και να σας πω δεν χρειά'εται ο πρώτος αν ξέρουμε τα φυσίγγιά μας.

Δεν χρειάζεται να ευθυγρμίσεται τέλεια τους ταχογράφους. Ο πρώτος όπως τον βάζεται όταν κάνετε τις δοκιμές σας και ο δεύτερος απλά τουφεκίστε τον. Εννοείται προστατευμενος από μπροστά. Έτσι το έκανα εγώ όταν είχα δανειστεί τον δεύτερο για αυτήν την δουλειά αν και να σας πω δεν χρειά'εται ο πρώτος αν ξέρουμε τα φυσίγγιά μας.

Τον δευτερο τον βαζω στα 10 μετρα απο το στομιο της καννης...Πρεπει εκτος την ευθυγαμμιση με τον
πρωτο...να εχω και ιδιο υψος....ωστε να ειμαι σιγουρος οτι θα μου δωσει σωστη μετρηση...
Εκει ''κολλησα''....
Το μερος το εχω ετοιμο...Διαθεση να βρω για δοκιμες...Εχω μαζεψει πολλα φυσιγγια για μετρημα..
και αυτο με προβληματισε...Σε καποια πρεπει να δωσω προτεραιοτητα...γιατι αλλιως δεν θα βγαλω
ακρη...και να κανω τις δοκιμες μου χαλαρα !!!

Καλημέρα παίδες!!!!
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν υπάρχουν συγκεντρωτηρας giovani 20. Ποιος είναι ο κατάλληλος να τον αντικαταστήσει????

https://fantomoutdoors.gr/index.php?route=product/category&path=60_66_171

Για δες εδώ για συγκεντρωτήρες.

Αλλά θα σου έλεγα εφόσον μπορείς και κλείνεις πεντασταδιακά βάλε drago 17 στα 56,50 και έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.

Αλλιώς βάλε τασκώφ 20.

Καλημέρα παίδες!!!!
Βάλε z2m 18 και πάτα στα 56.80 - 57...

Καλημέρα παίδες!!!!
Σταμάτησαν τους jiovanni????

Καλημέρα παίδες!!!!
Βαλε ζ2Μ18 και καντην 1,90χ36 57,50 θαδεις αλα πραγματα

Τον δευτερο τον βαζω στα 10 μετρα απο το στομιο της καννης...Πρεπει εκτος την ευθυγαμμιση με τον
πρωτο...να εχω και ιδιο υψος....ωστε να ειμαι σιγουρος οτι θα μου δωσει σωστη μετρηση...
Εκει ''κολλησα''....
Το μερος το εχω ετοιμο...Διαθεση να βρω για δοκιμες...Εχω μαζεψει πολλα φυσιγγια για μετρημα..
και αυτο με προβληματισε...Σε καποια πρεπει να δωσω προτεραιοτητα...γιατι αλλιως δεν θα βγαλω
ακρη...και να κανω τις δοκιμες μου χαλαρα !!!
Νίκο στα δέκα μέτρα δεν έχει νόημα, στα 20 με 30 βλέπεις τις διαφορές.

Νίκο στα δέκα μέτρα δεν έχει νόημα, στα 20 με 30 βλέπεις τις διαφορές.

Αμαν βρε καλέ μου φιλε !!! Αποφασιστε που θελετε να μετραω...
Ρωτησα τον Βασιλη gvp900 μου λεει 10 μετρα...τωρα εσυ μου λες 20 -30...βλεπεις τις διαφορες !!

Προσεξτε....ΜΗΝ μου πειτε 10 και 20....γιατι εκει θα μαλλιοτραβηχτουμε !!! :D.my man.

ο αείμνηστος Βλαχόπουλος τα 10 μ τα είχε σαν βασική μέτρηση τα άλλα για να επαληθεύσουν την επιβράδυνση
το v0 και V1 για διαφήμιση
τα V10 για την ουσία μαζί με τις πιέσεις από το κανονάκι

;);););););)

Αμαν βρε καλέ μου φιλε !!! Αποφασιστε που θελετε να μετραω...
Ρωτησα τον Βασιλη gvp900 μου λεει 10 μετρα...τωρα εσυ μου λες 20 -30...βλεπεις τις διαφορες !!

Προσεξτε....ΜΗΝ μου πειτε 10 και 20....γιατι εκει θα μαλλιοτραβηχτουμε !!! :D.my man.
1,5 και 10

Το 1,5 για να μην χαλάσει το μηχανάκι ...

Status
Not open for further replies.
Back