Υ.Γ.
Αυτος που την ειχε πει ( Α ) ντιαεροπορικό ( Ό )πλο κάτι ηξερε....![]()
Αυτός όντως είναι γνώστης, από τους καλύτερα ενημερωμένους.
Υ.Γ.
Αυτος που την ειχε πει ( Α ) ντιαεροπορικό ( Ό )πλο κάτι ηξερε....![]()
Το ''γνώστης '' προκύπτει απο την ατάκα αντιαεροπορικό όπλο ή από ταΑυτός όντως είναι γνώστης, από τους καλύτερα ενημερωμένους.
Καλησπερα ομάδα, όταν έχουμε ένα σεταπ με αλευρι ή buffer και το κλείσουμε χωρίς buffer συμπληρωνοντας της διαφορά με σκάγια... Θα αυξηθούν οι πιέσεις;
Όπου έχω διαβάσει όλοι συμφωνούν ότι οποιασδήποτε μορφής buffer αυξάνει την μέγιστη πίεση ... το θέμα είναι πόσο την αυξάνει.Καλησπερα ομάδα, όταν έχουμε ένα σεταπ με αλευρι ή buffer και το κλείσουμε χωρίς buffer συμπληρωνοντας της διαφορά με σκάγια... Θα αυξηθούν οι πιέσεις;
Όπου έχω διαβάσει όλοι συμφωνούν ότι οποιασδήποτε μορφής buffer αυξάνει την μέγιστη πίεση ... το θέμα είναι πόσο την αυξάνει.
Άρα αντιστρέφοντας και ερχόμενος στην ερώτησή σου ... πάντα η μέγιστη πίεση θα μειώνεται χωρίς την προσθήκη buffer.
Αν την κάνεις με 688 καί lb6 +10 mm φελλό στα 57.80 ελαφρύ ρέλιασμα θα σου δώσει 80+ % συγκέντρωση κ.Νίκο .Κουζουλε...μπορεις να κλεισεις και αυτο.. για μεχρι μηδεν βαθμους.
Στους μειον βαθμους βαλε Ν3 Νικελ και 688 καψουλι...δεν το εχω δοκιμασει....δεν εχουμε τετοιες
θερμοκρασιες εδω....αλλα με αυτα που διαβαζω...ισως να μην σε ''πουλησει'' φιλε !!
View attachment 57557
View attachment 57558
Αυτο εχει απλα μολυβδινα σκαγια.
Κύριε Νίκο Π. Είχατε πάρει και δεύτερο ταχογράγο για να μετρήσετε τις μένουσες ανάλογα με τις αρχικές. Τις μετρήσατε?Μην βαζεις το χερι σου στο Ευαγγελιο....Εχω διαβασει απο ιδιογομωτη ( που εχει κανονακι ) οτι το
αλευρι ριχνει τα bar.
Δεν ξερω βεβαια ποσο ''αξιοπιστος'' ειναι....Αλλα κανε λιγη υπομονη....ειναι απο τα πρωτα πραγματα
που θα μετρησω...για να δουμε εαν ειναι Μυθος !!!
Μονο ετσι θα μας λυθει η απορεια τελικα...Μην βαζεις το χερι σου στο Ευαγγελιο....Εχω διαβασει απο ιδιογομωτη ( που εχει κανονακι ) οτι το
αλευρι ριχνει τα bar.
Δεν ξερω βεβαια ποσο ''αξιοπιστος'' ειναι....Αλλα κανε λιγη υπομονη....ειναι απο τα πρωτα πραγματα
πως την μέτρησε Νίκο;Μην βαζεις το χερι σου στο Ευαγγελιο....Εχω διαβασει απο ιδιογομωτη ( που εχει κανονακι ) οτι το
αλευρι ριχνει τα bar.
Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν αφαιρέσω το buffer και τα προσθέσω σκάγια αντί για buffer... Τι θα γίνει;Όπου έχω διαβάσει όλοι συμφωνούν ότι οποιασδήποτε μορφής buffer αυξάνει την μέγιστη πίεση ... το θέμα είναι πόσο την αυξάνει.
Άρα αντιστρέφοντας και ερχόμενος στην ερώτησή σου ... πάντα η μέγιστη πίεση θα μειώνεται χωρίς την προσθήκη buffer.
Ώπα!!!!!! πάρτο αλλιώς!Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν αφαιρέσω το buffer και τα προσθέσω σκάγια αντί για buffer... Τι θα γίνει;
Μπορώ να το κάνω χωρίς φοβο;
Πχ. 34γρ Ν6 +2γρ buffer, μπορώ να το κανω 36 γραμ σκάγια;
Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν αφαιρέσω το buffer και τα προσθέσω σκάγια αντί για buffer... Τι θα γίνει;
Ώπα!!!!!! πάρτο αλλιώς!
η συνταγή με 36 γρ σκάγια γίνεται 34 γρ σκάγια και 2 γρ αλευρι κι όχι το αντίστροφο
προφανώς αν βρεις συνταγή με αλεύρι προέρχεται από άλλη συνταγή χωρίς αλεύρι, αυτή την συνταγή την αρχική πρέπει να βρεις
Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν αφαιρέσω το buffer και τα προσθέσω σκάγια αντί για buffer... Τι θα γίνει;
πως την μέτρησε Νίκο;
με τι μεθοδολογία;
στην ίδια συνταγή αφαίρεσε σκάγια και έβαλε αλεύρι ίσης μάζας;
*"κανονάκι";;;; ή μετρητή πίεσης σαν του φίλου μας του ΕΛβας;
Κύριε Νίκο Π. Είχατε πάρει και δεύτερο ταχογράγο για να μετρήσετε τις μένουσες ανάλογα με τις αρχικές. Τις μετρήσατε?
Αν την κάνεις με 688 καί lb6 +10 mm φελλό στα 57.80 ελαφρύ ρέλιασμα θα σου δώσει 80+ % συγκέντρωση κ.Νίκο .
Τέσσερα πέταλα 8 mm