Βγαίνουν όλα ένα βαθμό σύσφιξης πιο κλειστά!Σε τι δεν πάει καλα;;
Έξτρα φουλ έως 1/8 έχεις,με βάση τις μετρήσεις.
Βγαίνουν όλα ένα βαθμό σύσφιξης πιο κλειστά!Σε τι δεν πάει καλα;;
Ετσι το μέτρησα πως πρέπει να ήταν; ;;Βγαίνουν όλα ένα βαθμό σύσφιξης πιο κλειστά!
Έξτρα φουλ έως 1/8 έχεις,με βάση τις μετρήσεις.
Πώς το τσεκάρουμε αυτό ;Κάτι δεν πάει καλά!
Τσεκαρισε το παχυμετρο.
Πιο σφιχτά σαν συσφιξη ήταν.
Με μπέρδεψεςΠιο σφιχτά σαν συσφιξη ήταν.
18,6-18,00=0,60
18,5-18,00=0,50
Υπάρχουν μετρημένα με ακρίβεια εξαρτήματα που έχουν τα καλά παχυμετρα για περιοδικό έλεγχο.Πώς το τσεκάρουμε αυτό ;
Υπάρχει διαδικασία καλιμπραρίσματος ;
Χρειάζεται να αγοράσουμε κάτι ακριβότερο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο;
Έχω ένα από τα Lidl (φτηνό στα 11-15 € έκανε νομίζω) - χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι;
Ρωτώ γιατί σκοπεύω κι εγώ να μετρήσω με ακρίβεια τα τσόκ που έχω.
Αν το τσοκ ήταν πχ 18,00 τότε σε κάννη 18,60 δίνει σύσφιξη 0,60 δηλ 2*. Σε κάννη 18,5 δίνει σύσφιξη 0,50 δηλαδή 3*.Με μπέρδεψες
Είχα μέτρηση με τον ίδιο τρόπο και του φίλου και ήταν τα τσοκ ποιο ανοιχτά κατά 0.10χιλ από τα δικά μού.Αν το τσοκ ήταν πχ 18,00 τότε σε κάννη 18,60 δίνει σύσφιξη 0,60 δηλ 2* (ανοιχτή) . Σε κάννη 18,5 δίνει σύσφιξη 0,50 δηλαδή 3*.
Τις σιαγονες μην τις βάζεις τόσο μέσα, η σωστή μέτρηση γίνεται από την μέση προς την άκρη. Δες και τις άλλες σιαγονες σε ποιο σημείο είναι λεπτοτερες για να διορθώνουν όσο γίνεται το λάθος λόγω καμπυλότητας που λέει ο έτερος Γιάννης.
Μέτρα πολλές φορές μετακινώντας ελάχιστα τις σιαγώνες και κράτα το πιο μεγάλο νούμερο.Είχα μέτρηση με τον ίδιο τρόπο και του φίλου και ήταν τα τσοκ ποιο ανοιχτά κατά 0.10χιλ από τα δικά μού.
Δεν ξέρω πως είναι το 1/8 1/2 και πως βγαίνει η ακριβής μέτρηση με τον αυλό
Καλα δεν θα αλλάξει κάτι... απλά έτσι τα μέτρησα απλά δεν κατάλαβα πως λένε έχει 18.5 αυλό και το τσοκ έχει 18χιλ αρα είναι 3* σε αυτό το όπλο και στο άλλο είναι 2* με 18.4 αυλόΜέτρα πολλές φορές μετακινώντας ελάχιστα τις σιαγώνες και κράτα το πιο μεγάλο νούμερο.
Μην τις βάζεις τόσο μέσα ούτε την μια περισσότερο και την άλλη λιγότερο.
Βρες δεύτερο παχύμετρο για μεγαλύτερη σιγουριά.
Αυτό που έχει σημασία είναι η σύσφιξη.Καλα δεν θα αλλάξει κάτι... απλά έτσι τα μέτρησα απλά δεν κατάλαβα πως λένε έχει 18.5 αυλό και το τσοκ έχει 18χιλ αρα είναι 3* σε αυτό το όπλο και στο άλλο είναι 2* με 18.4 αυλό
Τσεκάρουμε ζυγαριές και παχυμετρα με μια πολύ απλή και σίγουρη μέθοδος!Πώς το τσεκάρουμε αυτό ;
Υπάρχει διαδικασία καλιμπραρίσματος ;
Χρειάζεται να αγοράσουμε κάτι ακριβότερο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο;
Έχω ένα από τα Lidl (φτηνό στα 11-15 € έκανε νομίζω) - χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι;
Ρωτώ γιατί σκοπεύω κι εγώ να μετρήσω με ακρίβεια τα τσόκ που έχω.
Το δικό της μην πετάς άδικα τα λεφτά σου τα after market στο συγκεκριμένο τουφέκι δεν προσφέρουν τίποτα μόνο ένα χοντρό αλλόκοτο πραγμα να προεξέχει από την κάνηΓια πείτε ιδέα για 2αρι τσοκ σε α400
Για πείτε ιδέα για 2αρι τσοκ σε α400