Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πώς συμβαίνει να βγει απ' τον κάλυκα η πυρίτιδα κ να καεί στον αυλό
Αυλό λες εσύ ? Και στο κλείστρο καίγονται.
Αυτό είναι μάλλον από προβληματικό καψούλι.
Βολή σε γουρούνι από φίλο.

Untitled 3.jpg

Κάποια στιγμή είχε βάλει και ο Λευτέρης (elvas) μια φωτό με μια γλώσσα φωτιάς μισό μέτρο μπροστά από το στόμιο !!!

Ότι θες μπορεί να γίνει ...

Αυλό λες εσύ ? Και στο κλείστρο καίγονται.
Αυτό είναι μάλλον από προβληματικό καψούλι.
Βολή σε γουρούνι από φίλο.

View attachment 51621

Κάποια στιγμή είχε βάλει και ο Λευτέρης (elvas) μια φωτό με μια γλώσσα φωτιάς μισό μέτρο μπροστά από το στόμιο !!!

Ότι θες μπορεί να γίνει ...
Και απο ατελη καυση πυριτιδας συμβαινει αυτο...εν ολιγης, λαθος χρόνος καύσης.

Βασίλη,
Στη φωτογραφία που είχα βάλει τότε δεν υπήρξε καθυστερημένη ανάφλεξη. Απλά ένα μέρος της πυρίτιδας (λόγω μεγάλης ποσότητας) κάηκε έξω από την κάνη (51εκατ.) του όπλου.

Βασίλη,
Στη φωτογραφία που είχα βάλει τότε δεν υπήρξε καθυστερημένη ανάφλεξη. Απλά ένα μέρος της πυρίτιδας (λόγω μεγάλης ποσότητας) κάηκε έξω από την κάνη (51εκατ.) του όπλου.
Γράψε λάθος ... :)
Λευτέρη (χαζή ερώτηση) ... πως καταλαβαίνεις μια καθυστερημένη ανάφλεξη ?

Κάποιες φορές από την ανάκρουση του όπλου που δεν είναι ταυτόχρονη με την πυροδότηση.
Κάποιες φορές από την σχεδόν πλήρη απουσία ανάφλεξης της πυρίτιδας με αποτέλεσμα τα σκάγια, αφού έχουν προωθηθεί κάπου στον αυλό από το καψούλι και μόνο να πέσουν από την κάνη γυρίζοντας το όπλο προς τα κάτω.
Και κάποιες άλλες (και αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες) αυτό που περιγράφει ο Μάριος πιο πάνω.
Τουλάχιστον αυτές έχω αντιμετωπίσει εγώ.

Καλησπέρα κι από εμένα την εβδομάδα που μας πέρασε μου έδωσε φίλος μια ποσότητα psb2 special και το μόνο που γέμισα μέχρι τώρα με την καθοδήγηση του κυρίου Νίκου (ΝικοςΠ) είναι μονοβολο deer 32γραμμαριων. Την έχει δουλέψει κάποιος φίλος να μου πει τη γνώμη του για σκάγια σε γομωσεις 38-40 γραμμάρια και τι συμπεριφορά έχει σαν πυριτιδα?

Καλησπέρα κι από εμένα την εβδομάδα που μας πέρασε μου έδωσε φίλος μια ποσότητα psb2 special και το μόνο που γέμισα μέχρι τώρα με την καθοδήγηση του κυρίου Νίκου (ΝικοςΠ) είναι μονοβολο deer 32γραμμαριων. Την έχει δουλέψει κάποιος φίλος να μου πει τη γνώμη του για σκάγια σε γομωσεις 38-40 γραμμάρια και τι συμπεριφορά έχει σαν πυριτιδα?

Παναγιωτη αυτον τον πινακα σαν ''μπουσουλα''.....
Περιμενε να σου απαντησουν και οι συναδελφοι που δουλευουν αυτην πυριτιδα...Εγω δεν την δουλευω.

εικόνα_Viber_2022-07-18_18-25-27-369.jpg

Έχουμε εικόνα από ταχύτητα το set up Cx2000 Mb32 1,60 X 30 ;

Νομιζω οτι εισαι εκτος προδιαγραφων της πυριτιδας.....
Δεν ξερω ποιο ΛΟΤ εχεις.....Αλλα το καινουργιο ΛΟΤ ηθελε 0,05 πυριτιδα περισσοτερη για εχει τις
ιδιες ταχυτητες του 19029 ΛΟΤ που ειναι το παλιο....

Λογικα με νεο ΛΟΤ εισαι στο 1,55χ30 που θεωρω οτι δεν θα δουλεψει....
Δωσε ΛΟΤ μηπως και βγαλουμε ''ακρη''...

Νομιζω οτι εισαι εκτος προδιαγραφων της πυριτιδας.....
Δεν ξερω ποιο ΛΟΤ εχεις.....Αλλα το καινουργιο ΛΟΤ ηθελε 0,05 πυριτιδα περισσοτερη για εχει τις
ιδιες ταχυτητες του 19029 ΛΟΤ που ειναι το παλιο....

Λογικα με νεο ΛΟΤ εισαι στο 1,55χ30 που θεωρω οτι δεν θα δουλεψει....
Δωσε ΛΟΤ μηπως και βγαλουμε ''ακρη''...
Το ξέρω Νίκο ότι είμαι εκτός των προδιαγραφών!
ΛΟΤ δεν θυμάμαι τα έχω στο χωριό.
Απλά επειδή έστησα και έριξα φυσίγγια στο 1,60 Χ 30 αν θυμάμαι καλά με GT 24 και επειδή πήγαν καλά ήθελα να ήξερα και ταχύτητες.

Απλά επειδή έστησα και έριξα φυσίγγια στο 1,60 Χ 30 αν θυμάμαι καλά με GT 24 και επειδή πήγαν καλά ήθελα να ήξερα και ταχύτητες.
Το βασικό μου τσιχλοφυσεκο στα περπατητα με piston skeet, αλλά μέχρι περυσι, φέτος θα δουμε!!! :rolleyes:

Γραψε μου ΛΟΤ.....Να στο μετρησω.....
Οταν εγραψα - εισαι εκτος προδιαγραφων- εννοουσα οτι με νεο ΛΟΤ χλωμο το βλεπω να δουλευει με
αυτη την δοσολογια !!!

Γραψε μου ΛΟΤ.....Να στο μετρησω.....
Οταν εγραψα - εισαι εκτος προδιαγραφων- εννοουσα οτι με νεο ΛΟΤ χλωμο το βλεπω να δουλευει με
αυτη την δοσολογια !!!
Νίκο θα σου πω ΛΟΤ την Παρασκευή που θα πάω στο χωριό.
Σε ευχαριστώ για την προθυμία!

Νίκο θα σου πω ΛΟΤ την Παρασκευή που θα πάω στο χωριό.
Σε ευχαριστώ για την προθυμία!

Να εισαι καλα.....!!! Και το σεταπ βεβαια....
Θα μαζεψω και αλλες δοκιμες....και θα παω στο πεδιο βολης του στρατου....και οτι γινει....εννοω οσες
μπορεσω και ριξω.

Για 650 bar δεν μου κανει

Γιατί ρε παιδιά δεν φαίνεται να ξεπερνάει τα 650 bar αν γεμιστεί μέσα στα όρια της με βάση το παρακάτω πινακάκι. Και εγώ την έχω βάλει και κάτω απο τα όρια. Έχω φτάσει στο σημείο να ζορίζομαι να φτιάξω φυσίγγι κάτω απο τα 650 bar.
Capture.PNG

@Xklefteris Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις το πινακάκι με τις δοκιμές για την mb36. Έχω κρατήσει μόνο το μισό από μία παλιότερη δημοσίευση που είχες κάνει.

Status
Not open for further replies.
Back