Πολύ κακώς..........Σε πιστεύω αλλά δεν νιώθω ασφαλής ...
Πολύ κακώς..........Σε πιστεύω αλλά δεν νιώθω ασφαλής ...
Είναι σκληρό πουλί η πέρδικα Βασίλη σαν ζαντολαστιχο, κατέβα σε μηδενικά.Σε πιστεύω αλλά δεν νιώθω ασφαλής ...
Δεν ξέρω αποστάσεις που τουφεκάς ... δεν φημίζομαι για την προτίμησή μου σε ψιλά σκάγια.
Για πέρδικα δεν θα έπαιρνα 7άρι μαζί μου.
Βέβαια αν τις κατεβάζεις με άλλα φυσίγγια έπρεπε να τις κατεβάζεις και με τα δικά σου ... σε αυτό συμφωνώ.
Μην μπερδεύεις την ιδιογόμωση με τα εμπορικά.Πολύ κακώς..........
Όχι χοντρότερα και από τον ξάδερφο ... έλεος.Είναι σκληρό πουλί η πέρδικα Βασίλη σαν ζαντολαστιχο, κατέβα σε μηδενικά.
Ναι αλλά αν είναι Remi #6 τότε είναι πραγματικό 5,5 ιταλικό και όχι 7
Η Remington είναι εκτός ανταγωνισμού είτε εμπορικά είτε φτιαχτα..Ναι αλλά αν είναι Remi #6 τότε είναι πραγματικό 5,5 ιταλικό και όχι 7
Σημείωσε επίσης ότι το συγκεκριμένο δεν χαμπαριάζει από θερμοκρασία ...
Και με κοροϊδεύετε για το πεντάρι εμπορικό = πραγματικό εξάρι.
Όχι θα πάρω εφτάρι να μου βγει οχτάρι
Βρε ούρτ βρέιιιιιι αχαχαχαχ
Τωρα μίλησες με εμπειρίαΤο νο 7 για την πέρδικα, είναι θάνατος. Εξυπακούεται για πουλιά φερμαριστά και τουφεκιές μέχρι 35 μέτρα το πολύ. Δεν υπάρχει και λόγος να γίνονται βολές στα 40 μέτρα ή παραπάνω. Συνήθως οι βολές αυτές, είναι από πίσω, το πουλί ήδη έχει πάρει μεγάλη φόρα, με αποτέλεσμα και σκάγια να πάρει, συνήθως θα κρεμάσει πόδια και θα πέσει λαβωμένο σε πολύ μακρινή και κατηφορική απόσταση. Στις περιπτώσεις αυτές, ακόμη και για το σκυλί είναι δύσκολο να επαναφέρει το θήραμα.
Εμένα με κόβεις για νέο ?Η Remington είναι εκτός ανταγωνισμού είτε εμπορικά είτε φτιαχτα..
Αλλα είναι για λίγες τσέπες..
Η αλήθεια είναι όλοι μα όλοι οι παλιοί Περδικάδες έριχναν 6αρια και κυρίως αμερικανικά...
ΒΕΤΕΡΆΝΟΣ και εσυ;;;;;;Εμένα με κόβεις για νέο ?
Της παλιάς σχολής είμαι ... μην με βλέπεις κομπιουτερά.
Σου είπα ... #5 ιταλικό να γράφει το εμπορικό για πέρδικα, για να είναι πραγματικό 5-6.
Τα εφτάρια καλά είναι για πρώτο φυσίγγι σε φερμαριστά αλλά που το ξέρεις αν δεν σου πεταχτεί στα 25m.
Μέχρι να ισιάσεις έχει πάρει 10μ.
Αν χρειαστείς δεύτερη τουφεκιά ?
Αν κάνει κρύο ?
Αν το σκάγια είναι ψιλομούφα ?
Είπαμε ο καθένας χρησιμοποιεί το φυσίγγι που τον κάνει να νιώθει σιγουριά.
Κανένα θήραμα δεν αναστήθηκε με ένα νούμερο χοντρότερο σκάγι ....Ημιαστείο ...
Τα Rem είναι όντως ακριβά ... πολύ ακριβά.
ps
Πες μας τίποτα για τον φίλο μου τον χομπίστα ... διαβάζω ότι γαζώνει ...
Σε πέρδικα όχι ... δεν έχω κυνηγήσει πολύ.ΒΕΤΕΡΆΝΟΣ και εσυ;;;;;;
Έχω από τα παλιά που δεν διαλέγουν ημέρες.Το παλιό ήταν καλό το νέο είναι σερπατινα
Αντε βάρα ΜΠΕΚΆΤΣΕΣΈχω από τα παλιά που δεν διαλέγουν ημέρες.![]()
Ξέρω με τι πρέπει να κυνηγήσω...Αν κυνηγούσα πέρδικα θα γέμιζα 33-35 γραμμάρια μισόταπα ή Piston Skeet και ανάμεικτα σκάγια 7/6. Με βελτιωμένο κύλινδρο ή Light Mod.
Οχι φίλε! Μόνο σε ντενεκακια παλια για συλλογή.Νικόλα Sipe έχεις;
έχω βαρεθεί να το γράφωΠαιδες ....αυτο που καταληγω απο τις δοκιμες συναδελφων κατα καιρους, καθως
και απο διαπιστωσεις (π.χ. ΝικοςΠ με την σφραγισμενη sipe) και απο προσωπικη εμπειρια, ειναι οτι πρεπει να ξαναδοκιμαζουμε τα σετ απ μας οταν ανοιγουμε πυριτιδα απο νεα συσκευασια, με ταχογραφο ή αλλες μεθοδους (χαρτονια για κατανομη, τενεκε, ξυλα, καταλογους, περιοδικα κλπ)! Διαφορετικα στον κυνηγοτοπο βρισκομαστε προ εκπληξεως...