Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με #8 στα 36 γραμμάρια,πιθανότατα έχεις λιγότερα σκάγια από αυτά που προσδοκεις ότι έχεις για να σου κάνουν σωστά την δουλειά.
Λόγω παραμορφώσεων.
Συνάμα έχεις ένα πιο βαρύ φυσιγγι με μεγαλύτερο κλώτσημα που θα σου δυσκολέψει πιο πολύ την επόμενη βολη σε σχέση με ένα πιο "μαλακό".
Έχει διαφορά το #8 στα 36 σε σχέση με το #6 στα ίδια γραμμάρια.
Η s4 είναι "τεζα"στα 36,η ΜΒΧ32 πολύ πολύ ψηλά για το range της.
Αν τις εκλεινες 2-3 γραμμάρια λιγότερο,θα έβλεπες άλλο αποτέλεσμα.
Η sipe,μάλλον δεν δοκιμάστηκε... :)
Τα πολλά γραμμάρια προδιαθέτουν για καλύτερο αποτέλεσμα...
Δεν είναι πάντα έτσι και είναι πολλές οι παράμετροι, πέρα από το φορτίο, που θα δώσουν το καλό αποτέλεσμα.
Η σιπε μου είχε δώσει ένας για 10 φυσίγγια να την δοκιμάσω.. αλλα που να βρω τώρα.
Επίσης από τα 38γρ με alfa game έχω κατέβει στα 34γρ λίγο καιρό ακόμα θα πέσω και στα 32γρ αν και στο μάτι στο χαρτί είναι φτώχει και δεν με έχει κερδίσει στο ψυχολογικό κομμάτι..
Θα κανω μια προσπάθεια με σιπε και mb36 και αν δεν κάτσει το εγκαταλείπω το σπορ της ιδιογομωσης.

Συμφωνώ γενικά με τον Γιάννη... .shake hands.

Νικόλα εκείνο που θα προσθέσω είναι ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη , εκείνο που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι το χρηματιστήριο του μόλυβδου είναι «ο χρυσός» στην βιομηχανία παραγωγής φυσιγγίων...

Τι εννοώ?:)

Σαφώς υπάρχουν πολύ καλά «βαρετά» φυσίγγια, αλλά εξίσου καλά και πιο «ελαφρά»...αλλά το κέρδος είναι στο περισσότερο μολύβι, και πάλι έτσι νομίζω...;)
Σίγουρα αυτό όσο ποιο βαρύ τόσο ποιο ακριβο..
Αλλα στο χαρτί με 5τσοκ και ελικοειδη ένα 32γρ με ένα 36γρ είναι εμφανές η διαφορά και στην 32γρ βλέπεις κενά...
Τίποτα θα πέσω στα 32-33γρ θα παω 2 κυνήγια και αν δω αυτά τα χάλια μετά ΤΈΛΟΣ.

Gvp9000 ακούει?Over..
Ισως είναι μια καλή ευκαιρία να "μπει" και ελληνικός δάκτυλος στο GRT - οι εργασίες πάνω στις προσομοιώσεις (simulations) για τα φυσίγγια λειόκαννων έχουν διακοπεί λόγω θανάτου του Gordon. Αν κάποιος θεωρεί τον εαυτόν του ικανό (χρειάζονται γνώσεις φυσικής, μαθηματικών κλπ.) και έχει τον χρόνο και την διάθεση, ας το προσπαθήσει. Ενα μήνυμα στον Charlie είναι η αρχή ...

1668785693900.png

ΥΓ: - πιθανόν να υπάρξει και η δυνατότητα μεταπτυχιακής ή διδακτορικής εργασίας...

Μηπως υπαρχει δοκιμασμενο σεταπ στα 36-38 -40 γραμμαρια σε Ν4 -5-6 με MG2 ???
Με γνησια μαλλινη ταπα.....Ειτε σε αστεροειδες κλεισιμο ειτε σε ρελι ???

ΥΓ. Οποιος φιλος η συναδελφος εχει.....εαν δεν θελει να το δημοσιευσει ας το στειλει σε ΠΜ.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων παλικαρια !!!

Αλλα στο χαρτί με 5τσοκ και ελικοειδη ένα 32γρ με ένα 36γρ είναι εμφανές η διαφορά και στην 32γρ βλέπεις κενά...
Μείνε στα 36γραμμαρια, τέλος.

Νικόλα,την κατανομή δεν τη φτιάχνουν τα περισσότερα γρ.Τι αυλό έχεις;Με ποιον διασπορέα κανείς δοκιμές; Καποια απ' τα χαρακτηριστικά του ιδιογομωτη ειναι η υπομονή και Η ηρεμία.Ηρεμια για να μη γίνει κάποιο λάθος και ηρεμία για να αντιληφθεί το λάθος..

Νικόλα,την κατανομή δεν τη φτιάχνουν τα περισσότερα γρ.Τι αυλό έχεις;Με ποιον διασπορέα κανείς δοκιμές; Καποια απ' τα χαρακτηριστικά του ιδιογομωτη ειναι η υπομονή και Η ηρεμία.Ηρεμια για να μη γίνει κάποιο λάθος και ηρεμία για να αντιληφθεί το λάθος..
18.5 αυλό 5τσοκ οπτιμα πλας 391 μπερεττα..
Ελικοιδες διασποράς και μαλλινες κετσε έχω Dianna και φελο τάπες.

Νίκο,αν δεν το έχεις κάνει,δοκίμασε δύο νούμερα σκαγιων με τα χοντρά από κάτω και σε αναλογία 60% χοντρα-40% ψιλά.
Πχ 20 γραμμάρια #7-14 γραμμάρια #8,5.
Με αναλογη μισοταπα η συνδυασμό μαλινης-χαρτοπολτου-χαρτονιου για να σου βγάλει σωστή ογκομετρια.

Νίκο,αν δεν το έχεις κάνει,δοκίμασε δύο νούμερα σκαγιων με τα χοντρά από κάτω και σε αναλογία 60% χοντρα-40% ψιλά.
Πχ 20 γραμμάρια #7-14 γραμμάρια #8,5.
Με αναλογη μισοταπα η συνδυασμό μαλινης-χαρτοπολτου-χαρτονιου για να σου βγάλει σωστή ογκομετρια.
Εχω 7½άρια 8αρια 9αρια σε ελικοιδες γίνεται; ;;;
Γιατί μαλλινη την βάζω 3τη ντουφεκια και τα 2 μπροστά ελικοιδες.

Στα μέτρα που δοκιμάζεις,έχεις δοκιμάσει και με άλλα τσοκ;Κάποιες φορές το 3 μπορεί να σου βγάλει καλύτερη τουφέκια απ' το 5.Με το διασπορέα εννοώ..
Με το 4τσοκ παει ποιο κλειστό με το 3τσοκ θα κλείσει και αλλο λογικά.

Κάποιες φορές στη βλητική,το λογικό δεν είναι το αυτονόητο,ειδικά με τους διασπορεις.Αυτοι με τα πτερύγια,ας πούμε,θέλουν πιο κλειστά τσοκ,να αποκολληθούν τα πτερύγια και να γίνει η διασπορά.
santander near me
Αυτό το ξέρω με το Λάμπρο κίτρινο διασποράς.
Οποίο με ανοιχτά τσοκ 4τσοκ και 5τσοκ παει σαν μαλλινη ταπα

Status
Not open for further replies.
Back