7,19€ στο temu , τώρα αν είναι καλοί ποιός ξέρει;;;View attachment 86973View attachment 86974
Δεν το δένεις καλύτερα με καμία τριχιά ;
Μόλις κάνω μια αναζήτηση στο ίντερνετ μου τα πετάει αυτόματα.Εγω δεν έχω κάνει καμία αγορά αλλά ο αδερφός μου για εμένα.Δεν το δένεις καλύτερα με καμία τριχιά ;
Και καλοί να είναι θα κάνουν με το συγκεκριμένο άγκιστρο τρελή φασαρία και σημάδια στο όπλο......7,19€ στο temu , τώρα αν είναι καλοί ποιός ξέρει;;;View attachment 86973View attachment 86974
Τον πήρα κι εγώ για τη diamond. Καλός είναι, αλλά ακριβός. Οπως είπαν και άλλοι πριν για μένα πάρε riserva.Toν έχει κάποιος; Αξίζει τα 57€
Ακριβή εταιρεία η riserva, αυτο που δεν μου αρέσει είναι οι αγκραφες που χρησιμοποιεί.Τον πήρα κι εγώ για τη diamond. Καλός είναι, αλλά ακριβός. Οπως είπαν και άλλοι πριν για μένα πάρε riserva.
Αυτός με τα 11,24 αν όντως έρχεται όπως στη φωτογραφία μόνο ο αορτηριουχος ο ένας έχει 9€ στην Ελλάδα.Και καλοί να είναι θα κάνουν με το συγκεκριμένο άγκιστρο τρελή φασαρία και σημάδια στο όπλο......
Έχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί αλλά δυστυχως τα περισσότερα δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περιμένεις να δεις και είναι για πέταμα.Αυτός με τα 11,24 αν όντως έρχεται όπως στη φωτογραφία μόνο ο αορτηριουχος ο ένας έχει 9€ στην Ελλάδα.
Έτσι είναι θέλει προσοχή και στις τιμές δεν είναι όλα φθηνά ,εγώ ότι έχω πάρει είμαι ευχαριστημένος ,επιλεγμενα με προσοχή πράγματα τα οποία υπάρχουν και εδώ σε 3πλασια τιμή.Το καλό είναι αν δεν σου αρέσει κάτι το επιστρέφεις στη συσκευασία του όπως το παρελαβες και σου επιστρέφουν τα χρήματα.Έχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί αλλά δυστυχως τα περισσότερα δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περιμένεις να δεις και είναι για πέταμα.
Και εγώ έχω πάρει κάποια που ενώ ήταν σχετικά φθηνά βγήκαν καλά. πχ μια βέργα καθαρισμού βγήκε αρκετά καλή αλλά ήρθαν και κάτι σαβούρες που ούτε να μπω στον κόπο να τα στείλω πίσω δεν ασχολήθηκα.Έτσι είναι θέλει προσοχή και στις τιμές δεν είναι όλα φθηνά ,εγώ ότι έχω πάρει είμαι ευχαριστημένος ,επιλεγμενα με προσοχή πράγματα τα οποία υπάρχουν και εδώ σε 3πλασια τιμή.Το καλό είναι αν δεν σου αρέσει κάτι το επιστρέφεις στη συσκευασία του όπως το παρελαβες και σου επιστρέφουν τα χρήματα.
Μπορούσες όμως να τα στείλεις,η κάτι ελαττωματικό και αποστολές επιστροφές είναι δωρεάν.Και εγώ έχω πάρει κάποια που ενώ ήταν σχετικά φθηνά βγήκαν καλά. πχ μια βέργα καθαρισμού βγήκε αρκετά καλή αλλά ήρθαν και κάτι σαβούρες που ούτε να μπω στον κόπο να τα στείλω πίσω δεν ασχολήθηκα.
Το ξέρω απλά εγώ δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία.Μπορούσες όμως να τα στείλεις,η κάτι ελαττωματικό και αποστολές επιστροφές είναι δωρεάν.
Είσαι μεγάλο ψαχτήρι.Αοτρηρας παρομοια ποιότητα με τον niggeloh με κάτι κουπόνια από 10,61€ μείον 33% περίπου στα 7€ μαζί με αορτηριουχους ταχείας απελευθέρωσης που εδώ έχουν 9-10€ ο ένας .Το μόνο μειονεκτημα ότι δεν γράφει benelli.View attachment 87362View attachment 87363
Όντως, δεν αξίζουν όλα τα προϊόντα και για να πάρω την έκπτωση έδωσα συνολικά 57€ ,αν βάλω τι πήρα με αυτά που θέλεις για έναν αορτηρα benelli θα φριξετε.Είσαι μεγάλο ψαχτήρι.
Δεν το είπα ειρωνικά βρε.Όντως δεν αξίζουν όλα τα προϊόντα και για να πάρω την έκπτωση έδωσα συνολικά 57€ ,αν βάλω τι πήρα με αυτά που θέλεις για έναν αορτηρα benelli θα φριξετε.
Μα δεν σου έβαλα χέρι, ούτε κατάλαβα κάποια ειρωνεία ,όντως το έψαξα τι να πάρω και με δικαίωμα να τα γυρίσω πίσω και να επιστραφούν τα χρήματα .Δεν το είπα ειρωνικά βρε.
Εεε οχι και μειονεκτημα, το βαζεις σε οποιο οπλο θες.Αοτρηρας παρομοια ποιότητα με τον niggeloh με κάτι κουπόνια από 10,61€ μείον 33% περίπου στα 7€ μαζί με αορτηριουχους ταχείας απελευθέρωσης που εδώ έχουν 9-10€ ο ένας .Το μόνο μειονεκτημα ότι δεν γράφει benelli.View attachment 87362View attachment 87363