Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.

Ασε άριστο έχω 15 ζωντανές με του κουαλαντι που μου έστειλε από Αθήνα..
Πέρσι 14 και δεν ξέρω πόσα δεν βρήκα
Και φέτος αυτό ΤΕΛΟΣ για μένα αν κάτσει παλι
ΣΟΚΟΛ θα ξανα ασχοληθώ δεν κάθομαι να παίζω είναι κρίμα τα πουλια.
Άμα σε πάρουν χαμπάρι απ' την Γκίνες ,σε θρόνο θα σε βάλουν να κάθεσαι στο μπουκ‼️

Ασε άριστο έχω 15 ζωντανές με του κουαλαντι που μου έστειλε από Αθήνα..
Πέρσι 14 και δεν ξέρω πόσα δεν βρήκα
Και φέτος αυτό ΤΕΛΟΣ για μένα αν κάτσει παλι
ΣΟΚΟΛ θα ξανα ασχοληθώ δεν κάθομαι να παίζω είναι κρίμα τα πουλια.
1.50 την έχεις;;;

Φ

Φοβαμαι μηπως εχεις πεσει σε ελαττωματικες παρτιδες
Αυτές της χυμα είχα πάρει... αλλα και με συγκεντρωτηρα μου το έδωσε αλλος με φετινό λοτ σ4.... εγω το μόνο πού πιστεύω ότι μπορεί να φταίει επίδει κυνηγάω με ανοιχτά τσόκ και ανοίγουν πολύ... σε σχέση με την σοκολ και έχω τέτοια χάλια αποτελέσματα

Ναι 33γρ 7½ αυτό είναι με αστέρι..
Το πρώτο ήταν μαλλινη κετσες στο 1.60χ34 8αρι με 6 κενο κομενο κάλυκα ακριβώς στα 65.50 πάτημα στα 59χιλ
Πέρυσι 1.60x33.5 ν8/9 σε αστέρι, 67.4 κομμένο καλυκα, κουβετ, διάνα και ελικοειδη χωρίς αμορτισερ, περυσι ότι πηρα έπεσε ξερω.
Με τι τσοκ έριξες και ποσα μέτρα; Δε θεωρείται διασποράς με τη μάλλινη!
Η S4 θεωρείται πολεμικο υλικό!!!

Πέρυσι 1.60x33.5 ν8/9 σε αστέρι, 67.4 κομμένο καλυκα, κουβετ, διάνα και ελικοειδη χωρίς αμορτισερ, περυσι ότι πηρα έπεσε ξερω.
5 τσόκ

Αριστο....σε αυτα τα σετ απ της μπεκατσας....κανετε καποιο τεστ διατρησης? π.χ σε cd? Ή σε κατι αλλο?

Ο
Αριστο....σε αυτα τα σετ απ της μπεκατσας....κανετε καποιο τεστ διατρησης? π.χ σε cd? Ή σε κατι αλλο?
Οχι, συνήθως αν κάνω κάνω σε χαρτί για το άνοιγμα της τουφεκιας, δε μπορω να διανοηθώ ότι αν ρίξω στα 15-20 μέτρα δε θα πεσει το πουλι!!!

Ο

Οχι, συνήθως αν κάνω κάνω σε χαρτί για το άνοιγμα της τουφεκιας, δε μπορω να διανοηθώ ότι αν ρίξω στα 15-20 μέτρα δε θα πεσει το πουλι!!!
Εγω σε σετ απ τσιχλας....εφοσον δεν το εχει μετρησει καποιος φιλος (ΝικοςΠ)....στα 36μ ή στα 40μ β αζω στο χαρτι επανω στο κεντρο ενα cd.....ειχα δει σε ενα βιντεο εναν Αγγλο μπαρμπα....δεν θυμαμαι το ονομα του.....αλλα...αλλο η τσιχλα αλλο η μπεκατσα

Εγω σε σετ απ τσιχλας....εφοσον δεν το εχει μετρησει καποιος φιλος (ΝικοςΠ)....στα 36μ ή στα 40μ β αζω στο χαρτι επανω στο κεντρο ενα cd.....ειχα δει σε ενα βιντεο εναν Αγγλο μπαρμπα....δεν θυμαμαι το ονομα του.....αλλα...αλλο η τσιχλα αλλο η μπεκατσα
Συνήθως δοκιμάζω σεταπ για λαγό ή παπί για διάτρηση ή αν ρίξω κανένα σε μεγάλη απόσταση....
Το μείον μου είναι ότι βαριέμαι τις δοκιμές.... φτιάχνω και κυνήγι απευθείας!

Συνήθως δοκιμάζω σεταπ για λαγό ή παπί για διάτρηση ή αν ρίξω κανένα σε μεγάλη απόσταση....
Το μείον μου είναι ότι βαριέμαι τις δοκιμές.... φτιάχνω και κυνήγι απευθείας!
Αρι και εγώ δεν δοκιμάζω στον στόχο λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω, έχει τύχη να ρίξω 28αρια με ΑΣ σε απογευματινό σε υδρόβια γιατί τα είχα μπερδέψει στο αμάξι από την βιασύνη μου και να το δω μετά δεν έχω δει ποτέ ότι φταίνε τα φυσίγγια πέφτουν ξερά , τα πρώτα φυσίγγια που έφτιαξα ιδιογομοση ήταν του Αρι Καλαμάτα με ΜΒ 32 και πήγα για απογευματινό σε υδρόβια χωρίς δοκιμή. :)

Πέρυσι εριξα σε μια αρσενική, τη πηρα με το 3ο mb32 1.75x34 n7/8 καμια 30αρια μέτρα, το πουλι πηρε 9 ή 11 σκαγια διαμπερη, επεσε ζωντανό και ανήμπορο να πετάξει!!!
Με ν.9 έως τα 25 μέτρα πέφτει με ένα σκάγι‼️λέω 25 λόγω της μεγάλης διασποράς‼️

Με τι τσοκ; όπλο καννη;;;

Status
Not open for further replies.
Back