Σχετικά με Αορτήρες

Ο αορτηρας που μπορείς να τον αφήσεις στο όπλο και να κυνηγήσεις χωρίς να ενοχλεί στην επωμιση ,στη κίνηση του όπλου και με λίγη προσοχή να μην μαγκωνει στα πυκνά περάσματα είναι μόνο ο ελαστικός .Οι άλλοι δύο στις φωτογραφίες πρέπει να βγαίνουν στο κυνήγι ,με τον ποιο εύκολο στο βάλε - βγάλε αυτόν με τις θηλιές.382024114848.jpg382024114925.jpg

Τελικά οι αορτηρες με τις θηλιές κάνουν μόνο για καραμπινες και πιστολοειδη λαβή ,στο αγγλε γλιστράνε οι θηλιές και υπάρχει περίπτωση να φύγει το όπλο. Για το πλάγιο έχω σκεφτεί αυτή τη θήκη σε πράσινο χρώμα στα δύσκολα περάσματα και στο κουβάλημα να το βάζω μέσα πάντα άδειο και με τις κάννες προς τα κάτω.https://share.temu.com/zroNRiYxEDA

Τελικά οι αορτηρες με τις θηλιές κάνουν μόνο για καραμπινες και πιστολοειδη λαβή ,στο αγγλε γλιστράνε οι θηλιές και υπάρχει περίπτωση να φύγει το όπλο. Για το πλάγιο έχω σκεφτεί αυτή τη θήκη σε πράσινο χρώμα στα δύσκολα περάσματα και στο κουβάλημα να το βάζω μέσα πάντα άδειο και με τις κάννες προς τα κάτω.https://share.temu.com/zroNRiYxEDA
Παναγιώτη αν χρειάζεται αυτό στα μέρη που πηγαίνεις, εγώ περπατητό δεν έρχομαι μαζί σου!!! .big smile.

Παναγιώτη αν χρειάζεται αυτό στα μέρη που πηγαίνεις, εγώ περπατητό δεν έρχομαι μαζί σου!!! .big smile.
Καλά παρεμαι εσύ μαζί σου φέτος που έμαθα ότι τα λειανισατε πέρσι και θα δω τι θα κάνω. Πλάκα πλάκα το ψάχνω με τα χαντάκια που περνάμε, που η ισορροπία είναι εδώ θα πέσω εκεί θα φάω τα μούτρα μου,αλλά αορτηριουχους στο όπλο δεν βάζω.Μεχρι να κάνω μεταποίηση σε μια παλιά θηκη έχω σκεφτεί για να γίνονται τα περάσματα με ασφάλεια.

δυο οπλακια εχω, μια καραμπινα και ενα δυκανακι ,,την καραμπινα την δουλευω λαγο τσιχλα και κανα παπακι,,και την εχω αορτηρα μωνημα,,το δικανακι ορτυκι μπεκατσααα χωρις λουρακι δεν με βολευη εκη που χωνομαι στην μπεκατσα εμαθα να την κυνηγαω στα σφυχτα πουρναρι,,,το δικανακι το σπας και το βαζης στον ωμοσου και βαδιζης και σε ξεκουραζη,,,,την καραμπινα αμα σε κουραση θα πρεπη να την βαλης στην πλατησου σαν ΓΛΥΤΣΑΑΑΑ .sarcastic. τελικα ωπος βωλαιβετε ο καθεναςςςςς.my man.

Back