Εκεί είναι η ουσία Τεό, μπορεί να έχουν από κάτω δύο ίχνη, τρύπες, βαθουλώματα, όπως θες πες το, αλλά από το σημείο που δεν είναι η τρύπα πέρα για πέρα, τι σημασία έχει τι συμβαίνει από κάτω; Όπου θες ανοίγεις τρύπα, όπως λες ότι έκανες και συ . Το να λέμε ότι το servelatti έχει τρύπες μπορεί να μπερδέψει, καταλαβαίνεις πως το λέω.άνοιξα νέα τρύπα στο πέλμα
Ο Τεό προτείνει ζέσταμα. Εγώ δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω. Αφού όμως δεν θέλει ο πατέρας να κοπεί λίγο το κοντάκι, γιατί δεν ψάχνεις για τον μαμίσιο βακελίτη;καμια πατεντα να ταιριαξει πανω στο καμπυλωτο κοντακι υπαρχει η υποχρεωτικα πρεπει να κοπει ξυλο ?
Άκρη βρίσκεις πάντα, το θέμα είναι πόσο θέλεις να επέμβεις. Καταρχήν θέλεις να αυξήσεις το μήκος; Θέλεις να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο εκτός της απλής αντικατάστασης, πχ καλύτερη απόσβεση αύξηση μήκους κτλ; Αν θέλεις απλή αντικατάσταση δεν βλέπω λόγο να μην πας σε ένα εργοστασιακό που βιδώνει πάνω και τέλος; Το να ανοίξεις επιπλέον τρύπα στο cervelati θα κάνεις την δουλειά σου αλλά θα φαίνεται άσχημο, την κουρμπα θα την καταφέρεις εύκολα με λίγο ζέσταμα.σε ευχαριστω αβερελ. αμα δεν βρουμε ακρη με το σερβελατι θα παμε σε κατι σαν κι αυτο που εβαλες
αν θες το μαμισιο έλα να σου δώσω 3-4 να τα έχεις για πάσα ενδεχόμενοΕρώτηση προς τους φίλους μπερετακηδες. Έσπασε ο βεκελιτης στην 302 του πατέρα μου και πρέπει να βρούμε πελμα. Μέτρησα την απόσταση από τρύπα σε τρύπα στο κοντακι και είναι 82 χιλιοστα. Έλεγα να του πάρω cervellati αλλά δεν αναγράφει πουθενά την απόσταση. Τα μόνα που βρίσκω είναι κάποια μπερετα και musthunt στα 82Χιλ. Επίσης το κοντακι πίσω δεν είναι εντελώς ίσιο. Έχει καμπύλη. Πως θα κουμπώσει το πελμα ? Τι έχετε να προτείνετε?
Να σε καλά Έτσι κι αλλιώς δεν τα χρησιμοποιώ οπότε αν τα θέλεις πες μουΣε ευχαριστώ GP shooter. Γιάννη του άρεσε η ιδέα να έχει και λίγο κέρδος στην ανακρουση αλλά δεν είναι και πολύ των επεμβάσεων καταλαβαίνεις πιστεύω.
Ετσι ειναι τα ομορφα φορουμ. Χτιζμενα απο ομορφους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Να σε καλά Έτσι κι αλλιώς δεν τα χρησιμοποιώ οπότε αν τα θέλεις πες μου
sam εδώ λέει τις διαστάσεις στο σχεδιάγραμμα ... αλλα όπως ειπε και ο Γιώργος επειδή ειναι φλατ απο κάτω μπορείς να κάνεις την τρύπα εκει που θες εσύ (δεν εχει κυψέλες )Ερώτηση προς τους φίλους μπερετακηδες. Έσπασε ο βεκελιτης στην 302 του πατέρα μου και πρέπει να βρούμε πελμα. Μέτρησα την απόσταση από τρύπα σε τρύπα στο κοντακι και είναι 82 χιλιοστα. Έλεγα να του πάρω cervellati αλλά δεν αναγράφει πουθενά την απόσταση. Τα μόνα που βρίσκω είναι κάποια μπερετα και musthunt στα 82Χιλ. Επίσης το κοντακι πίσω δεν είναι εντελώς ίσιο. Έχει καμπύλη. Πως θα κουμπώσει το πελμα ? Τι έχετε να προτείνετε?
Εντάξει με κουφανες τώρα.....παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Τελικά θα πάμε στην λύση του έτοιμου γιατί ο φαδερ δεν είναι και πολύ των επεμβάσεων. Δεν με ακούει κιόλας ..... επίσης να ευχαριστήσω και τον Γιάννη που προσφερθηκε να μου φτιάξει ξύλινο πελμα αφιλοκερδως. Τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι.....Ο Gp Shooter είναι ο Γιώργος Ψυλακης, για όποιον δεν τον ξέρει
ΡΟΥΦΙΑΝΕ Χαχαχα!!Ο Gp Shooter είναι ο Γιώργος Ψυλακης, για όποιον δεν τον ξέρει
Αυτό το GP σου έχει βγει καλό;ΡΟΥΦΙΑΝΕ Χαχαχα!!