Ο λόγος που πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα 36γρ ήταν από τα εμπορικά φυσίγγια τα ποιο αξιόλογα..Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι χρειάζεσαι παραπάνω από τα 34 γραμμάρια,στο εν λόγω κυνήγι(κι όχι μόνο)?
Τα "3 καθαρά πουλάκια"δεν σε έπεισαν για την επάρκεια του φυσιγγίου?
Παρεμπιπτόντως,η Α1 πάει άνετα ΚΑΙ στα 35 με πιο χοντρό σκάγι.
Με 8αρι και 36γρ εχεις πιστεύω λίγα μέτρα παραπάνω... έχεις στο χαρτί ποιο γεμάτη ντουφεκια και αυτό το χρειάζομαι στον λαγό..
Οχι ότι δεν θα πέσει με 32γρ η 34γρ.
Επίσης ρώταγα για μια πυρίτιδα ήθελα μια πυρίτιδα για κρύο με υγρασία όπως η ρεματιές και αποσκιες που είναι οι μπεκάτσες και τα αλπικα για πέρδικες.... όλοι μου έλεγαν s4 sipe mb32 και κάνεις Α1.. τις έφτιαξα λοιπόν στα 35-36γρ και έβρισκα ζωντανά πουλια, πουλια να κρατάνε σκάγια και να πέφτουν στα 50μ 100μ μακριά η και να μην πέφτουν με την πρώτη και να τα κρατάω με 2ρη.. με αποτέλεσμα ξενέρωνα και λυπάμαι που τραυματισα τα πουλια.