santander near me
Αυτό το ξέρω με το Λάμπρο κίτρινο διασποράς.
Οποίο με ανοιχτά τσοκ 4τσοκ και 5τσοκ παει σαν μαλλινη ταπα

Και εδω 8½ με 4τσοκ ποιο κλειστό ακομα
santander near me
Θεόδωρε οι μεταβλητές σε ένα φυσίγγι λειοκανου, και επιπλέον οι αμέτρητοι συνδυασμοί των διαστάσεων των κανων τους, καθιστούν αδύνατη την πρόβλεψη των βλητικών μεγεθών μίας γόμωσης. Γιαυτό, ενώ μπορεί, έστω και προσεγγιστικα, να προσδιοριστουν η ταχύτητα και οι πιέσεις ενός φυσιγγίου ραβδωτου διαμετρηματος, δεν γίνεται το ίδιο στα λειοκανα. Δεν είναι δηλαδή ασφαλής αυτή η πρακτική, και όλα τα εγχειρίδια που περιέχουν γομώσεις, είναι κατάλογοι δοκιμασμένων και μετρημενων σε κανονάκι συνταγών.FYI: Gordon's Reloading Tool Community
H GRT Tool Community είναι ένας από τους συνεργαζόμενους οργανισμούς για την εκπαίδευση σε θέματα βλητικής και εκρηκτικών στην Γερμανία - με άλλα λόγια ένα must για τους Γερμανούς ιδιογομωτές. Η GRT Tool Community προσφέρει λογισμικό για ιδιογομωτές για σχεδον όλα τα διαμετρήματα, ραβδωτών και λειοκάννων. Ισως είναι χρήσιμο και για τους Έλληνες, τουλάχιστον στον "επιμορφωτικό" τομέα
ΥΓ: Ο ιδρυτής, ιδιοκτήτης και κύριος προγραμματιστής, ο Gordon πέθανε πριν λίγους μήνες αλλά το λογισμικό εξακολουθεί να συντηρείται, αναβαθμίζεται και να είναι λειτουργικό.
'Ισως γι'αυτό να μην προχώρησαν σε προσομοίωση (simulation) για λειόκαννα - αν και μου είχαν πει ότι δούλευαν πάνω σε αυτό πριν πεθάνει ο Gordon. BTW, όλα τα δεδομένα στις βάσεις του GRT βασίζονται σε "δοκιμασμένες" γομώσεις - και δοκιμασμένες στην Γερμανία σημαίνει κάτι διαφορετικό από τις δοκιμές εν ΕλλάδιΘεόδωρε οι μεταβλητές σε ένα φυσίγγι λειοκανου, και επιπλέον οι αμέτρητοι συνδυασμοί των διαστάσεων των κανων τους, καθιστούν αδύνατη την πρόβλεψη των βλητικών μεγεθών μίας γόμωσης. Γιαυτό, ενώ μπορεί, έστω και προσεγγιστικα, να προσδιοριστουν η ταχύτητα και οι πιέσεις ενός φυσιγγίου ραβδωτου διαμετρηματος, δεν γίνεται το ίδιο στα λειοκανα. Δεν είναι δηλαδή ασφαλής αυτή η πρακτική, και όλα τα εγχειρίδια που περιέχουν γομώσεις, είναι κατάλογοι δοκιμασμένων και μετρημενων σε κανονάκι συνταγών.
Αυτο με τη Sokol polonias ειναι...;;;santander near me
Ναι φιλε... αλλα ήταν μάλλον λάθος ήταν 1.85χ36 σε ρέλι και λένε θελει 2χ35 σε ρελι τέλος πάντων δεν είχα κανένα πρόβλημα όμως βαραγε.Αυτο με τη Sokol polonias ειναι...;;;
Πως το εχεις;;;;
Στα ραβδωτα όλες οι εταιρίες παραγωγής πυρίτιδων προσφέρουν προγράμματα για ιδιογομωτές, πάντα όμως σαν κατευθυντηριες οδηγίες. Ο ιδιογομωτής κατόπιν ξεκινάει πολύ συντηρητικά και μελετώντας τον καλυκα και το καψυλιο , και μετρώντας ταχύτητα, ΑΝ είναι προχωρημενος καταλαβαίνει που να σταματήσει. Στα λειοκανα, μόνο οι έμπειροι και πάλι με ρίσκο, τροποποιούν μετρημένες και συγκεκριμένες συνταγές ή και παρεκλινουν ανάλογα με το πόσο ριψοκινδυνοι ή αφελείς είναι. Και να πω κάτι για τους <βλητικους> που συχνά πυκνά αναφερόμαστε. Δεν υπάρχει σχολή βλητικών, πουθενά στον κόσμο. Η βλητική είναι ευρύ γνωσιακο πεδίο και δυστυχώς για πολεμικους σκοπούς έχει εξελιχθεί όσο ελάχιστες επιστήμες ειδικά τα εκρηκτικα. Για να αξίζει να λέγεται βλητικός κάποιος πρέπει να έχει γνώσεις μαθηματικών, χημείας, φυσικής, υψηλού επιπέδου , να έχει το πάθος και το μεράκι των Γιάννης Κ και Νίκος Π, τον ορθολογισμό του Βασίλη, χρήμα, χρόνο, και να αφοσιωθεί με το αντικείμενο όπως οι ασκητες.'Ισως γι'αυτό να μην προχώρησαν σε προσομοίωση (simulation) για λειόκαννα - αν και μου είχαν πει ότι δούλευαν πάνω σε αυτό πριν πεθάνει ο Gordon. BTW, όλα τα δεδομένα στις βάσεις του GRT βασίζονται σε "δοκιμασμένες" γομώσεις - και δοκιμασμένες στην Γερμανία σημαίνει κάτι διαφορετικό από τις δοκιμές εν Ελλάδι![]()
Στα ραβδωτα όλες οι εταιρίες παραγωγής πυρίτιδων προσφέρουν προγράμματα για ιδιογομωτές, πάντα όμως σαν κατευθυντηριες οδηγίες. Ο ιδιογομωτής κατόπιν ξεκινάει πολύ συντηρητικά και μελετώντας τον καλυκα και το καψυλιο , και μετρώντας ταχύτητα, ΑΝ είναι προχωρημενος καταλαβαίνει που να σταματήσει. Στα λειοκανα, μόνο οι έμπειροι και πάλι με ρίσκο, τροποποιούν μετρημένες και συγκεκριμένες συνταγές ή και παρεκλινουν ανάλογα με το πόσο ριψοκινδυνοι ή αφελείς είναι. Και να πω κάτι για τους <βλητικους> που συχνά πυκνά αναφερόμαστε. Δεν υπάρχει σχολή βλητικών, πουθενά στον κόσμο. Η βλητική είναι ευρύ γνωσιακο πεδίο και δυστυχώς για πολεμικους σκοπούς έχει εξελιχθεί όσο ελάχιστες επιστήμες ειδικά τα εκρηκτικα. Για να αξίζει να λέγεται βλητικός κάποιος πρέπει να έχει γνώσεις μαθηματικών, χημείας, φυσικής, υψηλού επιπέδου , να έχει το πάθος και το μεράκι των Γιάννης Κ και Νίκος Π, τον ορθολογισμό του Βασίλη, χρήμα, χρόνο, και να αφοσιωθεί με το αντικείμενο όπως οι ασκητες.
Είναι το Λάμπρο κίτρινο διασποράς με κουαλαντι διασπορεα.Αυτό με τον κίτρινο κάλυκα,τι είναι και τι σου έκανε;Αν και το βλέπω από τηλ,καλό μου φαίνεται.Λιγοτερα κενά απ'τη σοκολ.Με τους διασπορεις,μην περιμένεις και αλατιερα..
Παλια νε σιπε 34.5γρ και τώρα s4 το παλιό ήταν πολύ καλό.Το βγάζει στα 36; Σιπε/34 το θυμάμαι μη σου πω με gm3.Δε μπορώ να καταλάβω το άνοιγμα της τουφεκιας,αλλά μια χαρά μου φαίνεται.Κατσε γιατι άρχισαν και οι περικοπές στα μηνύματα τώρα..
Τα 36 τα φτιαχνει με τεκνα και τα ψιλα με ς4 34 γρΤα είδα στο νετ.Μου κάνει εντύπωση για δύο λόγους.Βαζει στα 36gr τα ψιλά σκάγια(8-10). Το γκουλαντι το γεμίζει σιπε x1.60-65 x686 ,το μπλε το κατέβασε 0.20 ,και γεμίζει s4 36gr με νο10 σε 12/70;Περίεργο.Εχει σφάξει κάποιος;
Εκει εισεΒρήκα ένα κιλό sipe του 2010 κ σκέφτομαι να τη γεμίσω στο 1.60x34 με 686 και gt24 εκεί γύρω στα 57.5 με 57.8 είμαι καλά;;;
Γιατί Λευτέρη να συμπιέζεται μέχρι τέρμα το αμορτισέρ τη κερδίζουμε ;;Για μένα καλύτερα 1,50 με 1,55, και τα βύσματα πριν βάλεις τα σκάγια καλό είναι να συμπιέζεις μέχρι τέρμα το αμορτισέρ,