Vfm τι σημαίνει;Τσόκ vfm είναι τα gemini. Καλοκατασκευασμένα με καθαρά σπειρώματα και καλή λείανση. Μη ρωτάτε άλλα για απόδοση κλπ, δεν ξέρω να απαντήσω
Vfm τι σημαίνει;Τσόκ vfm είναι τα gemini. Καλοκατασκευασμένα με καθαρά σπειρώματα και καλή λείανση. Μη ρωτάτε άλλα για απόδοση κλπ, δεν ξέρω να απαντήσω
Vara file monotoyfekiaVfm τι σημαίνει;
Καλύτερη σχέση τιμής προς ποιότητα.Vfm τι σημαίνει;
Αυτό δεν μου τεριαζει εμενα 3αρα κοψοφτεροVara file monotoyfekia
value for moneyVfm τι σημαίνει;
ΣωστόςΚαλύτερη σχέση τιμής προς ποιότητα.
Σεν μπορώ να καταλάβω την έκανα screenshot και ανέβηκε κανονικά Ε η φωτο δεν ανεβαίνει με τίποτα με έχει σκάσειΒαλε και τις δοκιμές με τον κώνο τώρα που έμαθες να βάζεις φωτογραφίες
Αστα σάπιαΣεν μπορώ να καταλάβω την έκανα screenshot και ανέβηκε κανονικά Ε η φωτο δεν ανεβαίνει με τίποτα με έχει σκάσει
Καλησπέρα φίλε μου, εγώ σε sx4 σαν το δικό της το 2 είναι μόνο που έχει ποιο "καθαρά" σκοτώματα!Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το mid range της ανακόντα σε winchester; Αν ναι παρακαλώ να μου πει εντυπώσεις
το εχω για την sx3. Βγάζει καλές τουφεκιες με ωραια κατανομη.Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το mid range της ανακόντα σε winchester; Αν ναι παρακαλώ να μου πει εντυπώσεις
Φτιάξε κάνα φυσιγγι παιδάκι μου!Η ετσει???.πιο είναι καλητερο???
Αυτό ενοητε.απλος θελο εκτόνωση από εκεί μην μουρθει κανένα κλείστρο στο κουτελοΦτιάξε κάνα φυσιγγι παιδάκι μου!
Μαλλον ετσι, γιατι στη πρωτη φωτο οι τρυπες ειναι κοντα στο σπειρωμα και πρεπει να προσεξεις μη του κανεις ζημια.Το αλλο ερωτημα ειναι οι τρυπες καθετα στο τσοκ ή με κλιση.
Αυτο σκεφτηκα και 'γω, γι'αυτο και το ερωτημα πως να γινουν οι τρυπες.Η πίεση στην άκρη της κάνης έχει μειωθεί δραματικά!
Καμιά σχέση με τις μέγιστες τιμές στη θαλαμη και στα πρώτα εκατοστά του αυλού!
Άρα Γιάννο "εκτόνωση" πίεσης από τις τρύπες,για να μη σου έρθει το κλείστρο στη κουτέλα... δε παίζει!
Στη θεωρία του porting,είναι λίγες και κυρίως είναι γύρω γύρω (όχι μόνο πάνω όπως στο porting),οπότε ούτε αναπήδηση ιδιαίτερα θα μειώσεις!
Το μόνο που θα κερδίσεις είναι ένα μικρό- μεγάλο (αναλόγως) φρενάρισμα του συγκεντρωτήρα ώστε να εμβολίζει λιγότερο τα σκάγια στην έξοδο!
Εγώ θα κόπιαρα ένα φρένου... Τρύπες δηλαδή, με φορά "κόντρα" στη κίνηση των σκαγιων!
Μιλάμε όμως για μηχανουργική δουλειά,σε φρεζοδράπανο,με διαιρέτη για να μοιράσεις ίσα τις τρύπες!