Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με ν.9 έως τα 25 μέτρα πέφτει με ένα σκάγι‼️λέω 25 λόγω της μεγάλης διασποράς‼️
Ακου πέφτει με ενα σκάγι η μπεκάτσα .very funny.
Μονο αν τις σπάσει ένα σκάγι το φτερό αυτό είναι μύθος με ένα σκάγι μπεκάτσα ;)

Last edited:
Αρι και εγώ δεν δοκιμάζω στον στόχο λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω, έχει τύχη να ρίξω 28αρια με ΑΣ σε απογευματινό σε υδρόβια γιατί τα είχα μπερδέψει στο αμάξι από την βιασύνη μου και να το δω μετά δεν έχω δει ποτέ ότι φταίνε τα φυσίγγια πέφτουν ξερά , τα πρώτα φυσίγγια που έφτιαξα ιδιογομοση ήταν του Αρι Καλαμάτα με ΜΒ 32 και πήγα για απογευματινό σε υδρόβια χωρίς δοκιμή. :)
Ναι, ομοίως με τη mb32 συνήθως είναι του Αρι @aris_kalamata και οι πρωτες υποδείξεις από τον Αριστο @Aris αφου πήρα τη μηχανιτσα του!

Ναι, ομοίως με τη mb32 συνήθως είναι του Αρι @aris_kalamata και οι πρωτες υποδείξεις από τον Αριστο @Aris αφου πήρα τη μηχανιτσα του!
Και ακόμα και τώρα αυτή δουλεύω είναι η βάση, φτιάχνω και καινούργια σεταπ τα δοκιμάζω κατευθείαν, στα απογευματινά τα ρίχνω με μπελ μέχρι τα 30 μέτρα φωτιά. Αλλά αυτά τα 28αρια με ΑΣ μου έκαναν εντύπωση δεν το περίμενα για 8 νούμερο να κάνει ζημιά. :)

Κάνη 66 στην 391,71 στο πλαγιο, αλλά ξέχνα τα αυτά, κοίταξε τα φυσίγγια και που ρίχνεις, εκεί πιστευω κάτι γίνεται.... Δοκίμασε και με το 4*

Εδω φιλε είναι με 5τσοκ είναι ότι πρέπει για μπεκάτσα....

Νικόλα έχεις δοκιμάσει με εμπορικά ;
Ναι φιλε με gorilla elix 36γρ 8 πολλά πουλια... καθαρά
Με ίδιο διασπορεα με τα f2 36γρ ζωντανά ρελιαστο..
Με MB τρικολόρ 34γρ MB τρικολόρ 36γρ 7αρι ΠΕΡΔΙΚΑ και σε μπεκάτσα 8αρι ρελιαστο πολλά ζωντανά και τραυματισμενα και φιλος με benelli που δουλεύει 3τσοκ και 4τσοκ αντίστοιχα..
Επίσης σε περδικα mb36 long range πολλά πουλια ξερά..
F2 long range 34γρ ξερά..
Λάμπρο κίτρινο διασποράς πολλά ζωντανά..
Και εγω και 2 φίλους..
Επίσης πάρα πολλά με σοκολ ιδιογομωση. . Ξερά

Εδω φιλε είναι με 5τσοκ είναι ότι πρέπει για μπεκάτσα....
Στα 10 μέτρα παει μπάλα, πρεπει να εισαι κέντρο, στα 15 ωραία, στα 20 μπορεί να συμβουν όλα..... Για αυτό προτιμώ το 4*, το 5 μπορεί και να σε προδώσει, εκτός και έχεις το 1ο μάλλινο, 2ο 3ο με συγκεντρωτηρα, αν και η μπεκάτσα σπάνια θα σου δώσει χώρο για τρίτη τουφεκια!

Last edited:
Στα 10 μέτρα παρει μπάλα, πρεπει να, εισαι κέντρο, στα 15 ωραία, στα 20 μπορεί να συμβουν όλα..... Για αυτό προτιμώ το 4*, το 5 μπορεί και να σε προδώσει, εκτός και έχεις το 1ο μάλλινο, 2ο 3ο με συγκεντρωτηρα, αν και η μπεκάτσα σπάνια θα σου δώσει χώρο για τρίτη τουφεκια!
Άριστο εξαρτάται πολλά φιλε μου...
Τον τόπο εξαρτάται το σκυλί εξαρτάται υψόμετρο είναι πολλά πάρα πολλαα

Μύθος❓❓❓❓παπί κ μπεκάτσα κυνηγούσα....λες να μη ξέρω τι λέω❓βελτ.κυλινδρο κ 34 γρ.ν.9‼️
Όταν έβαζα 9αρια καμια σχέση με τα 8αρια...
Επίσης εγώ δει μπεκάτσα με έξω τα άντερα να ξανά σηκώνεται... παντός με 1 σκάγι δεν πέφτει η μπεκάτσα εκτός αν έχει σπάσει φτερό..
Μεγάλος ΜΥΘΟΣ με ένα σκάγι στο σώμα να πέσει το πουλί.

Όταν έβαζα 9αρια καμια σχέση με τα 8αρια...
Επίσης εγώ δει μπεκάτσα με έξω τα άντερα να ξανά σηκώνεται... παντός με 1 σκάγι δεν πέφτει η μπεκάτσα εκτός αν έχει σπάσει φτερό..
Μεγάλος ΜΥΘΟΣ με ένα σκάγι στο σώμα να πέσει το πουλί.
Επιμένεις εσύ....με ν.9 ποτέ δεν είχα ζωντανή μπεκάτσα έστω κ με ένα σκάγι....σε αντίθεση με ν.5 η ν.6 διαμπερή κ ζωντανή όχι με ένα αλλά με 6 σκαριά κατάστηθα...αν δεν είχε κ τις δύο φτερούγες σπασμένες κ τα πόδια θα την κυνηγούσα στα βάτα‼️

Επιμένεις εσύ....με ν.9 ποτέ δεν είχα ζωντανή μπεκάτσα έστω κ με ένα σκάγι....σε αντίθεση με ν.5 η ν.6 διαμπερή κ ζωντανή όχι με ένα αλλά με 6 σκαριά κατάστηθα...αν δεν είχε κ τις δύο φτερούγες σπασμένες κ τα πόδια θα την κυνηγούσα στα βάτα‼️
20211119_144734.jpg
Η αριστερη φτερουγα στη ρίζα, ειναι φυτήλια.....μισόταπο, 26gr Νο10 με Prima-V ×28.
Με ψιλόβροχο, στα 20-25m...πολυ δυσκολη τουφεκια...την τουφεκισα αναμεσα σε 2 μπρατσα ελιάς...μισοζώντανη την εφερε το σκυλί...

Αρι και εγώ δεν δοκιμάζω στον στόχο λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω, έχει τύχη να ρίξω 28αρια με ΑΣ σε απογευματινό σε υδρόβια γιατί τα είχα μπερδέψει στο αμάξι από την βιασύνη μου και να το δω μετά δεν έχω δει ποτέ ότι φταίνε τα φυσίγγια πέφτουν ξερά , τα πρώτα φυσίγγια που έφτιαξα ιδιογομοση ήταν του Αρι Καλαμάτα με ΜΒ 32 και πήγα για απογευματινό σε υδρόβια χωρίς δοκιμή. :)
Σε έφαγε η βιασύνη σου, πάρε τηλέφωνο εμένα που δεν βιάζομαι να πάω! .hunter. .my man.

Εσυ επιμένεις... με 1 σκαγακι 9n στο σώμα και πέφτει ξερό το πουλί; ;;;;;;;;;; δεν πρόκειται να το πιστέψω γιατί έχω δεί πολλές φορές μπεκάτσα να είναι ζωντανή με πολλά περισσότερα σκάγια όπως του Κώστα στην φωτογραφία..
Της έχω κόψει την μύτη της έχω βγάλει το μάτι της εχω σπάσει φτερό με 1 σκάγι και έχει πέσει αλλά ποτέ δεν ήταν ξερό αλλο να πέσει αλλο να σκοτώσεις 1 μπεκάτσα με 1 σκάγι.

Status
Not open for further replies.
Back