Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Για την ΑΟ θα πω λίγα πράγματα την έχω δουλέψει παρά πολύ και έχω κάψει πολύ μπαρούτι γι εμένα δεν έχει αντίπαλο και την έχω ρίξει απο +20 μέχρι και -24 όσο πιο κρύο και δύσκολος καιρός τόσο πιο καλά πάει απο 34 μέχρι 46 γρ την κανείς και τη στήνεις όπως θέλεις,βάρεσα χήνα με ολική παγωνιά στις 12 το μεσημέρι με -14 με 34+1,5 αλεύρι σε νο3 και έπεσε σαν πανί Τουφεκιά γύρω στα 40-45 μέτρα!!4EADD5F9-EA2A-48D1-B370-0062BF2B0533.jpegσε φασσα και παπί που τηνέχω ρίξει παρά πολύ πραγματικά σκοτώνει όπως καμία άλλη!!

Σε αυτά που έκλεισα χτες μου ήρθε μια φαεινή ιδέα. Δεν ξέρω αν έπραξα καλά ή έκανα βλακεία. Πείτε μου την γνώμη σας.
Υ.Γ.
Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Λευκό κεράκι απο το Πάσχα είναι.

Attachments

• 20221009_210536.jpg
    20221009_210536.jpg
    138,1 KB · Προβολές: 37
Σε αυτά που έκλεισα χτες μου ήρθε μια φαεινή ιδέα. Δεν ξέρω αν έπραξα καλά ή έκανα βλακεία. Πείτε μου την γνώμη σας.
Υ.Γ.

Εφοσον το κλεισιμο σου ειναι αψογο...χωρις τρυπα....το κερι τι το ηθελες ??
Ζημια δεν κανει...οκ.

Εφοσον το κλεισιμο σου ειναι αψογο...χωρις τρυπα....το κερι τι το ηθελες ??
Ζημια δεν κανει...οκ.
Νίκο, στις 10 φορές που θα είμαι στο κυνήγι, οι εννιά είναι με δυνατή βροχή. Όλα τα φυσίγγια που κλείνω είναι με αλεύρι, γι'αυτό σκέφτηκα το κερί.

Νίκο, στις 10 φορές που θα είμαι στο κυνήγι, οι εννιά είναι με δυνατή βροχή. Όλα τα φυσίγγια που κλείνω είναι με αλεύρι, γι'αυτό σκέφτηκα το κερί.

Και με βροχη....με το κλεισιμο που εχεις νερο δεν περναει μεσα...ακομα και αναποδα να τα εχεις...!!!
ΟΚ....Εαν σε κανει να νιωθεις σιγουριά καλα εκανες Βασιλη...

Για την ΑΟ θα πω λίγα πράγματα την έχω δουλέψει παρά πολύ και έχω κάψει πολύ μπαρούτι γι εμένα δεν έχει αντίπαλο και την έχω ρίξει απο +20 μέχρι και -24 όσο πιο κρύο και δύσκολος καιρός τόσο πιο καλά πάει απο 34 μέχρι 46 γρ την κανείς και τη στήνεις όπως θέλεις,βάρεσα χήνα με ολική παγωνιά στις 12 το μεσημέρι με -14 με 34+1,5 αλεύρι σε νο3 και έπεσε σαν πανί Τουφεκιά γύρω στα 40-45 μέτρα!!View attachment 57538σε φασσα και παπί που τηνέχω ρίξει παρά πολύ πραγματικά σκοτώνει όπως καμία άλλη!!
Θηρίο!!! Στα πολλά μείον πόσο τη δουλεύεις Κωστα αν επιτρέπεται? Ακουω και διαβαζω καλα λόγια και εχω μπει στην πριζα αλλα δεν ξερωαν θα βρω.....

Για την ΑΟ θα πω λίγα πράγματα την έχω δουλέψει παρά πολύ και έχω κάψει πολύ μπαρούτι γι εμένα δεν έχει αντίπαλο και την έχω ρίξει απο +20 μέχρι και -24 όσο πιο κρύο και δύσκολος καιρός τόσο πιο καλά πάει απο 34 μέχρι 46 γρ την κανείς και τη στήνεις όπως θέλεις,βάρεσα χήνα με ολική παγωνιά στις 12 το μεσημέρι με -14 με 34+1,5 αλεύρι σε νο3 και έπεσε σαν πανί Τουφεκιά γύρω στα 40-45 μέτρα!!View attachment 57538σε φασσα και παπί που τηνέχω ρίξει παρά πολύ πραγματικά σκοτώνει όπως καμία άλλη!!
Στα 36γρ κωστα που την στηνης??

Ελα ρε παιχτουρα...κι εσπαγα το κεφαλη μου για το ποιος δουλευει απο το forum ανελιπώς την ΑΟ κ δεν μπορουσα να θυμηθω......shake hands.

Υ.Γ.
Αυτος που την ειχε πει ( Α ) ντιαεροπορικό ( Ό )πλο κάτι ηξερε....😉

Έχει αρκετές παραλλαγές μπορεί να την ξεκινήσεις από 1,85 μέχρι και 2 2 και κάτι ψιλά ανάλογα την εποχή και το κρύο
Αυτον τον ογκο να μην ειχε σαν πυριτιδα ρε φιλε κ θα την πρωτημουσα...χαθηκε να ηταν με θηληδια σαν της B&P.......

Υ.Γ.
Σου τελείωσε το διάφανο μανό για τα νύχια .yel.

Κουζουλε...μπορεις να κλεισεις και αυτο.. για μεχρι μηδεν βαθμους.

Στους μειον βαθμους βαλε Ν3 Νικελ και 688 καψουλι...δεν το εχω δοκιμασει....δεν εχουμε τετοιες
θερμοκρασιες εδω....αλλα με αυτα που διαβαζω...ισως να μην σε ''πουλησει'' φιλε !!

εικόνα_Viber_2022-09-14_22-43-23-407.jpg
εικόνα_Viber_2022-09-14_22-43-47-256.jpg
Αυτο εχει απλα μολυβδινα σκαγια.

Πέρασε τα με κουρκούτι μπύρας και γρήγορο τηγάνισμα σε φριτεζα.

Status
Not open for further replies.
Back