Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πες πρώτα αν οι δύο τουφεκιές τέμνονται κ μετά μιλάμε....ότι στρεσαρει πιο πολύ τα σκάγια θα εμπλουτίσει την ουρά του νέφους(παραμορφωμένα) ,άτρακτο ....η μάλλινη στον 18.8 θα έχει μικρότερη άτρακτο ,στον 18.2 μεγαλύτερη....αυτά που γράφει ο Βασίλης δεν σου αρέσουν κ ζητάς τη δική μου άποψη❓
μια ερωτηση κανουμε για να μαθουμε και εμεις!

να σε ρωτησω ρε φιλος ,η ατρακτος ειναι ιδια απο ενα φυσιγγι με συγκεντρωτηρα και με ενα με μαλινη ταπα?
Συγνώμη που επεμβαίνω...... Νομίζω ότι στη μάλλινη τάπα έχουμε μικρότερη σε μήκος άτρακτο γιατί έχουμε και πιο κοντή κολώνα σκαγιων στο φυσίγγι μας . Πάντα στο ίδιο βάρος γόμωσης......

Συγνώμη που επεμβαίνω...... Νομίζω ότι στη μάλλινη τάπα έχουμε μικρότερη σε μήκος άτρακτο γιατί έχουμε και πιο κοντή κολώνα σκαγιων στο φυσίγγι μας . Πάντα στο ίδιο βάρος γόμωσης......
Κ ανάλογα τον αυλό‼️

Πονοκέφαλος τα τσοκ και ευτυχώς δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα γιατί θα είχα πληρώσει την αξία ενός όπλου σε τσοκ με την τρέλα που κουβαλάω κι εγώ. Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα έσω έξω για να το ξεβιδωνω με το χέρι στον καθαρισμό αλλά άσε καλύτερα, τώρα που το σκέφτομαι γιατί έτσι και την ψωνίσω θα πρέπει να έρθει σπίτι ο Σόιμπλε να μου τα πάρει όλα να ηρεμήσω .yel.

Πονοκέφαλος τα τσοκ και ευτυχώς δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα γιατί θα είχα πληρώσει την αξία ενός όπλου σε τσοκ με την τρέλα που κουβαλάω κι εγώ. Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα έσω έξω για να το ξεβιδωνω με το χέρι στον καθαρισμό αλλά άσε καλύτερα, τώρα που το σκέφτομαι γιατί έτσι και την ψωνίσω θα πρέπει να έρθει σπίτι ο Σόιμπλε να μου τα πάρει όλα να ηρεμήσω .yel.
πηγαινε παρε να κανεις την δουλεια σου.

Συνεχίζετε να ασχολείστε με την άτρακτο που έχει ελάχιστη σημασία ... :)

Ούτε η μαλλινόταπα ούτε ο αυλός καθορίζει την άτρακτο απ ευθείας.

Οι παραμορφώσεις των σκαγιών, οι διαφορετικές διάμετροι σκαγιών στο ίδιο φυσίγγι, το πόσο αργά αποχωρίζονται τα σκάγια στην αρχή καθορίζουν το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η άτρακτος.

Τα έχω γράψει στην αρχή.

Συνεχίζετε να ασχολείστε με την άτρακτο που έχει ελάχιστη σημασία ... :)

Ούτε η μαλλινόταπα ούτε ο αυλός καθορίζει την άτρακτο απ ευθείας.

Οι παραμορφώσεις των σκαγιών, οι διαφορετικές διάμετροι σκαγιών στο ίδιο φυσίγγι, το πόσο αργά αποχωρίζονται τα σκάγια στην αρχή καθορίζουν το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η άτρακτος.

Τα έχω γράψει στην αρχή.
Το θέμα άτρακτος αγγίζει σε σημασία αυτή της μικρής τσαπους‼️εν σύγκριση με τσαπου τσοντας‼️καμία πορνστάρ έχουμε στην παρέα❓

Παλικάρια μην είστε δογματικοί και κολλημένοι κάποιοι. Εδώ είμαστε για να συζητάμε, να αναλύουμε και να μαθαίνουμε πράγματα. Παρατηρώ μια ένταση στα γραπτά κάποιων αλλά δεν υπάρχει λόγος. Πριν λίγα χρόνια αν έλεγε ένας ότι ο άνθρωπος μπορεί να πετάξει, θα τον έκαιγαν στην πυρά αλλά τώρα πάμε και στο διάστημα. Ο άνθρωπος εξελίσεται και πολλά πράγματα που ήξερε τα καταρρίπτει.

Παλικάρια μην είστε δογματικοί και κολλημένοι κάποιοι. Εδώ είμαστε για να συζητάμε, να αναλύουμε και να μαθαίνουμε πράγματα. Παρατηρώ μια ένταση στα γραπτά κάποιων αλλά δεν υπάρχει λόγος. Πριν λίγα χρόνια αν έλεγε ένας ότι ο άνθρωπος μπορεί να πετάξει, θα τον έκαιγαν στην πυρά αλλά τώρα πάμε και στο διάστημα. Ο άνθρωπος εξελίσεται και πολλά πράγματα που ήξερε τα καταρρίπτει.
Απ' την πολύ εξέλιξη....ξαναγυρίσαμε στη φλατ ερθ....για το φεγγάρι μη βαειζ κι στοίχμα....η πρώτη μετάδοση προσελήνωσης ήταν δια χειρός stanley Kubrick ‼️

Απ' την πολύ εξέλιξη....ξαναγυρίσαμε στη φλατ ερθ....για το φεγγάρι μη βαειζ κι στοίχμα....η πρώτη μετάδοση προσελήνωσης ήταν δια χειρός stanley Kubrick ‼️
Εσύ σταμάτα να γράφεις Καρδιτσιώτικα γιατί μας βγάζεις τα μάτια κάθε φορά. o_O

Αν καποιος συναδελφος εχει τσοκακια Beretta optima HP και παχυμετρο αν μπορουσε να μετρησει απο τη φουστα του τσοκ μεχρι εκει που αρχιζει το σπειρωμα(απο την κατω μερια).Η μετρηση γινεται για να δω αν ταιριαζουν σε mobile και σε plus.Π.χ. τα crio plus βιδωνουν σε mobile απλως εξεχουν 2cm απο το στομιο της καννης το αντιστροφο δεν γινεται γιατι μενουν ακαλυπτα 2cm απο το εσωτερικο της καννης το σπειρωμα ομως ειναι ιδιο οπως πιστευω και τα HP εχουν ιδιο σπειρωμα απλως λιγο πιο μακρυ απο την πανω μερια ομως που δεν μας πειραζει αφου η κατω μερια(η φουστα) ειναι που θα φιλησει στην εσοχη της καννης...

Αν καποιος συναδελφος εχει τσοκακια Beretta optima HP και παχυμετρο αν μπορουσε να μετρησει απο τη φουστα του τσοκ μεχρι εκει που αρχιζει το σπειρωμα(απο την κατω μερια).Η μετρηση γινεται για να δω αν ταιριαζουν σε mobile και σε plus.Π.χ. τα crio plus βιδωνουν σε mobile απλως εξεχουν 2cm απο το στομιο της καννης το αντιστροφο δεν γινεται γιατι μενουν ακαλυπτα 2cm απο το εσωτερικο της καννης το σπειρωμα ομως ειναι ιδιο οπως πιστευω και τα HP εχουν ιδιο σπειρωμα απλως λιγο πιο μακρυ απο την πανω μερια ομως που δεν μας πειραζει αφου η κατω μερια(η φουστα) ειναι που θα φιλησει στην εσοχη της καννης...
IMG_20220901_205832.jpg
Αυτά θές να δουμε;

Πάνο τα kicks smoke σε κατανομή δεν θα είναι κάπου ανώτερα από αυτά που έχεις. Θα είναι όμως σίγουρα ανώτερο στα σκότωματα του. Δλδ εκεί που με άλλα θα πέσει το πουλί τραυματισμενο ή κρατώντας λίγο φτερό στις οριακές αποστάσεις με το kicks θα είναι σαν να χτύπησε σε τοίχο. Με λίγα λόγια θ ξεχάσεις τα τραυματισμενα. Είτε θα το πάρεις θεαματικά είτε θα φύγει. Βεβαία σκοπευτικα είναι πιο δύσκολο από τα συμβατικά τσοκ γιατί δεν έχει ουρά.
Φίλε καλησπερα και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Λόγο δουλειάς δεν μπαίνω πολυ τώρα. Έχεις απολύτω δίκιο. Ακριβώς όπως το λες. Βγηκα 3 φορές έξω για φασσα.οτι πουλι πειρα έπεσε ξέρω. Είχε τελειώσει στον αέρα. Δυσκολο τσοκ αλλά ότι πειρα άξιζε κάι με το παραπανω. Όσο για την απόσταση η κατανομή του πραγματικα στα μέτρα που εριξα δεν υπαρχει και λέω δεν υπάρχει γιατί το δοκίμασα και σε σταθερό στόχο. Έχει πολυ δυναμη στα σκάγια. Σε ευχαριστώ πολυ για το μην σου. Καλη σεζόν σε όλους και να ήμαστε όλοι καλά.

Φίλος θέλει τα

Trulock Boar Blaster
Trulock Deerstroyer

Ξέρει κανένας που θα τα βρει Ελλαδα ή τέλος πάντων από που να τα αγοράσει ;

Από απόδοση δεν ξέρω τι κάνουν αλλά πάντως έχουν θανατηφόρα ονόματα :)

Back