Σε οπτιμα πλας μόνο κικς.σε οτιδήποτε άλλο θα πετάξεις τα λεφτά σουΠείτε καμιά πρόταση τσοκ για berreta 391 optima αν και με τα μαμα ευχαριστημένος είμαι έτσι για να πετάξουμε λεφτά
Σε οπτιμα πλας μόνο κικς.σε οτιδήποτε άλλο θα πετάξεις τα λεφτά σουΠείτε καμιά πρόταση τσοκ για berreta 391 optima αν και με τα μαμα ευχαριστημένος είμαι έτσι για να πετάξουμε λεφτά
Ναι .Πολυ καλα ,λιγο ποιο ακριβα .Εχω δυο .Το M και το IC .To έχει δοκιμάσει κανείς;
Briley Crio Plus Helix Hunter
Ναι .Πολυ καλα ,λιγο ποιο ακριβα .Εχω δυο .Το M και το IC .
Στην ουσία βάση αναγραφόμενης σύσφιξης βγαίνει SKEET, LM και LFEχεις σίγουρα το hunter; Γιατί δεν βγαίνει σε M IC LM etc. To βγαζει μονο σε short mid kai long range
https://www.briley.com/p-62417-crio-plus-helix-hunter-12-gauge.aspx
Αυτά τα ξέρω είναι όντως εξαιρετικά., Είναι όμως διαφορετικα
Τα ειδα και εγω .Μηπως τα καινουργια ειναι ετσι ;Αυτά τα ξέρω είναι όντως εξαιρετικά., Είναι όμως διαφορετικα
https://www.briley.com/p-51922-benelli-crio-plus-helix-black-oxide-choke-12-gauge.aspx
H μόνη διαφορά που ξέρω σίγουρα είναι ότι το hunter είναι πιστοποιημένο για ατσάλινα σκάγια.Τα ειδα και εγω .Μηπως τα καινουργια ειναι ετσι ;
Ειναι πιο ανοιχτάΣήμερα μέτρησα με ηλεκτρονικό παχύ μέτρο τα τσοκ μου carlsons sporting clays ported κ έχουν ως εξής: SKEET(725) 18,42 IC(720) 18,35 LM(725) 18,2 MOD(710) 18,06. Όπλο browning 525 με αυλο 18,4 τον οποίο δεν έχω μετρήσει. Από αυτά τα λίγα που γνωρίζω τα τσοκ καταρχήν δεν αντιστοιχούν οι διαστάσεις τους με την μέτρηση που κάνω εγώ κ δεύτερον είναι όλα πιο ανοιχτά από αυτό που αναγράφουν σωστά;Φυσικά αυτά εάν ο αυλός είναι 18,4 .
Ω ρε φίλε μου πρωί πρωί που μπλέξαμε.ημαρτον Παναγία μου
Κοίταξε την τώρα καλά γιατί θα κάνεις 6 μήνες να την ξαναδείς!Ω ρε φίλε μου πρωί πρωί που μπλέξαμε.ημαρτον Παναγία μου
Για σένα τα βάζω αυτά για να δακριζουν οι τσιμουχες σού...Ω ρε φίλε μου πρωί πρωί που μπλέξαμε.ημαρτον Παναγία μου
Ότι πιο αντικειμενικο το σχόλιο σου
Εγώ είδα εξαιρετικά πράγματα από το mod...Ότι πιο αντικειμενικο το σχόλιο σου
Πριν πάρω το kicks έψαξα στην σελίδα τους να δω τα μέτρα που έδιναν για κάθε σύσφιξη
Μου φάνηκαν λίγο υπερβολικά αρχικά αλλά στην πράξη βλέπω ότι όντως το mod τις έχει τις 50-53 γιαρδες που "ταζουν"
Εσύ τι λες;;
Κάνουν φαντεζί σκοτωματα μακριά, για καταγραφή σε κάμερα. Καλό χέρι να έχεις. Ακόμα και με τα ανοιχτά τους τσοκαρισματα όμως παιρνεις πουλια μακριά..Ότι πιο αντικειμενικο το σχόλιο σου
Πριν πάρω το kicks έψαξα στην σελίδα τους να δω τα μέτρα που έδιναν για κάθε σύσφιξη
Μου φάνηκαν λίγο υπερβολικά αρχικά αλλά στην πράξη βλέπω ότι όντως το mod τις έχει τις 50-53 γιαρδες που "ταζουν"
Εσύ τι λες;;
Ξέχασα να γράψω ότι ήθελα ένα ακόμα σκαγακι στην τσίχλα μετά τα 35 μέτρα...Εγώ είδα εξαιρετικά πράγματα από το mod...
Το πήρα λίγο δύσπιστος γιατί ήθελα απλώς να βάζει ένα σκαγακι παραπάνω στην τσίχλα σε σχέση με τα 4 άστρα που κυνηγάω σχεδόν μόνιμα στη μαξους κ το έκανε κ με το παραπάνω...
Από το πρώτο κυνήγι κατάλαβα γιατί λατρεύω αυτά τα τσοκ...
Τα έχει τα μέτρα ναι...