Mafia Calabria
Moderator
Βρες κάνα πετεινόΕγω δεν κανω τετοιες βολες γιατι δεν βρησκω φασιανους προχειρους
Βρες κάνα πετεινόΕγω δεν κανω τετοιες βολες γιατι δεν βρησκω φασιανους προχειρους
Να ήμουν σε ένα τέτοιο σκηνικόΤο συζητούσα καιρό με 2 φίλους. Οκτ μήνα με νότια στις φάσσες και τα πουλιά να μπαίνουν γυριστα στα 20 25 μέτρα πάντως από το κεφαλι μας. 7 άτομα στα καρτερία καθυσμενοι στα καρεκλακια. 7 άτομα ,7 διαφορετικά όπλα και τσοκ,πάνω από 10 διαφορετικά φυσίγγια , 1000 διαφορετικές επομισεις σε κάθε ντου που κάναν τα πουλιά. Ο παράγοντας λαθος σήκωμα,λαθος επομηση... δεν πάρθηκαν καν υπόψη. Πουλιά...άντε γεια
Θα μας εκτελούσες;;;Να ήμουν σε ένα τέτοιο σκηνικό
Νταξει ο άνθρωπος αναφέρει κάποια στάνταρ για να βοηθήσει. Οι περισσότερες επομισεις γίνονται όπως η πρώτη λαθεμένη που έδειξε. Ανάσκελα ε...;Αναλυσεις των αναλυσεων Μαριε που για μενα δεν ειναι σημαντικες...εχω παρει πολλες φασσες καθισμενος σε πετρα αλλα και κατω στο χωμα ακομα και με τεντωμενα τα ποδια οπως κανουμε διατασεις...
Δεν γινεται παντως οταν εισαι ποσες ωρες καρτερι να εχεις το οπλο μονιμα στα χερια ετοιμος να επωμισεις...εγω συνηθως το ακουμπαω σε καποιο πουρναρι διπλα μου η το εχω ξαπλα στα ποδια μου και οταν δω κατι το παιρνω και επωμιζω.
Το πιο σημαντικο απο ολα ειναι η σωστη επωμιση και προπαντως αν εισαι καθιστος να μη σηκωσεις το κεφαλι απ το κοντακι!
Εσάς γιατί ;Θα μας εκτελούσες;;;
Θα σας πεταγε δυναμιτακια, μαλλον τα μεγαλα που κανουν σαν φουρνελα....Θα μας εκτελούσες;;;
Εσάς γιατί ;
Μόνο κέρδος θα έχεις Λευτέρη .......Παιδιά καλησπέρα ! Εχθές έκανα ένα μάθημα στο σκοπευτήριο και πραγματικά πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη κίνηση που έχω κάνει για τον εαυτό μου ,ενθουσιάστηκα πραγματικά με το αποτέλεσμα και με αυτά που κατανόησα πάνω στο θέμα της σκόπευσης μέσα σε 1,5 ώρα .Όσα παιδιά έχουν όρεξη και θέλουν να αυτό βελτιωθούν άσχετα με το πόσο καλά ρίχνουν τους λέω ότι αξίζει πραγματικά να κάνουν μαθηματα έχουν μόνο να κερδίσουν .
Οσες φορες εχω δοκιμασει βολες απο καρεκλακι εχω παρει μη σας πω τι. Και μπορει καρεκλακι να μην εχω, αλλα στα καρτερια στανταρ μπορεις να φτιαξεις καθισμα απο πετρες που σε μας τουλαχιστον ειναι περισσοτερες απο το χωμα. Παρολα αυτα, δε μπορω να κανω βολη ετσι, ειδικα τραβερσες με τιποτα.
Ποτε δε με βολεψε Γιωργο, με τιποτα.