Οι Αυστραλοί το λένε greekway tolisΓια το πρωκτικο σεξ μιλαω το χουνε μπολικο κατακει αχαχαχαχ δε θα με χαλαγε μια τουρκαλα με 18.8 αυλο αχχαχαχα
Οι Αυστραλοί το λένε greekway tolisΓια το πρωκτικο σεξ μιλαω το χουνε μπολικο κατακει αχαχαχαχ δε θα με χαλαγε μια τουρκαλα με 18.8 αυλο αχχαχαχα
Απόλαυση ήταν όταν στις 10 το ε....η μια, τώρα στις δέκα τον πε....11, δε λέει πλέον.....Για κορυφαία απόλαυση αυλος 18,8 και τσοκ έξτρα φουλ το έπιασες τολη ε
Πιο καλα αχαχχαχαΑπόλαυση ήταν όταν στις 10 το ε....η μια, τώρα στις δέκα τον πε....11, δε λέει πλέον.....
Μπα δεν έχει σασπένς...αγγαριαΠιο καλα αχαχχαχα
Δεν υπάρχει εργοστάσιο στην Αμερική έχει αγοράσει το brand name η beretta και όλα φτιάχνονται στην ΤουρκίαΥπαρχει κανονικα εργοστασιο stoeger usa για αμερικανικη αγορα αν μπεις stoeger industries το λεει...και στις παρουσιασεις το ανεφερουν ελλαδα προς το τελος ...
ς γτ φοραει μπλουζακι lacoste δε το δεχομε να βαλει μπερεττα ενδυματαΔεν υπάρχει εργοστάσιο στην Αμερική έχει αγοράσει το brand name η beretta και όλα φτιάχνονται στην Τουρκία
Μπλοκάρει η απελευθερώνει όλα κατ οφ τα λένε τώρα μάλλον Τολη Αυτός βέβαια μας λέει ότι το συγκεκριμένο κόβει την αποθήκη. Δε μαμιεται τώρα, το ίδιο ειναιΑυτο που λενε για το cut off θελω να μου το κανουν μπροστα μου να το δω πως γινετε χααχαχαχ θα με τρελανουν ανεπιτρεπτο
Τιμή και βάρος ; Γιατί έχω δει και αυτό αλλά μου φαίνεται βαρύ αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. https://www.kalkantzakos.com/Product/7748/ht-14,-dikanno-super-pose-huglucz usa Mallard (huglu).Απλό, φτηνό και αποτελεσματικό.View attachment 43231
Αυτό που έβαλες είναι σκοπευτικό το δικό μου είναι κυνηγετικό , είναι 3.350 και με το μηχανισμό του κοντακιου έχει πάει στα 3.400 στα 71 εκατοστά καννη.Τιμη είναι στα 530 € και το φέρνει ο Καλκατζακος στη Κρατινου.Τιμή και βάρος ; Γιατί έχω δει και αυτό αλλά μου φαίνεται βαρύ αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. https://www.kalkantzakos.com/Product/7748/ht-14,-dikanno-super-pose-huglu
με 1300 βρισκεις μετα/να διαμαντια και με ελαχιστη χρησηΤιμή και βάρος ; Γιατί έχω δει και αυτό αλλά μου φαίνεται βαρύ αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. https://www.kalkantzakos.com/Product/7748/ht-14,-dikanno-super-pose-huglu
Μόνο οι Ελληνες το λένε "οθωμανικό δίκαιο", όλοι οι υπόλοιποι (Γαλλο-Γερμανο-Αγγλο-Σαξωνες, κλπ.) το ονομάζουν "ελληνικό τρόπο/δρόμο/κλπ". Εξηγήσεις υπάρχουν και για τα δύο.Οι Αυστραλοί το λένε greekway tolis
Βαγγελη γράψε όμως και ποιες σου ήρθαν που δε σου άφησαν καλή εντύπωση,καλό είναι να γνωρίζουμε όσοι θελήσουμε να προβούμε σε αγορά κάποιου τουρκικού όπλου..Στελιο οι τουρκοι εχουν περιπου 25 εταιριες κατασκευης κυν οπλων .Οι αξιοπιστες κατασκευαστικα μετριουνται στα δακτυλα του ενος χεριου Απο οσες μου εχουν ερθει για service κλπ ,θετικη εντυπωση μου αφησαν η stoeger και η armsan .Oι υπολοιπες ηταν μετριες . Σε μια συγκεκριμενη επαθα πλακα απο την κατεργασια εξαρτηματων ,κεφαλομενες βελονες εξωλκεις που ειχαν λυγισει κλπ και οχι μια περιπτωση Οσοι θελουν ενα οικονομικο οπλο πιστευω οτι μια stoeger ειναι καλη λυση Διαφορετικα μια baikal kαι εισαι μια χαρα.[Κανονιστε τωρα να τσακωθουμε και για το ουκρανικο]
Την Impala που απέκτησα τον Γενάρη τη δούλεψα στη τσίχλα αρκετά. Ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις έχω και εγώ. Υπερθεματίζοντας θα πω ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στη χρήση (Βάρος, μήκος, ζύγισμα, σκοπευτική γραμμή) και απτή ποιότητα (πλαστικά, βαφή).Βαγγελη γράψε όμως και ποιες σου ήρθαν που δε σου άφησαν καλή εντύπωση,καλό είναι για γνωρίζουμε όσοι θελήσουμε να προβούμε σε αγορά κάποιου τουρκικού όπλου..
Εγώ μια impala φίλου που κράτησα για λίγες μέρες και την κυνήγησα μια φορά σε τσίχλα μου άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο από θέμα βλητικής όσο και από μηχανισμο και κλείστρο...
Μιλάμε πάντα για τα 500€ που την απόκτησε ο φίλος...
Μάλλον είναι αντιγραφές ιταλικών όπλων, φτιαγμένα σε τουρκικά εργοστάσια, τα οποία όσο ανεβαίνουν οικονομικά επεκτεινονται και στην κατασκευή πολεμικών όπλων και ήδη σε ελαφρύ οπλισμο καλύπτουν τις ανάγκες της τουρκιας και κάνουν και εξαγωγές.Στην ουσία είναι ιταλικά όπλα φτιαγμένα σε τουρκικό εργοστάσιο