Για ρίξε μια ματιά μην περνάει λάδια στο ψυγείο...Δακρυσαν κ οι τσιμουχες
Για ρίξε μια ματιά μην περνάει λάδια στο ψυγείο...Δακρυσαν κ οι τσιμουχες
Είσαι μεγάλος καριόληςΔακρυσαν κ οι τσιμουχες
Απευθείας δόκιμη στα υδρόβια βλέπω φίλε. Καλά είναι οι διακοπές γυρνα να παμε να το ρίξουμεΗ δοκιμή έγινε το τσοκ ήταν εξαιρετικό εδώ είναι και το αποτέλεσμα View attachment 89577
Την Κυριακή γυρνάω από τον πρώτο γύρο διακοπών οπότε θα κανονίσουμα να πάμε μέχρι της 17 που θα ξαναφύγωΑπευθείας δόκιμη στα υδρόβια βλέπω φίλε. Καλά είναι οι διακοπές γυρνα να παμε να το ρίξουμε
Κι εγώ Κυριακή επιστρέφω.θα μιλήσουμε.Την Κυριακή γυρνάω από τον πρώτο γύρο διακοπών οπότε θα κανονίσουμα να πάμε μέχρι της 17 που θα ξαναφύγω
Μονο Μαλακασα πλεον το Σχιστο κανει διακοπεςΚι εγώ Κυριακή επιστρέφω.θα μιλήσουμε.
Victory με κλειστά τα μάτια.( F. ,IC)Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να αλλαξω τα τσοκ στο beretta ultra light με σκοπο να βελτιωθει βλητικα και ειμαι μεταξυ beretta victory και briley mobile με την αγορα ενος lf &ενος lm. Εχει καποιος εμπειρια απο τα συγκεκριμενα;
Δεν ξέρω αν δουλεύει και ο ΑσπρόπυργοςΜονο Μαλακασα πλεον το Σχιστο κανει διακοπες
Την προηγούμενη εβδομάδα δούλευε, πάρε τηλέφωνο.Δεν ξέρω αν δουλεύει και ο Ασπρόπυργος
Σημερινή δοκιμή με BRAIN TM 30+ μέτρα με Α1- 32γρ κατόπιν με το πέρας ακολούθησαν και τρεις τσιχλιτσες που επιβεβαίωσαν τα ανωτέρω
[/IMG][/IMG]
εχουν μια κακή σχεση με τη δουλειά αυτοι δυστυχωςΤην προηγούμενη εβδομάδα δούλευε, πάρε τηλέφωνο.
Γτ δεν το πουλάνε το μαγαζί;εχουν μια κακή σχεση με τη δουλειά αυτοι δυστυχως
Ευχαριστω πολυ.Victory με κλειστά τα μάτια.( F. ,IC)
Λάθος έχουν γράψει SEZAR ... Πάνω στα τσοκάκια γράφει SEZER !!! ... Τούρκικα είναι ???View attachment 89704Τι ρόλο παίζουν αυτά τα τσοκακια τα έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει τι αποδοση έχουν;
δινετε τσαμπα λεφτα,εγω τις τσιχλες τις πιανω με αποχη,σαν τις πεταλουδιτσες.Η δοκιμή έγινε το τσοκ ήταν εξαιρετικό εδώ είναι και το αποτέλεσμα View attachment 89577
Δεν γνωρίζω τι είναι για αυτό ρωτάωΛάθος έχουν γράψει SEZAR ... Πάνω στα τσοκάκια γράφει SEZER !!! ... Τούρκικα είναι ???