Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ρε ασε τα ψωφια !! εχασα μια ωρα απο τη ζωη μου να μετραω τριπουλες στα χαρτια ,για να δω οτι εκει στην μπρεντα ειναι για τον που@@ο παλικαρια και βγαζουν οτι ναναι τσοκ .hair. .hair. κι'ολλα αυτα γιατι μας εχεις γανωσει το μυαλο οτι ολλα ειναι ιδια .yelling..yelling..yelling.
Μέτρα στόμια.

Μηπως έχουν πολλές μολυβδωσεις κάννη κ τσοκ;
Τι δουλεια εχουν οι μολυβδωσεις !! Ασε που ειναι αχρησιμοποιητα τα 2* ασε που μολυβδωσεις 30 χρονια καθαριζω τουφεκια μολυβδωσεις δεν εχουν ποτε τα τουφεκια μου , το τουφεκι ειναι 3 μηνων και εχει καθαριστει 6-7 φορες μεχρι τωρα

Στα χοντρα ριχνουν καλουτσικα ,οχι καλα !! Αλλα και εκει πολυ πιο χαλια απο τα μπαικαλ !!!
Δεν νομίζω να είναι θέμα των τσοκ.
Κάτι δεν πάει καλά στην κάννη.
Το μαμα 2 είναι λες κ ρίχνεις διασπορας αλλά κ το τζεμινι 2 έχει εικόνα 3 άστρα προς 4

Στα χοντρα ριχνουν καλουτσικα ,οχι καλα !! Αλλα και εκει πολυ πιο χαλια απο τα μπαικαλ !!!
Να παίξεις λιγάκι με τις γομώσεις, βύσματα.
Δεν μπορεί να μην καταφέρεις να βγάλεις καλή τουφεκιά.
Μην παίρνεις φυσίγγι που έχεις στήσει για το baikal και περιμένεις να πάει το ίδιο καλά με όλα τα όπλα.
Ή ήταν εμπορικά;
Όλα τα τσοκ πάνε ανοιχτά ή μόνο τα 2*;
Η τουφεκιά με το gemini είναι παρόμοια με του baikal ;

Να παίξεις λιγάκι με τις γομώσεις, βύσματα.
Δεν μπορεί να μην καταφέρεις να βγάλεις καλή τουφεκιά.
Μην παίρνεις φυσίγγι που έχεις στήσει για το baikal και περιμένεις να πάει το ίδιο καλά με όλα τα όπλα.
Ή ήταν εμπορικά;
Όλα τα τσοκ πάνε ανοιχτά ή μόνο τα 2*;
Η τουφεκιά με το gemini είναι παρόμοια με του baikal ;
Η τουφεκια του gemini ειναι σαν την τουφεκια του μπαικαλ με 3* μαμα και lm carlson αυτο εψαχνα !! Τα μαμα ειναι ολλα για τ'αναθεμα της μπρεντα ,το κολπο ποιο ειναι ξερεις; Με τα μπαικαλ οοοοτι εφτιαχνα σκοτωνε !! Δεν εχω ριξει ΚΑΝΕΝΑ φυσιγγι και να πω οτι δεν σκοτωνει γι'αυτο λεω οτι και αμμοχαλικο να ριξεις θα σκοτωσει ,και το lm που πηρα το καρλσον με εσωσε στις μπεκατσες με 3αρι μαμα μια φορα ερηξα 5 φυσιγγια σε μια και πηρε 3 σκαγια !!

Last edited:
Μην τον αγχώνεις βρε τον άνθρωπο ...
Τι να έχει η κάνη ;;;
Δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο.
Να βοηθήσω θέλω κ ψάχνω τι μπορεί να φταίει, άσε που δεν νομίζω να αγχώνεται.
Αν αγχώνεται για μια κάννη τι να πω κ εγώ που συνεχώς μετράω φόλες η μια μετά την άλλη;
Δεν γίνεται το 2 στα 30 μέτρα να δίνει τέτοιες τουφεκιες. Ίσως να είναι τελείως ακατάλληλο κ το φυσίγγι.
Αν δεν φταίει το φυσίγγι τότε πάμε στην κάννη. Τι άλλο;;

Δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο.
Να βοηθήσω θέλω κ ψάχνω τι μπορεί να φταίει, άσε που δεν νομίζω να αγχώνεται.
Αν αγχώνεται για μια κάννη τι να πω κ εγώ που συνεχώς μετράω φόλες η μια μετά την άλλη;
Δεν γίνεται το 2 στα 30 μέτρα να δίνει τέτοιες τουφεκιες. Ίσως να είναι τελείως ακατάλληλο κ το φυσίγγι.
Αν δεν φταίει το φυσίγγι τότε πάμε στην κάννη. Τι άλλο;;
Τα τσοκ Στελιο τι αλλο ;!!!!

Τα τσοκ Στελιο τι αλλο ;!!!!
Να έχουν μεγαλύτερες φούστες τα μαμά ;;;
Τσέκαρέ το και αυτό.
Η διαφορά φαίνεται μεγάλη, πρέπει να υπάρχει λόγος.

Τι να φταίει στο τσοκ ;
Ή η φούστα ή το στόμιο ή η στραβομάρα ή η κατεργασία ...
Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Να έχουν μεγαλύτερες φούστες τα μαμά ;;;
Τσέκαρέ το και αυτό.
Η διαφορά φαίνεται μεγάλη, πρέπει να υπάρχει λόγος.

Τι να φταίει στο τσοκ ;
Ή η φούστα ή το στόμιο ή η στραβομάρα ή η κατεργασία ...
Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Ρε γαμ@@@με τωρα αφου σκοτωνω με αυτα με αυτα θα μεινω τα μαμα στην βαλητσα για αν το πουλησω αργοτερα !!!

Back