Μήπως ήθελες να πεις κάπου άλλο ένα τσαγάκι?Ξέχασα να γράψω ότι ήθελα ένα ακόμα σκαγακι στην τσίχλα μετά τα 35 μέτρα...
Μήπως ήθελες να πεις κάπου άλλο ένα τσαγάκι?Ξέχασα να γράψω ότι ήθελα ένα ακόμα σκαγακι στην τσίχλα μετά τα 35 μέτρα...
Τσαγακι ο Ζορό ο παίζω τον ντουμπλε ανάποδα?οφου ντροπηηηηηηη.πιπερι στο στόμαΜήπως ήθελες να πεις κάπου άλλο ένα τσαγάκι?
Σου περνη μέτρα ετοιμάσουΤσαγακι ο Ζορό ο παίζω τον ντουμπλε ανάποδα?οφου ντροπηηηηηηη.πιπερι στο στόμα
Για σένα υπάρχει μια μ2 ξεφτισμενη κ ταλαιπωρημένη με ξεχειλωμενο αορτηρα που σε περιμένει οπότε θές...Τσαγακι ο Ζορό ο παίζω τον ντουμπλε ανάποδα?οφου ντροπηηηηηηη.πιπερι στο στόμα
Και εγώ το ίδιο ήθελα και ενω κοντά δεν μου φαίνεται αρκετά πιο σφιχτό απ το optima 4αρι που ειχα, μετα τα 30-35 μετρα δεν υπάρχει καμια επαφή...Εγώ είδα εξαιρετικά πράγματα από το mod...
Το πήρα λίγο δύσπιστος γιατί ήθελα απλώς να βάζει ένα σκαγακι παραπάνω στην τσίχλα σε σχέση με τα 4 άστρα που κυνηγάω σχεδόν μόνιμα στη μαξους κ το έκανε κ με το παραπάνω...
Από το πρώτο κυνήγι κατάλαβα γιατί λατρεύω αυτά τα τσοκ...
Τα έχει τα μέτρα ναι...
Αρι το L mod έχεις στην μαξουσΓια σένα υπάρχει μια μ2 ξεφτισμενη κ ταλαιπωρημένη με ξεχειλωμενο αορτηρα που σε περιμένει οπότε θές...
αντί να πιάσεις το τζοκερ επεσες σε καλη κανη απο benelli και το εχεις κανει θεμα !Για σένα υπάρχει μια μ2 ξεφτισμενη κ ταλαιπωρημένη με ξεχειλωμενο αορτηρα που σε περιμένει οπότε θές...
Εεεε,μπορεί να έγινε καλή ....πιο μετά...αντί να πιάσεις το τζοκερ επεσες σε καλη κανη απο benelli και το εχεις κανει θεμα !
Πολλοί εμείς του Καρτερού εχουμε κοννο κανεσ
πραγματικά δίνει αυτό το κάτι παραπάνω....ταίριαξε πολύ καλά στο 391!!!
View attachment 86463
Τι αυλό έχει το συγκεκριμένο όπλο????πραγματικά δίνει αυτό το κάτι παραπάνω....ταίριαξε πολύ καλά στο 391!!!
View attachment 86463
Νοτη εννοεις τα crio plus?Είχε γράψει παλιότερα κάποιος συνάδελφος εδώ αν θυμάμαι καλά ότι τα crio choke βιδώσουν κανονικά σε σπείρωμα μομπιλ και προεξέχουν της κανης ισχύει;
Όντως βιδώνουν κανονικά... χρησιμοποιούσα της rafaello μου στην 390!!!!Ναι Βαγγέλη σωστά λάθος διατύπωση...crioplus
Χωρίς να χεις θέματα φαντάζομαι;Όντως βιδώνουν κανονικά... χρησιμοποιούσα της rafaello μου στην 390!!!!
Κανένα θέμα... τώρα από απόδοση δεν έκανα σύγκριση με τα mobile!!! Ένα τρίμηνο την κυνήγησα στη φάσσα σε μία χρονιά που δεν βρήκα πουλιά και ένα απογευματινό τσίχλας και μετά έφυγε για Κρήτη!!!Χωρίς να χεις θέματα φαντάζομαι;
Από αποδοση;
Ευχαριστώ φίλε μουΚανένα θέμα... τώρα από απόδοση δεν έκανα σύγκριση με τα mobile!!! Ένα τρίμηνο την κυνήγησα στη φάσσα σε μία χρονιά που δεν βρήκα πουλιά και ένα απογευματινό τσίχλας και μετά έφυγε για Κρήτη!!!
Καλημερα Σπυρο τι διαφορα μπορει να εχει η καννη του Αρη απο τις αλλες καννες τις βενελλι? Το μυστικο φιλε κρυβεται στον ωμο του Αρη ,οτι οπλο και να του δωσεις θα κανει δουλεια .Εχει ο ανθρωπος σκοπευτικη παιδια ,ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστεαντί να πιάσεις το τζοκερ επεσες σε καλη κανη απο benelli και το εχεις κανει θεμα !