Άμα σε πάρουν χαμπάρι απ' την Γκίνες ,σε θρόνο θα σε βάλουν να κάθεσαι στο μπουκ

Άμα σε πάρουν χαμπάρι απ' την Γκίνες ,σε θρόνο θα σε βάλουν να κάθεσαι στο μπουκ
Ναι 33γρ 7½ αυτό είναι με αστέρι..1.50 την έχεις;;;
Σίγουραααα παλι καλα ήταν ανοιχτός τόπος και το έπιασε το σκυλί το πουλί.Άμα σε πάρουν χαμπάρι απ' την Γκίνες ,σε θρόνο θα σε βάλουν να κάθεσαι στο μπουκ![]()
Φοβαμαι μηπως εχεις πεσει σε ελαττωματικες παρτιδεςΝαι 33γρ 7½ αυτό είναι με αστέρι..
Το πρώτο ήταν μαλλινη κετσες στο 1.60χ34 8αρι με 6 κενο κομενο κάλυκα ακριβώς στα 65.50 πάτημα στα 59χιλ
Αυτές της χυμα είχα πάρει... αλλα και με συγκεντρωτηρα μου το έδωσε αλλος με φετινό λοτ σ4.... εγω το μόνο πού πιστεύω ότι μπορεί να φταίει επίδει κυνηγάω με ανοιχτά τσόκ και ανοίγουν πολύ... σε σχέση με την σοκολ και έχω τέτοια χάλια αποτελέσματαΦ
Φοβαμαι μηπως εχεις πεσει σε ελαττωματικες παρτιδες
Πέρυσι 1.60x33.5 ν8/9 σε αστέρι, 67.4 κομμένο καλυκα, κουβετ, διάνα και ελικοειδη χωρίς αμορτισερ, περυσι ότι πηρα έπεσε ξερω.Ναι 33γρ 7½ αυτό είναι με αστέρι..
Το πρώτο ήταν μαλλινη κετσες στο 1.60χ34 8αρι με 6 κενο κομενο κάλυκα ακριβώς στα 65.50 πάτημα στα 59χιλ
5 τσόκΠέρυσι 1.60x33.5 ν8/9 σε αστέρι, 67.4 κομμένο καλυκα, κουβετ, διάνα και ελικοειδη χωρίς αμορτισερ, περυσι ότι πηρα έπεσε ξερω.
Με τι τσοκ έριξες και ποσα μέτρα; Δε θεωρείται διασποράς με τη μάλλινη!
Η S4 θεωρείται πολεμικο υλικό!!!
Βάλε τη σε στόχο και θα έχεις μια καλή κατανομή πιστευω μετά τα 20-25 μέτρα... Μήπως δεν είσαι καλά πανω στο πουλι;5 τσόκ
Αριστο....σε αυτα τα σετ απ της μπεκατσας....κανετε καποιο τεστ διατρησης? π.χ σε cd? Ή σε κατι αλλο?Πέρυσι 1.60x33.5 ν8/9 σε αστέρι, 67.4 κομμένο καλυκα, κουβετ, διάνα και ελικοειδη χωρίς αμορτισερ, περυσι ότι πηρα έπεσε ξερω.
Οχι, συνήθως αν κάνω κάνω σε χαρτί για το άνοιγμα της τουφεκιας, δε μπορω να διανοηθώ ότι αν ρίξω στα 15-20 μέτρα δε θα πεσει το πουλι!!!Αριστο....σε αυτα τα σετ απ της μπεκατσας....κανετε καποιο τεστ διατρησης? π.χ σε cd? Ή σε κατι αλλο?
Εγω σε σετ απ τσιχλας....εφοσον δεν το εχει μετρησει καποιος φιλος (ΝικοςΠ)....στα 36μ ή στα 40μ β αζω στο χαρτι επανω στο κεντρο ενα cd.....ειχα δει σε ενα βιντεο εναν Αγγλο μπαρμπα....δεν θυμαμαι το ονομα του.....αλλα...αλλο η τσιχλα αλλο η μπεκατσαΟ
Οχι, συνήθως αν κάνω κάνω σε χαρτί για το άνοιγμα της τουφεκιας, δε μπορω να διανοηθώ ότι αν ρίξω στα 15-20 μέτρα δε θα πεσει το πουλι!!!
Συνήθως δοκιμάζω σεταπ για λαγό ή παπί για διάτρηση ή αν ρίξω κανένα σε μεγάλη απόσταση....Εγω σε σετ απ τσιχλας....εφοσον δεν το εχει μετρησει καποιος φιλος (ΝικοςΠ)....στα 36μ ή στα 40μ β αζω στο χαρτι επανω στο κεντρο ενα cd.....ειχα δει σε ενα βιντεο εναν Αγγλο μπαρμπα....δεν θυμαμαι το ονομα του.....αλλα...αλλο η τσιχλα αλλο η μπεκατσα
Όποτε πεφτει ζωντανό, συνήθως την έχει φάει ξώφαλτση....Εγω δεν εχω παθει τετοια στη μπεκατσα εκτος μια φορα που ειχε -10 .
Αρι και εγώ δεν δοκιμάζω στον στόχο λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω, έχει τύχη να ρίξω 28αρια με ΑΣ σε απογευματινό σε υδρόβια γιατί τα είχα μπερδέψει στο αμάξι από την βιασύνη μου και να το δω μετά δεν έχω δει ποτέ ότι φταίνε τα φυσίγγια πέφτουν ξερά , τα πρώτα φυσίγγια που έφτιαξα ιδιογομοση ήταν του Αρι Καλαμάτα με ΜΒ 32 και πήγα για απογευματινό σε υδρόβια χωρίς δοκιμή.Συνήθως δοκιμάζω σεταπ για λαγό ή παπί για διάτρηση ή αν ρίξω κανένα σε μεγάλη απόσταση....
Το μείον μου είναι ότι βαριέμαι τις δοκιμές.... φτιάχνω και κυνήγι απευθείας!
Με ν.9 έως τα 25 μέτρα πέφτει με ένα σκάγιΠέρυσι εριξα σε μια αρσενική, τη πηρα με το 3ο mb32 1.75x34 n7/8 καμια 30αρια μέτρα, το πουλι πηρε 9 ή 11 σκαγια διαμπερη, επεσε ζωντανό και ανήμπορο να πετάξει!!!
Με τι τσοκ; όπλο καννη;;;Πέρυσι 1.60x33.5 ν8/9 σε αστέρι, 67.4 κομμένο καλυκα, κουβετ, διάνα και ελικοειδη χωρίς αμορτισερ, περυσι ότι πηρα έπεσε ξερω.