Ακου πέφτει με ενα σκάγι η μπεκάτσαΜε ν.9 έως τα 25 μέτρα πέφτει με ένα σκάγιλέω 25 λόγω της μεγάλης διασποράς
![]()

Μονο αν τις σπάσει ένα σκάγι το φτερό αυτό είναι μύθος με ένα σκάγι μπεκάτσα

Last edited:
Ακου πέφτει με ενα σκάγι η μπεκάτσαΜε ν.9 έως τα 25 μέτρα πέφτει με ένα σκάγιλέω 25 λόγω της μεγάλης διασποράς
![]()
Το 4* της 391 (18.6) και το πλαγιο 2*-4* (18.4)Με τι τσοκ; όπλο καννη;;;
Ναι, ομοίως με τη mb32 συνήθως είναι του Αρι @aris_kalamata και οι πρωτες υποδείξεις από τον Αριστο @Aris αφου πήρα τη μηχανιτσα του!Αρι και εγώ δεν δοκιμάζω στον στόχο λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω, έχει τύχη να ρίξω 28αρια με ΑΣ σε απογευματινό σε υδρόβια γιατί τα είχα μπερδέψει στο αμάξι από την βιασύνη μου και να το δω μετά δεν έχω δει ποτέ ότι φταίνε τα φυσίγγια πέφτουν ξερά , τα πρώτα φυσίγγια που έφτιαξα ιδιογομοση ήταν του Αρι Καλαμάτα με ΜΒ 32 και πήγα για απογευματινό σε υδρόβια χωρίς δοκιμή.![]()
Και ακόμα και τώρα αυτή δουλεύω είναι η βάση, φτιάχνω και καινούργια σεταπ τα δοκιμάζω κατευθείαν, στα απογευματινά τα ρίχνω με μπελ μέχρι τα 30 μέτρα φωτιά. Αλλά αυτά τα 28αρια με ΑΣ μου έκαναν εντύπωση δεν το περίμενα για 8 νούμερο να κάνει ζημιά.Ναι, ομοίως με τη mb32 συνήθως είναι του Αρι @aris_kalamata και οι πρωτες υποδείξεις από τον Αριστο @Aris αφου πήρα τη μηχανιτσα του!
5τσοκ έχω 66αρα.Το 4* της 391 (18.6) και το πλαγιο 2*-4* (18.4)
Κάνη 66 στην 391,71 στο πλαγιο, αλλά ξέχνα τα αυτά, κοίταξε τα φυσίγγια και που ρίχνεις, εκεί πιστευω κάτι γίνεται.... Δοκίμασε και με το 4*5τσοκ έχω 66αρα.
Ναι φιλε με gorilla elix 36γρ 8 πολλά πουλια... καθαράΝικόλα έχεις δοκιμάσει με εμπορικά ;
Στα 10 μέτρα παει μπάλα, πρεπει να εισαι κέντρο, στα 15 ωραία, στα 20 μπορεί να συμβουν όλα..... Για αυτό προτιμώ το 4*, το 5 μπορεί και να σε προδώσει, εκτός και έχεις το 1ο μάλλινο, 2ο 3ο με συγκεντρωτηρα, αν και η μπεκάτσα σπάνια θα σου δώσει χώρο για τρίτη τουφεκια!
Άριστο εξαρτάται πολλά φιλε μου...Στα 10 μέτρα παρει μπάλα, πρεπει να, εισαι κέντρο, στα 15 ωραία, στα 20 μπορεί να συμβουν όλα..... Για αυτό προτιμώ το 4*, το 5 μπορεί και να σε προδώσει, εκτός και έχεις το 1ο μάλλινο, 2ο 3ο με συγκεντρωτηρα, αν και η μπεκάτσα σπάνια θα σου δώσει χώρο για τρίτη τουφεκια!
Με τα σκάγια έχω κατασταλάξει 8αρι μπεκάτσα 7αρι πέρδικες είσαι στα καλύτερα...Με 5* έριχνα ένα με sipe κουβετ Diana και 33 γρ ν7κατω και ν9 πανω.
ΜύθοςΑκου πέφτει με ενα σκάγι η μπεκάτσα
Μονο αν τις σπάσει ένα σκάγι το φτερό αυτό είναι μύθος με ένα σκάγι μπεκάτσα![]()
Όταν έβαζα 9αρια καμια σχέση με τα 8αρια...Μύθοςπαπί κ μπεκάτσα κυνηγούσα....λες να μη ξέρω τι λέω
βελτ.κυλινδρο κ 34 γρ.ν.9
![]()
Επιμένεις εσύ....με ν.9 ποτέ δεν είχα ζωντανή μπεκάτσα έστω κ με ένα σκάγι....σε αντίθεση με ν.5 η ν.6 διαμπερή κ ζωντανή όχι με ένα αλλά με 6 σκαριά κατάστηθα...αν δεν είχε κ τις δύο φτερούγες σπασμένες κ τα πόδια θα την κυνηγούσα στα βάταΌταν έβαζα 9αρια καμια σχέση με τα 8αρια...
Επίσης εγώ δει μπεκάτσα με έξω τα άντερα να ξανά σηκώνεται... παντός με 1 σκάγι δεν πέφτει η μπεκάτσα εκτός αν έχει σπάσει φτερό..
Μεγάλος ΜΥΘΟΣ με ένα σκάγι στο σώμα να πέσει το πουλί.
Επιμένεις εσύ....με ν.9 ποτέ δεν είχα ζωντανή μπεκάτσα έστω κ με ένα σκάγι....σε αντίθεση με ν.5 η ν.6 διαμπερή κ ζωντανή όχι με ένα αλλά με 6 σκαριά κατάστηθα...αν δεν είχε κ τις δύο φτερούγες σπασμένες κ τα πόδια θα την κυνηγούσα στα βάτα![]()
Σε έφαγε η βιασύνη σου, πάρε τηλέφωνο εμένα που δεν βιάζομαι να πάω!Αρι και εγώ δεν δοκιμάζω στον στόχο λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω, έχει τύχη να ρίξω 28αρια με ΑΣ σε απογευματινό σε υδρόβια γιατί τα είχα μπερδέψει στο αμάξι από την βιασύνη μου και να το δω μετά δεν έχω δει ποτέ ότι φταίνε τα φυσίγγια πέφτουν ξερά , τα πρώτα φυσίγγια που έφτιαξα ιδιογομοση ήταν του Αρι Καλαμάτα με ΜΒ 32 και πήγα για απογευματινό σε υδρόβια χωρίς δοκιμή.![]()
Εσυ επιμένεις... με 1 σκαγακι 9n στο σώμα και πέφτει ξερό το πουλί; ;;;;;;;;;; δεν πρόκειται να το πιστέψω γιατί έχω δεί πολλές φορές μπεκάτσα να είναι ζωντανή με πολλά περισσότερα σκάγια όπως του Κώστα στην φωτογραφία..Επιμένεις εσύ....με ν.9 ποτέ δεν είχα ζωντανή μπεκάτσα έστω κ με ένα σκάγι....σε αντίθεση με ν.5 η ν.6 διαμπερή κ ζωντανή όχι με ένα αλλά με 6 σκαριά κατάστηθα...αν δεν είχε κ τις δύο φτερούγες σπασμένες κ τα πόδια θα την κυνηγούσα στα βάτα![]()
Εντομεταξυ, ο τελευταιος, που σχολιαζει, δουλευει την S4