Ναι της federal είναι έτσι στρογγυλά , αργότερα θα βγάλω ένα φώτο.Κωνσταντίνε το καψύλι έχει κάι το ιδιαίτερο ή εμένα μου φαίνεται ότι έχει σφαίρα στην μέση? Με ξεγελάει η φωτογραφία μάλλον...
Βαλε και μια αναποδα να δουμε το χρωμα εσωτερικα κωσταντηνε........
Το σκέφτηκα Μιχάλη και μετά δεν μου κοψε να το κάμω.Βαλε και μια αναποδα να δουμε το χρωμα εσωτερικα κωσταντηνε........
Ροζέ μου φαίνεται.Τα παλια Federal ηταν σκουρα γκρι
και κατανομη μονοβολου ομως..Για τις χηνες....βάζεις 5 100metri no limit στη ζώνη σου...αξίας όσο το ένα τσσ!υπάρχει κ το 60metri!ταχύτητες μονοβολου!
Αυτό τελικά πάει μονόβολο ;και κατανομη μονοβολου ομως..
Αυτό τελικά πάει μονόβολο ;
μονοβολο και όταν ανοίξει δεν έχει ενέργεια..Αυτό τελικά πάει μονόβολο ;
Cx 50 είναι αυτό το τελευταίο, τουλάχιστον στην ευρωπαϊκή αγορά..
Ναι cx 50
Πράγματι το είχαμε ξανασυζητήσει παλιότερα. Προφανώς η Cheddite τα βγάζει αλλιώτικα για την αμερικανική αγορά, όπως και τη συσκευασία τους απ' ότι φαίνεται, άγνωστο για ποιο λόγο ... και μάλλον στην Αμερική ενδιαφέρονται μόνο για το Cx2000 !!!
Στην παραπάνω φωτογραφία του Κωνσταντίνου φαίνεται το σώμα του καψουλιού ότι είναι χαλκόχρωμο, και όχι χρυσαφί-μπρονζέ όπως το δεύτερο από πάνω (ρεμινγκτον) ...
Άμα βγάλει κάποιος λάθος συμπέρασμα, μπορεί να είναι οδυνηρό...
Μπράβο παιδιά που το ξεκαθαρισατε για να μην δημιουργηθεί άθελά μου κάτι, και γω φυσικά για το 2000 το αγόρασα μίας και είναι ο τύπος που από συνταγές που έχω διαβάσει ταιριάζει σε πολλά σετ απ με διαφορετικές πυριτιδες που με ενδιαφέρουν, γιατί το κάνει τώρα έτσι η εταιρεία μόνο αυτή ξέρει? Ίσως επειδή εδώ εισάγεται μόνο αυτός ο τύπος και δεν θα υπάρχει σύγχυση με άλλους τύπους της εταιρείας?Πράγματι το είχαμε ξανασυζητήσει παλιότερα. Προφανώς η Cheddite τα βγάζει αλλιώτικα για την αμερικανική αγορά, όπως και τη συσκευασία τους απ' ότι φαίνεται, άγνωστο για ποιο λόγο ... και μάλλον στην Αμερική ενδιαφέρονται μόνο για το Cx2000 !!!
Πάντως και στην Ευρώπη, έχω παρατηρήσει ότι τα καψούλια της Cheddite διαφοροποιούνται εκτός από το χρώμα του βερνικιού, και από το χρώμα του εξωτερικού μετάλλου του καψουλιού:
Cx2000 - κοκκινωπό (χαλκόχρωμο) σώμα - μαύρο βερνίκι
Cx1000 - χρυσαφί (μπρονζέ) σώμα - μαύρο βερνίκι
Cx50 - χρυσαφί (μπρονζέ) σώμα - κόκκινο βερνίκι
Στην παραπάνω φωτογραφία του Κωνσταντίνου φαίνεται το σώμα του καψουλιού ότι είναι χαλκόχρωμο, και όχι χρυσαφί-μπρονζέ όπως το δεύτερο από πάνω (ρεμινγκτον) ...
Κι εδώ μια φωτογραφία των τριών που βρήκα στο ιντερνετ.
Μην ανησυχείς Κώστα, αφού γράφει Cx2000 στη συσκευασία, Cx2000 είναι !!!Μπράβο παιδιά που το ξεκαθαρισατε για να μην δημιουργηθεί άθελά μου κάτι, και γω φυσικά για το 2000 το αγόρασα μίας και είναι ο τύπος που από συνταγές που έχω διαβάσει ταιριάζει σε πολλά σετ απ με διαφορετικές πυριτιδες που με ενδιαφέρουν, γιατί το κάνει τΨχώρα έτσι η εταιρεία μόνο αυτή ξέρει? Ίσως επειδή εδώ εισάγεται μόνο αυτός ο τύπος και δεν θα υπάρχει σύγχυση με άλλους τύπους της εταιρείας?
Ευχαριστώ πολύ Στέλιο .Μην ανησυχείς Κώστα, αφού γράφει Cx2000 στη συσκευασία, Cx2000 είναι !!!
Η Cheddite είναι σοβαρή εταιρεία δεν θα έκανε τέτοια πατάτα. Και οι Αμερικάνοι δεν είναι κορόιδα, μεγάλες εταιρείες που τα εμπορεύονται δεν μπορεί να μην το έπαιρναν χαμπάρι, και να το άφηναν έτσι (Cabelas, Brownells, Ballistic Products, κλπ.).
Το Cx50 είναι πολύ χαμηλής ισχύος καψούλι, όπως και το 684 της NSI, και οι Αμερικάνοι δεν ενδιαφέρονται για τέτοια. Μάλλον οι αμερικάνικες πυρίτιδες απαιτούν ισχυρά καψούλια για να καούν σωστά. Τα περισσότερα αν όχι όλα τα αμερικάνικα καψούλια είναι από μέσης προς υψηλής έως πολύ υψηλής ισχύος. Και αν δεις στα reloaders guides των αμερικάνικων πυρίτιδων, σε όσα σετ-απ χρησιμοποιούν και ευρωπαϊκά υλικά, τα μόνα καψούλια είναι το Fiocchi 616 και το Cx2000..cool.