Εγώ φίλε Τάσο λέω μακάρι να ΜΗΝ βρεθεί ποτέ τέτοια ιδέα!!! Δεν θα χάναμε πουλί με ότι αυτό συνεπάγεται...Σιγουρα θα είναι αρκετά ενδιαφέρων..
Μακάρι κάποτε να βρεθεί κάποια ιδέα..
http://oplognosia.com/?p=9823
Συμφωνώ εν μέρει.Εγώ φίλε Τάσο λέω μακάρι να ΜΗΝ βρεθεί ποτέ τέτοια ιδέα!!! Δεν θα χάναμε πουλί με ότι αυτό συνεπάγεται...
Τίποτα δεν θα άλλαζε Βασίλη. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό από τώρα. Το 80% των αστοχιών είμαι πίσω και το 20% είναι πάνω και που το ξέρουμε, τι αλλάζει;Εγώ φίλε Τάσο λέω μακάρι να ΜΗΝ βρεθεί ποτέ τέτοια ιδέα!!! Δεν θα χάναμε πουλί με ότι αυτό συνεπάγεται...
Δεν είναι έτσι ακριβώς για εμενα τουλάχιστον! Εγώ δεν ξέρω ποτε είμαι πίσω για να το διορθώσω. Και επειδή ξέρεις πως κάποιες μέρες το ίδιο φυσίγγι θέλει παραπάνω προσκοπευση, μέχρι να το καταλάβω έχω χάσει πολλά πουλιά συνήθως. Ίσως και να κάνω λάθος βέβαια.Τίποτα δεν θα άλλαζε Βασίλη. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό από τώρα. Το 80% των αστοχιών είμαι πίσω και το 20% είναι πάνω και που το ξέρουμε, τι αλλάζει;
Το μόνο που αλλάζει ο κόσμος είναι τα φυσίγγια και τα τσοκ....
Οταν ριξεις σε λαγο και μεινεις πισω τα σκαγια φαίνονται που πανε και διορθωνεις. Το σκεπτικό το βασιλη εχει βάση.
Είναι και το ψυχολογικό Σταμάτη μετά την χαμένη .Με αυτή την λογική όμως θα έπρεπε η 2η ή έστω η 3η να είναι εύστοχη. Παρόλα αυτά ομως πάει η 3αρα γονα......
Απλά πράγματα που όταν μια εταιρεία θεωρείται "μεγάλη" δεν έχει να κρύψει τίποτα. Και άσε τις μυστικές συνταγές και τα ειδικά συγκεντρωτικά στοιχεία για τους άλλους....
Ωραιο φυσηγγι για τον βαρδινογγιανη//λατση//και αλλους εκατομμυριουχουςΟ Λάμπρος έχει ξεφύγει στον ελληνικό ανταγωνισμό, αν βοηθούσε και λίγο με τις τιμές θα ήταν ασυναγώνιστος πιστεύω.
ΝΕΟ CLASSIC ROYAL 29,5g / Για δίκαννα με θαλάμες 65 χιλ.
Το νέο φυσίγγι 29,5 γραμμαρίων και μήκους 65 χιλιοστών μελετήθηκε αποκλειστικώς για το πολύτιμο δίκαννό σας για απροβλημάτιστη χρήση και χωρίς συμβιβασμό στην απόδοση.
Σχεδόν για όλα τα κυνήγια, διατίθεται σε Νρ. 5 – 8- 9, συνδυάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του πλαστικού συγκεντρωτήρα με το αριστοκρατικό ρελιαστό κλείσιμο. Γεμισμένο με την αλάνθαστη S4 και την τέχνη 40 ετών της LAMBRO, το νέο Classic Royal αποδίδει βολές που κάθε άλλο παρά φυσίγγι 29,5 γρ θυμίζει. Σφιχτές συγκεντρώσεις, ισορροπημένο λάκτισμα, απόδοση σε όλους τους καιρούς και φυσικά η σιγουριά και η ασφάλεια LAMBRO. Εξίσου αποδοτικό και σε ημιαυτόματα ή δίκαννα με 70ρες θαλάμες.
Διαθέσιμο στην αγορά από σήμερα. Τιμή 10€
( Αντικαθιστά το παλαιό classic32)