η αλήθεια είναι κάπου στη μέση νομίζω... και οι δύο δίκιο έχετε...
όπως λέει ο Λάμπρος, αυτό το φυσίγγι έρχεται να αντικαταστήσει το classic32, του οποίου η μέση τιμή στην αγορά ήταν τα 9 ευρώ και όταν κάποιος το έβαζε σε προσφορά στα 6,80 τρέχαμε όλοι να στοκάρουμε...
Τώρα μιλάμε για ένα φυσίγγι με τα ίδια υλικά σε μικρότερες ποσότητες, με μόνη διαφορά το κλείσιμο. δικαιολογεί αυτό το δεκάρικο στο κουτί; και εμένα μου φαίνεται υπερβολή. αν μεταφράσω τα λεγόμενα του Λάμπρου ουσιαστικά την τιμή την όρισε με βάση τις τιμές των αντίστοιχων φυσιγγίων του ανταγωνισμού...
επίσης η αυξημένη τιμή του, θα αποδώσει μειωμένη ζήτηση σχετικά, πράγμα που επιζητά και αυτός, καθότι με ένα μπελαλίδικο γέμισμα δεν θα μπορούσε με μια μικρή τιμή να προλάβει τη ζήτηση και θα χτυπούσε επίσης τα άλλα φυσίγγια που ο ίδιος βγάζει...
Για μένα, αφού το classic32 ήταν κάπου στα 9 ευρώ, αυτό έπρεπε να είναι κάπου στα 8, πάλι μια υψηλή τιμή που δεν επιτρέπει την ευρεία κατανάλωση, αλλά σε μια ενδεχόμενη προσφορά να μπορούσαμε και εμείς οι κοινοί θνητοί να φορτώσουμε κανα κουτακι από δαύτο, όπως γινόταν με το classic32
τώρα απ τα 10 ευρώ και σε black friday κάτω από 8 δεν το βλέπω να πέφτει και δεν συμφέρει σίγουρα για στοκάρισμα...
λίγοι και "εκλεκτοί" είναι το πελατολόγιο του και φαίνεται ότι το ξέρει... αν θα του πετύχει θα το δείξει η ιστορία!!