Αυτό πρέπει να γίνεται σε όλες της πυριτιδες ;; Η μόνο στης διβασικες ;;Γιατί Λευτέρη να συμπιέζεται μέχρι τέρμα το αμορτισέρ τη κερδίζουμε ;;
Αυτό πρέπει να γίνεται σε όλες της πυριτιδες ;; Η μόνο στης διβασικες ;;Γιατί Λευτέρη να συμπιέζεται μέχρι τέρμα το αμορτισέρ τη κερδίζουμε ;;
Ευχαριστώ Γιανναρα.Εκει εισε
Διασπορά.Γιατί Λευτέρη να συμπιέζεται μέχρι τέρμα το αμορτισέρ τη κερδίζουμε ;;
Αφού μπει η πυρίτιδα και χτυπήσουμε ελαφρά τον καλυκα στον πάγκο για να κάτσει με την επιφάνεια της επίπεδη, συμπιεζοντας το αμορτισέρ εντός του κάλυκα ή σε ειδικό πρεσακι, εξασφαλίζουμε ότι δεν θα στραβώσει κατά την πυροδοτηση, (αυτή είναι κάποιες φορές η αιτία που ένα φυσίγγι ενώ γεμιστηκε με ακρίβεια βγάζει λάθος αποτέλεσμα), ώστε να έχουμε διαφυγή αεριων και στραβή τουφεκιά. Επίσης λέγεται ότι ξυπνάει την μνήμη το πλαστικού για καλύτερη ελαστικοτητα. Στις διβασικές βοηθάει και στο να δημιουργηθεί εκείνο το τουβλάκι που έχει σαν αποτέλεσμα πιο ομαλή καύση, ίδια κάθε φορά.Γιατί Λευτέρη να συμπιέζεται μέχρι τέρμα το αμορτισέρ τη κερδίζουμε ;;
Δεν βλέπω φυσίγγια ... μόνο για ραβδωτά.Gvp9000 ακούει?Over..
Νικόλα, έχω χάσει επεισόδια ... το πρόβλημα ήταν η διάτρηση και όχι η κατανομή ... έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος ?Με το 4τσοκ παει ποιο κλειστό με το 3τσοκ θα κλείσει και αλλο λογικά.
Σωστόοοοο σε βρίσκω.Θεόδωρε οι μεταβλητές σε ένα φυσίγγι λειοκανου, και επιπλέον οι αμέτρητοι συνδυασμοί των διαστάσεων των κανων τους, καθιστούν αδύνατη την πρόβλεψη των βλητικών μεγεθών μίας γόμωσης. Γιαυτό, ενώ μπορεί, έστω και προσεγγιστικα, να προσδιοριστουν η ταχύτητα και οι πιέσεις ενός φυσιγγίου ραβδωτου διαμετρηματος, δεν γίνεται το ίδιο στα λειοκανα. Δεν είναι δηλαδή ασφαλής αυτή η πρακτική, και όλα τα εγχειρίδια που περιέχουν γομώσεις, είναι κατάλογοι δοκιμασμένων και μετρημενων σε κανονάκι συνταγών.
Βρήκα ένα κιλό sipe του 2010 κ σκέφτομαι να τη γεμίσω στο 1.60x34 με 686 και gt24 εκεί γύρω στα 57.5 με 57.8 είμαι καλά;;;
Ξεμπάρκαρε ο Στελάρας ?Bρε κλεισε 5σταδιακα στα 56,5...να βγαλεις φυσιγγια καρμπόν.... και ασε τα 57,5 και 57,8... Βρε μεχρι ποτε
θα ζω να στο λεω ???![]()
ότι νέα στοιχεία έχεις από διατρήσεις τα θέλω.Εκανα δοκιμες διατρησης....σε Ν4 ατσαλι και Ν5 μολυβι.... Μετρησα ταχυτητες διατρηση και εβαλα
στοχους για να εχουμε αποτυπωση...
Το ατσαλι εμπορικο του Lambro STEEL MAGNUM 36 gram.N4.
Το μολυβδινο Ν5 δικο μου με Τεκνα στα 36 γραμμαρια και αυτο.
Εριξα στα 30 μετρα με 4*αστρα μαμα τσοκ με την Α-390....
Στα 35 μετρα που ηθελα να δοκιμασω με 3* αστρα...μου τα χαλασε ο καιρος....αρχισε να βρεχει.
Εχω προβλημα με τον υπολογιστη.....και δεν μπορω να ανεβασω φωτο...
Ισως το βραδυ....να μπορεσω παλικαρια !!!
ΥΓ. Μην με ''κραξετε'' για τα 30 μετρα....Αλλα το ιδιο εμπορικο στα 35 μετρα που το ειχα δοκιμασει παλαιοτερα
με κυλινδρο ....εψαχνα να βρω σκαγια στον στοχο...
ότι νέα στοιχεία έχεις από διατρήσεις τα θέλω.
Είπα κι εγωΤα 36 τα φτιαχνει με τεκνα και τα ψιλα με ς4 34 γρ
Άμα γεμίσεις χοντρα,κι επειδή κλείνεις ψηλά σε δύο στάδια,για να χωράει ο 24αρης ,σε περνει και λιιιγο παραπάνω!Βρήκα ένα κιλό sipe του 2010 κ σκέφτομαι να τη γεμίσω στο 1.60x34 με 686 και gt24 εκεί γύρω στα 57.5 με 57.8 είμαι καλά;;;
Υπάρχει βάση δεδομένων, αλλά πρέπει να την ζητήσεις από τον Charlie. Δυστυχώς ο Gordon ήταν λίγο κρυψίνους... π.χ. το Lyman Sabot Slug θα το βρεις στα δεδομένα για βολίδες. Για παράδειγμα δες επίσης γομώσεις για Reload Swiss (δεν νομίζω να εισάγεται στην Ελλάδα). Θα κοιτάξω αύριο και θα σου πωΔεν βλέπω φυσίγγια ... μόνο για ραβδωτά.
Εξάλλου δεν γεμίζω ...
Θοδωρή έχει και για φυσέκια ?
Απάντηση του Gordon το 2019 για φυσέκια:Δεν βλέπω φυσίγγια ... μόνο για ραβδωτά.
Εξάλλου δεν γεμίζω ...
Θοδωρή έχει και για φυσέκια ?
Το πρόβλημα είναι ότι με την mb32 s4 εχω πάνω από 30 μπεκάτσες ζωντανές και καμιά 10ρια πέρδικες απο τότε που της ρελιαζωΝικόλα, έχω χάσει επεισόδια ... το πρόβλημα ήταν η διάτρηση και όχι η κατανομή ... έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος ?