Εάν μακρύνετε τα πόδια στο καρεκλάκι έτσι ώστε όταν κάθεστε , η γωνία που σχηματίζετε στα γόνατα να είναι περίπου 120 μοίρες ή και μεγαλύτερη , θα δείτε ότι είναι ευκολότερο να σηκωθείτε όρθιοι ακόμα και να τουφεκίσετε από αυτή τη στάση .
όσο μεγαλώνει το καρεκλάκι , τόσο πιό δύσχρηστο είναι.
ειδικά άμα είσαι τύπος νευρασθενικός σαν και εμένα , που συνέχεια αλλάζει θέσεις . ( και που τις πιό πολλές τρώει φόλα , γιατί τελικά τα πουλιά περνάνε εκεί που καθόταν πριν )
Εγώ λόγο ύψους δεν πάω στο κυνήγι χωρίς καρεκλάκι!
Αν είμαι όρθιος φαίνομαι από παντού!
Εγώ λόγο ύψους δεν πάω στο κυνήγι χωρίς καρεκλάκι!
που εισαι εση ρε παλιοπαιδωωωωω θα παμε για καμια τουφεκια στο δρακοντιο;;;thinkΕγώ λόγο ύψους δεν πάω στο κυνήγι χωρίς καρεκλάκι!
που εισαι εση ρε παλιοπαιδωωωωω θα παμε για καμια τουφεκια στο δρακοντιο;;;think
εγω την τεταρτη ημουνα με τον φιλο kostas bak στα καλα δεντραααα καναμε της πουλεσμας αλα τρελοαεραςςςςς εκη φενωνται τα καλα τουφεκιαααααthinkΥΓ θα μηλησουμε στο τηλ οκ οκΚυριακή θα ανέβω Σάκαρε!
Κατά της 11 θα είμαι επάνω.
Είπες τη λέξη κλειδί,στο σημείο που σταματαει!!!!Ανέκαθεν με δυσκόλευε η τουφεκιά στο σκοπευτήριο του ''φασιανού'' αλλά και όταν για παράδειγμα στο κυνήγι μου πετούσαν μπουκαλάκι του νερού για σκοποβολή...
Αναφέρομαι δηλαδή σε στόχους που φεύγουν κάθετα προς τα επάνω.
Η καλύτερη μέθοδος κατά την γνώμη σας ποια είναι για να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο στόχο;
Να τουφεκίσουμε στο πικ του στόχου δηλαδή στο σημείο που σταματάει στον αέρα ή στην κάθοδο του προς το έδαφος;
Τρελαίνομαι όταν στην πούλα τα πάω πολύ καλά και κολλάω σε αυτό το πιατάκι και μου χαλάει την διάθεση!
αλλά και όταν για παράδειγμα στο κυνήγι μου πετούσαν μπουκαλάκι του νερού για σκοποβολή...
Το εχω κανει μια φορα σε..πορτοκαλια.....Να τουφεκίσουμε στο πικ του στόχου δηλαδή στο σημείο που σταματάει στον αέρα ή στην κάθοδο του προς το έδαφος;
Ανέκαθεν με δυσκόλευε η τουφεκιά στο σκοπευτήριο του ''φασιανού'' αλλά και όταν για παράδειγμα στο κυνήγι μου πετούσαν μπουκαλάκι του νερού για σκοποβολή...
Η καλύτερη μέθοδος κατά την γνώμη σας ποια είναι για να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο στόχο;
Να τουφεκίσουμε στο πικ του στόχου δηλαδή στο σημείο που σταματάει στον αέρα ή στην κάθοδο του προς το έδαφος;
Τρελαίνομαι όταν στην πούλα τα πάω πολύ καλά και κολλάω σε αυτό το πιατάκι και μου χαλάει την διάθεση!
Ανέκαθεν με δυσκόλευε η τουφεκιά στο σκοπευτήριο του ''φασιανού'' αλλά και όταν για παράδειγμα στο κυνήγι μου πετούσαν μπουκαλάκι του νερού για σκοποβολή...
Στις προπονησεις εαν το εχεις μοναχο, μπορεις να το δουλεψεις σε ολες τις θεσεις. Ευκολοτερα σπαει στο σταματημα του, δυσκολοτερα στο κατεβασμα. Οταν ομως το εχεις μαζι με καποιο αλλο πιατο, τοτε θα πρεπει να τον εχεις μαθει και στο σταματημα του, και στο κατεβασμα. Ως μονος στοχος ομως, ριχνεις πρωτα στο σημειο που ησυχαζει, και αν οχι, τοτε στο κατεβασμα αφου παρεις την κινηση