Τα λέμε χρόνια...Όποιος μπορεί να βρει αυτό το τσοκ κάνει πραγματικά διάφορα... Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα... Δεν δουλεύει το ίδιο καλά με όλους τους συγκέντρωτηρες αλλά έχω δεί διασπορες με απλά φυσίγγια που στα 10 μέτρα άνοιγαν σχεδόν ένα μέτρο.... Πραγματικό τσοκ διασποράς
Η Benelli έχει ειδικότητα στην διασπορά!Όποιος μπορεί να βρει αυτό το τσοκ κάνει πραγματικά διάφορα... Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα... Δεν δουλεύει το ίδιο καλά με όλους τους συγκέντρωτηρες αλλά έχω δεί διασπορες με απλά φυσίγγια που στα 10 μέτρα άνοιγαν σχεδόν ένα μέτρο.... Πραγματικό τσοκ διασποράς
Αν είναι έτσι πως οι εδώ ειδικοί λένε για τις κάννες Beretta φοβερές και τις benelli νεροσωληνες;Η Benelli δεν έχει κατασκευάσει ούτε μία κάννη, παλιά αγόραζε από Saint Etienne, Franchi, τώρα τις παράγει η Beretta, η Benelli μόνο κρυογενη επεξεργασία και φινίρισμα κάνει.
Το πάς φιρί φιρί να βγεί νωρίτερα η ανάσταση φέτοςΑν είναι έτσι πως οι εδώ ειδικοί λένε για τις κάννες Beretta φοβερές και τις benelli νεροσωληνες;
Ψηθηκες Ε?Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος εάν υπάρχει κάποιο κατάστημα σε Ελλάδα ή Ευρώπη πού να εμπορεύεται τα τσοκ muller ενδιαφέρομαι για ένα h2o passing σε crio plus
Το λένε οι σκοπευτέςΑν είναι έτσι πως οι εδώ ειδικοί λένε για τις κάννες Beretta φοβερές και τις benelli νεροσωληνες;
Εμένα η μία από τις 2 benelli που κατέχω, (121 sl80), γράφει Urbino Italy. Η άλλη, (123 sl80), γράφει Saint Etienne.Η Benelli δεν έχει κατασκευάσει ούτε μία κάννη, παλιά αγόραζε από Saint Etienne, Franchi, τώρα τις παράγει η Beretta, η Benelli μόνο κρυογενη επεξεργασία και φινίρισμα κάνει.
Αυτό όντως ισχύει σε όλες τις χρονικές περιόδους λειτουργίας της εταιρείας ; (πρίν και μετά την εξαγορά από την Beretta)Η Benelli δεν έχει κατασκευάσει ούτε μία κάννη, παλιά αγόραζε από Saint Etienne, Franchi, τώρα τις παράγει η Beretta, η Benelli μόνο κρυογενη επεξεργασία και φινίρισμα κάνει.
Και η rafaello 123 που έχω Urbino Italy γράφειΕμένα η μία από τις 2 benelli που κατέχω, (121 sl80), γράφει Urbino Italy. Η άλλη, (123 sl80), γράφει Saint Etienne.
Σαν παιδί και εγώ....πλησιάζουν και τα γενέθλια μου...Ψηθηκες Ε?
Ω, ρε QUO VADIMUS???Το πάς φιρί φιρί να βγεί νωρίτερα η ανάσταση φέτος
Έχει βγάλει ραβδωτο η benelli;Καλό είναι και το ραβδωτό της μπενελι φωτό δική μου το τσοκ φίλου.Βρηκα και τη δεύτερη
Έχει πιο βαθιές αυλακώσεις και πιο κλειστό βήμα, όπως και το αντίστοιχο της fabarm. Ένας φίλος μου έδωσε να δοκιμάσω και ένα ακόμη που και αυτό έχει έντονη ράβδωση και πιο κλειστό βήμα. Αλλά όλα αυτά τα τσοκ το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ.... είναι για δίκανο για να έχεις επιλογή.....αν η μπεκάτσα βγει στα 25 μέτρα και απομακρύνεται καληνύχτα ......στην καραμπίνα όσο και να παίξεις με τα φυσίγγια αν μπροστά έχεις ραβδωτό τσοκ ρίχνεις μέχρι τα 25-28 μέτρα βαριά.Όπως τα λές Στέλιο... Θυμάμαι τότε , γιατί έχουν περάσει κάνα 4 χρόνια ότι μου φαινόταν ότι είχε πιο βαθιές κ πιο στενές αυλακώσεις με μεγαλύτερη κλίση από το briley... Μπορεί κ να κάνω λάθος γιατί δεν τα είχα κ τα δυο δίπλα δίπλα ( το briley το είχα κυνηγήσει πριν 10-12 χρόνια)...
Πάντως έκανε πραγματικη δουλειά ειδικά σε σχέση με το briley...
Δεν το φέρνει ο Κύργιας..... και στο 828 beccacia είναι στάνταρ.....σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός από την Ελλάδα....Έχει βγάλει ραβδωτο η benelli;