Τουρκικά όπλα

Υπαρχει κανονικα εργοστασιο stoeger usa για αμερικανικη αγορα αν μπεις stoeger industries το λεει...και στις παρουσιασεις το ανεφερουν ελλαδα προς το τελος ...
Δεν υπάρχει εργοστάσιο στην Αμερική έχει αγοράσει το brand name η beretta και όλα φτιάχνονται στην Τουρκία

Αυτο που λενε για το cut off θελω να μου το κανουν μπροστα μου να το δω πως γινετε χααχαχαχ θα με τρελανουν ανεπιτρεπτο
Μπλοκάρει η απελευθερώνει όλα κατ οφ τα λένε τώρα μάλλον Τολη Αυτός βέβαια μας λέει ότι το συγκεκριμένο κόβει την αποθήκη. Δε μαμιεται τώρα, το ίδιο ειναι

Τιμή και βάρος ; Γιατί έχω δει και αυτό αλλά μου φαίνεται βαρύ αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. https://www.kalkantzakos.com/Product/7748/ht-14,-dikanno-super-pose-huglu
Αυτό που έβαλες είναι σκοπευτικό το δικό μου είναι κυνηγετικό , είναι 3.350 και με το μηχανισμό του κοντακιου έχει πάει στα 3.400 στα 71 εκατοστά καννη.Τιμη είναι στα 530 € και το φέρνει ο Καλκατζακος στη Κρατινου.

Οι Αυστραλοί το λένε greekway tolis
Μόνο οι Ελληνες το λένε "οθωμανικό δίκαιο", όλοι οι υπόλοιποι (Γαλλο-Γερμανο-Αγγλο-Σαξωνες, κλπ.) το ονομάζουν "ελληνικό τρόπο/δρόμο/κλπ". Εξηγήσεις υπάρχουν και για τα δύο.

Στελιο οι τουρκοι εχουν περιπου 25 εταιριες κατασκευης κυν οπλων .Οι αξιοπιστες κατασκευαστικα μετριουνται στα δακτυλα του ενος χεριου Απο οσες μου εχουν ερθει για service κλπ ,θετικη εντυπωση μου αφησαν η stoeger και η armsan .Oι υπολοιπες ηταν μετριες . Σε μια συγκεκριμενη επαθα πλακα .hair.απο την κατεργασια εξαρτηματων ,κεφαλομενες βελονες εξωλκεις που ειχαν λυγισει κλπ και οχι μια περιπτωση Οσοι θελουν ενα οικονομικο οπλο πιστευω οτι μια stoeger ειναι καλη λυση Διαφορετικα μια baikal kαι εισαι μια χαρα.[Κανονιστε τωρα να τσακωθουμε και για το ουκρανικο]:)
Βαγγελη γράψε όμως και ποιες σου ήρθαν που δε σου άφησαν καλή εντύπωση,καλό είναι να γνωρίζουμε όσοι θελήσουμε να προβούμε σε αγορά κάποιου τουρκικού όπλου..
Εγώ μια impala φίλου που κράτησα για λίγες μέρες και την κυνήγησα μια φορά σε τσίχλα μου άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο από θέμα βλητικής όσο και από μηχανισμο και κλείστρο...
Μιλάμε πάντα για τα 500€ που την απόκτησε ο φίλος...

Last edited:
Βαγγελη γράψε όμως και ποιες σου ήρθαν που δε σου άφησαν καλή εντύπωση,καλό είναι για γνωρίζουμε όσοι θελήσουμε να προβούμε σε αγορά κάποιου τουρκικού όπλου..
Εγώ μια impala φίλου που κράτησα για λίγες μέρες και την κυνήγησα μια φορά σε τσίχλα μου άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο από θέμα βλητικής όσο και από μηχανισμο και κλείστρο...
Μιλάμε πάντα για τα 500€ που την απόκτησε ο φίλος...
Την Impala που απέκτησα τον Γενάρη τη δούλεψα στη τσίχλα αρκετά. Ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις έχω και εγώ. Υπερθεματίζοντας θα πω ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στη χρήση (Βάρος, μήκος, ζύγισμα, σκοπευτική γραμμή) και απτή ποιότητα (πλαστικά, βαφή).
Πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω.

Αναβάθμιση cz usa Mallard συνέχεια .Τσοκ brain bl καί mr,ένα τίμιο όπλο ,πολύ προσεγμένο για τα χρήματα που κοστίζει.Με τη νέα σεζόν θα γίνουν ωραία περπατητα.Και για όποιον πει ότι ,τι ρίχνεις λεφτά δεν θα αντέξει...Who Wants To Live Forever.IMG_20220316_110837.jpgIMG_20220316_110924.jpg

Last edited:
Εγώ παιδιά τα σνομπαρα άσχημα τα τουρκικά όπλα. Μόνο benelli μου έμαθαν. Αλλά όσο περνάνε τα χρόνια όλο και μαθαίνεις. Έχω πάρει μέχρι και το 828u της benelli(καθόλου ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα) πριν 6 μήνες με την εκκίνηση της σεζόν ήθελα να αγοράσω ένα beretta 686 silver pigeon καθώς έτυχε να ρίξω από ενός γνωστού και μου άρεσε πολύ το ζύγισμα και η χαμηλή αναπήδηση της κάνης στα 71 εκατοστά. Εκεί ακριβώς ξεκίνησε ο έρωτας του ζυγισματος της σκοπευτικής γραμμής της ομορφιάς. Έψαξα για μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση δεν βρήκα ένα που βρήκα πλησίαζε την τιμή του καινούργιου και έτσι είπα ας πάρω καινούργιο να τελειώνουμε έτσι και αλλιώς θα πάρω ένα όπλο για γενικό κυνήγι για τα επόμενα 40 χρόνια να μαστε καλά. Πήρα όλα τα μαγαζιά της Αθήνας κανένας τίποτα. Πήρα αντιπροσωπεία Μοναστηράκι τίποτα και εκεί μόνο σε Σπόρτινγκ μου είπαν. Πρώτη φορά ξενέρωσα άσχημα. Κατά τις παλιότερες αναζητήσεις μου στο διαδίκτυο είχα δει ότι η ΑΤΑ Arms μια από τις καλύτερα τουρκικα εργοστασια όπλων εξαγορασμενη από τη beretta έχει την άδεια από την beretta να βγάζει αντίγραφα του 686 του benelli rafaello και της franchi affinity νομίζω. Εμένα με ενδιέφερε φυσικά το αντίγραφο της 686. Πήρα λοιπόν τον αντιπρόσωπο της Αθήνας και ζήτησα ένα σε 71 εκατοστά αλλά ούτε εκεί βρήκα. Βρήκα όμως μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση 2 ετών και το πήρα αμέσως. Η ποιότητα των υλικών είναι απίστευτη ειδικά τα ξύλα είναι ίδια κατηγορία με του 828u το ζύγισμα του έρωτας αλλά ας πάμε στα πιο βασικά το όπλο κάνει φοβερές τουφεκιές που με έχει κάνει να παρατήσω στην άκρη όλα τα benelli και να κυνηγάω αποκλειστικά με αυτό. (Για να μην παρεξηγηθουμε είμαι ακόμα benelakias ως το κόκκαλο γιατί θαυμαζω τις καινοτόμιες της και στο φοβερό μηχανισμό αδράνειας που δημιούργησε. ) Παιδια και γω θα ήθελα να μην δημιουργό έσοδα στο κακό γείτονα αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να έχει σχέση το εμπόριο εισαγωγών εξαγωγών της κάθε χώρας με τις διαφορές που έχει κάθε χώρα με την άλλη. Κάτι τελευταίο, η επιτυχία της ata φυσικά δεν οφείλεται στην οπλογνωσια των Τούρκων αλλά στην beretta που τους έδωσε τα μοντέλα. Στην ουσία είναι ιταλικά όπλα φτιαγμένα σε τουρκικό εργοστάσιο.

Last edited:
Στην ουσία είναι ιταλικά όπλα φτιαγμένα σε τουρκικό εργοστάσιο
Μάλλον είναι αντιγραφές ιταλικών όπλων, φτιαγμένα σε τουρκικά εργοστάσια, τα οποία όσο ανεβαίνουν οικονομικά επεκτεινονται και στην κατασκευή πολεμικών όπλων και ήδη σε ελαφρύ οπλισμο καλύπτουν τις ανάγκες της τουρκιας και κάνουν και εξαγωγές.

Back